Collina - "Moje reguły gry"
- fruwak
- Juventino
Witam wszystkich.Chciałbym serdecznie zachęcić wszystkich do przeczytania książki najsłynniejszego sędziego w historii piłki nożnej Pierluigi Colliny pt. "Moje reguły gry".Książka ta moim zdaniem powinna zostać przeczytana przez każdego trenera,zawodnika oraz kibica,a zwłaszcza przez tych,którzy sędziów już przed pierwszym gwizdkiem sędziego bardzo nie lubią!!!To książka o piłce nożnej,to książka o Jego życiu,o Jego karierze,o pasji,jaką może stanowić sędziowanie meczów piłkarskich,o przepisach gry i ich interpretacji,o spojrzeniu na piłkę okiem sędziego!Bardzo gorąco polecam,a jeśli ktoś przeczytał to proszę o komentarze lub o jakieś przemyślenia na forum lub na maila:szczygiel_lukasz@poczta.fm
- Tasak
- Juventino
Tak, jest wydana po polsku, i można ją bez problemu dostać np. w Empiku, co do ceny coś w okolicach 30 zł
EDIT:
Tak jak mówiłem cena w granicach 30 zł dokładnie 26,70
Można ją kupić w necie nawet: http://wysylkowa.com/ks550025.html
EDIT:
Tak jak mówiłem cena w granicach 30 zł dokładnie 26,70

Można ją kupić w necie nawet: http://wysylkowa.com/ks550025.html
- DamKam
- Juventino
- Zbigniew Boniek "Prosto z Juventusu"Lopez pisze:Apropo ksiązek..... jest moze jakas ksiązka napisana przez piłkarzy Juve..
dokładnie o książke.. Pavla Nedveda...![]()
- Marcello Lippi "Mój futbol, mój Juventus"
- ksiazka o Alex'sie "Po prostu Del Piero"
Jesli chodzi o tematyke Juve to tyle z mojej strony... wiecej nie znam
- DamKam
- Juventino
Nie wiem :!: Kiedys szukalem nawet tej pozycji w roznych internetowych ksiegarniach, ale niestety nic nie znalazlemForzaDelPiero pisze:Nie wiesz, czy jest ta ksiazka dostepna w Polsce?DamKam pisze: - ksiazka o Alex'sie "Po prostu Del Piero"
Jesli chodzi o tematyke Juve to tyle z mojej strony... wiecej nie znam