Petrescu bedzie trenerem Wisly Krakow !!
- DamKam
- Juventino
Rumun Dan Petrescu od stycznia 2006 roku będzie trenerem piłkarzy mistrza Polski Wisły Kraków. Kontrakt zostanie podpisany w czwartek, 8 grudnia w Krakowie - poinformował rzecznik prasowy Wisły Jerzy Jurczyński.
wiecej: http://sport.wp.pl/kat,32282,wid,811425 ... icaid=4ad9
Co Wy o tym sadzicie
Mnie osobiscie nie za bardzo obchodzi kto bedzie trenowal Wisle... ale uwazam ze jest to dosc ciekawe
Slyszalem rozne glosy odnosnie tegoz, niegdys naprawde dobrego pilkarza jakim jest Petrescu: ze Wiselka niepotrzebnie wyda na niego mnustwo pieniedzy, ale i takie ze to dobrze ze takie nazwisko pojawi sie w Polskiej pilce
Mozna tez powiedziec ze nie zawsze dobry pilkarz to dobry trener... no ale coz, zobaczymy jak to bedzie. Dla mnie wazne jest zeby wkoncu Wisla Krakow awansowala do upragnionej LM- z jakim trenerem to juz malo wazne 
wiecej: http://sport.wp.pl/kat,32282,wid,811425 ... icaid=4ad9
Co Wy o tym sadzicie

- El Nino
- Juventino
No no no... Szykuje sie rewolucja.. Czytałem że to dobry i utalentowany trener, ale kto to na prawde?? Czy ma jakieś osiągi?? JAk wiecie to napiszcie.. JA i tak sądze że powinien wrócić Kasperczak.. Jest bardzo dobrym trenerem i przede wszystkim doświadczonym i sprawdzonym..
Wiśle nie pomoże tylko super trener.. Trzeba miec też dobry skład żeby np. zakwalifikować sie do LM.. Zespół z Krakowa ma dobrych zawodników, ale brakuje im klasowych napastników, takich jakimi byli FRanek i Żuraw, bo sam Brożek nic nie zrobi a poza tym też jest jeszcze "nie oswojony" z takim poziomem gry jak mecz z Panathinikos.. Jak chłopak zobaczył taki wielki stadion i tysiące kibiców nastawionych wrogo do niego to pewno "spuchł". w obronie mają dobrych zawodników, ale teżź ostatnio nie grają oni dobrze.. Bramkarz-też dobry, ale nie ma wartosciowego zmiennika, aha i pomoc- cantoro, zieńczuk, sobolewski i... brakuje im jeszcze jednego super pomocnika.. Błaszczykowski jest bardzo dobry ale na razie powinien byc rezerwowym i zamiast niego powinien występować ktoś pokroju Szymkowiaka, lub jakis zagraniczny pilkarz... Wiem że mają dobrą kadre,a le nie taką żeby zajść daleko w Pucharze Uefa lub zakwalifikować sie do LM
"SAm trener dużo nie osiągnie"
Wiśle nie pomoże tylko super trener.. Trzeba miec też dobry skład żeby np. zakwalifikować sie do LM.. Zespół z Krakowa ma dobrych zawodników, ale brakuje im klasowych napastników, takich jakimi byli FRanek i Żuraw, bo sam Brożek nic nie zrobi a poza tym też jest jeszcze "nie oswojony" z takim poziomem gry jak mecz z Panathinikos.. Jak chłopak zobaczył taki wielki stadion i tysiące kibiców nastawionych wrogo do niego to pewno "spuchł". w obronie mają dobrych zawodników, ale teżź ostatnio nie grają oni dobrze.. Bramkarz-też dobry, ale nie ma wartosciowego zmiennika, aha i pomoc- cantoro, zieńczuk, sobolewski i... brakuje im jeszcze jednego super pomocnika.. Błaszczykowski jest bardzo dobry ale na razie powinien byc rezerwowym i zamiast niego powinien występować ktoś pokroju Szymkowiaka, lub jakis zagraniczny pilkarz... Wiem że mają dobrą kadre,a le nie taką żeby zajść daleko w Pucharze Uefa lub zakwalifikować sie do LM
"SAm trener dużo nie osiągnie"
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2005, 17:23 przez El Nino, łącznie zmieniany 2 razy.
- matej
- Juventino
Jak dla mnie ten trener to wielka niewiadoma. Ale w jednym widzę szanse dla Wisły w tym trenerze. Dla niego będzie to najpoważniejszy sprawdzian w jego karierze trenerskiej. Więc jest szansa że włoży serce w Wisłę. Jeśłi by z nią awansował w końcu do fazy grupowej LM zabłysnął by jako trener. W tym widze nadzieje a jak będzie czas pokaże.

- Apollo_83
- Juventino
Zgodzę się z Tobą, że jest to wielka nieiadoma jeśli chodzi o trenera. A szansy dla Wisły to już nie widzę odkąd zwolnili Kasperczakamatej pisze:Jak dla mnie ten trener to wielka niewiadoma. Ale w jednym widzę szanse dla Wisły w tym trenerze. Dla niego będzie to najpoważniejszy sprawdzian w jego karierze trenerskiej. Więc jest szansa że włoży serce w Wisłę. Jeśłi by z nią awansował w końcu do fazy grupowej LM zabłysnął by jako trener. W tym widze nadzieje a jak będzie czas pokaże.

- kask88wisła
- Juventino
Petrescu będzie bardzo dobrym trenerem zobaczycie LM jest nasza !!
EDIT 25.12.2005 08:57:39 :
Był bardzo dobrym piłkarzem teraz zobaczymy czy sprawdzi się jako trener oby.
EDIT 25.12.2005 08:57:39 :
Był bardzo dobrym piłkarzem teraz zobaczymy czy sprawdzi się jako trener oby.