Czy Nedved zakończy kariere w 2006 roku??
- DEL_P!ero
- Juventino
Jak donoszą wiadomości NEVED ma się rostać z Juve i reprezentacją po mundialu (http://sport.onet.pl/1197982,wiadomosci.html)
MAM MAŁĘ PYTANIA DOTYCZĄCE ZAKOŃCZENIA PRZEZ NEDVEDA KARJERY:
1 Kto dla was zastąpi Nedveda (z tego składu którym narazie dysponuje JUVE)
2 Czy Juve poważnie osłabnie po stracie Nedveda
3 Kto by mógł go dzielnie zastąpić (z innych klubów)
4 Czy uważacie tą wiadomość za prawdziwą czy tylko plotke
(sorrki za pisownie .wiem ,że popełniam dużo błędów jeszcze raz sorry)
MAM MAŁĘ PYTANIA DOTYCZĄCE ZAKOŃCZENIA PRZEZ NEDVEDA KARJERY:
1 Kto dla was zastąpi Nedveda (z tego składu którym narazie dysponuje JUVE)
2 Czy Juve poważnie osłabnie po stracie Nedveda
3 Kto by mógł go dzielnie zastąpić (z innych klubów)
4 Czy uważacie tą wiadomość za prawdziwą czy tylko plotke
(sorrki za pisownie .wiem ,że popełniam dużo błędów jeszcze raz sorry)
FORZA JUVE - tyle chyba starczy nie!!
- Juve Master
- Juventino
Myślę, że jeśli Nedved ma kontrakt ważny jeszcze do 2008 roku to przy swoim przywiązaniu do klubu poczeka jeszcze przez następny sezon, ponieważ niełatwo bedzie znależć dla niego następce.
Sądze, że to tylko plota z resztą sam zawodnik mówi, co prawda, że wątpi żeby dopełnił swój kontrakt ale nie stwierdza jednoznacznie że po mundialu 2006 odejdzie.
Uważam iż Moggi i spółka już od najbliższego okienka powinni rozpocząć negocjacje z młodym perspektywicznym zawodnikiem, który latem mógłby do nas przejść.
Jak narazie nie mam pojęcia, kto konkretnie mógłby zastąpić Pavla, ale dość odpowiednim kandydatemi wydają się być Sneijder ale kto poza nim ?? :?
Rada nadzorcza JUVE będzie się miała nad czym zastanawiać.
Niestety niedługo podobny problem może być z Thuramem

Sądze, że to tylko plota z resztą sam zawodnik mówi, co prawda, że wątpi żeby dopełnił swój kontrakt ale nie stwierdza jednoznacznie że po mundialu 2006 odejdzie.

Uważam iż Moggi i spółka już od najbliższego okienka powinni rozpocząć negocjacje z młodym perspektywicznym zawodnikiem, który latem mógłby do nas przejść.
Jak narazie nie mam pojęcia, kto konkretnie mógłby zastąpić Pavla, ale dość odpowiednim kandydatemi wydają się być Sneijder ale kto poza nim ?? :?
Rada nadzorcza JUVE będzie się miała nad czym zastanawiać.

Niestety niedługo podobny problem może być z Thuramem

- darel
- Juventino
Moim zdaniem bardzo prawdopodobne jest, że Nedved skusi się na ostatni w swojej karierze Mundial i że po nim pożegna się z reprezentacją. Natomiast co do Juve to wierze, że pogra jeszcze conajmniej do 2008r. Oczywiście juz nie na takich obrotach, jak wczesniej. Nie ma się co oszukiwać, że będzie potrafił rozegrać cały sezon w najwyższej formie.
Kto może zastapic Nedveda?? Z obecnego składu nasuwa mi sie tylko jedno nazwisko - Mutu. Rumun juz zreszta kilka razy dostawał szanse gry na lewej pomocy i spisywał sie naprawde dobrze. Nie ulega jednak wątpliwości, że trzeba szukac wzmocnień w lini pomocy. Nie wiem jednak kogo konkretnie. Dany zawodnik może wydawac się naprawde dobrym, ale niepasowac do koncepcji trenera. Po co byłby nam kolejny wielki talent, który siedziałby na ławce. Niech sytuacja z Kapo bedzie najlepszą nauczką.
Kto może zastapic Nedveda?? Z obecnego składu nasuwa mi sie tylko jedno nazwisko - Mutu. Rumun juz zreszta kilka razy dostawał szanse gry na lewej pomocy i spisywał sie naprawde dobrze. Nie ulega jednak wątpliwości, że trzeba szukac wzmocnień w lini pomocy. Nie wiem jednak kogo konkretnie. Dany zawodnik może wydawac się naprawde dobrym, ale niepasowac do koncepcji trenera. Po co byłby nam kolejny wielki talent, który siedziałby na ławce. Niech sytuacja z Kapo bedzie najlepszą nauczką.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Sipers
- Juventino
Szkoda Nedveda ale to musi kiedys nastapic jak nie teraz to za rok i mysle ze najlepszym nastpca byl by Snejder z Ajaxu 8) moze grac na kazdej pozycji w pomocy ma tak samo wspaniale udezenia jak Nedved
i jest niesamowicie waleczny i dobry technicznie jesli nie on to widzialbym na jego miejscu Vicente z Valenci
wspanialy lewo skrzydlowy ,ale lapie bardzo duzo kontuzji
i po za ta dwojka nikt mi nie przychodzi do glowy kto moglby tam grac ,a tak w o ogole to jest Zambro który napewno sobie tam poradzi tlyko trzeba kupic jakiegos bocznego obronce albo na lewo albo na prawo bo z bocznych to zostanie tylko chielini bo Zebina podobno chce odejsc.

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wiesz jak jest w takim klubie jak Juve. Jedni przychodzą, drudzy odchodzą więc póki Pavel gra to nie ma sensu dyskutować o tym kto z tych graczy którymi dysponuje Juve ma go zastąpić. Jeśli potwierdzi się, że Pavel chce odejść po tym sezonie to Moggi od razu zacznie poszukiwania następcy (można dodać, że jest w czym wybierać: Sniejder, Vicente) Z tej dwójki postawiłbym na Vicente, ale łatwiej będzie pozyskać Sniejdera, bo za Vicente to Valencia będzie chciała ogromną kasę, więc to raczej odpada. Można było wcześniej ściągnąć Van Der Vaarta, co było błędem niewybaczalnym (o ile się nie myle Van Der Vaart gra właśnie na lewej pomocy, choć może grać i w środku)Del P!ero pisze:1 Kto dla was zastąpi Nedveda (z tego składu którym narazie dysponuje JUVE)
To zależy jak dalej potoczy się aktywność transferowa Juve. Jeśli na koniec kariery Pavla będzie czekał już wartościowy zastępca, to myślę, że nie będzie miało to wpływu. Jeśli tak się nie stanie, to może być tak, że na lewej pomocy będzie grał jakiś zapchajdziura czego ja sobie nie wyobrażam, więc myślę, że po sezonie będzie już jakiś lewy pomocnikDel P!ero pisze: Czy Juve poważnie osłabnie po stracie Nedveda
Można wynaleźć wielu kandydatów ale myślę że najgodniejszymi reprezentowania barw Juve są Joaqin i Vicente (jak już wyzej napisałem)Del P!ero pisze: Kto by mógł go dzielnie zastąpić (z innych klubów)
Jest to chyba plotka, lecz każda plotka ma w sobie ziarno prawdyDel P!ero pisze:Czy uważacie tą wiadomość za prawdziwą czy tylko plotke
Wszyscy je popełniamy, więc nie wiem czemu ktoś miałby się tutaj gniewać na Ciebie. Ja akurat się nie gniewamDel P!erio pisze:sorrki za pisownie .wiem ,że popełniam dużo błędów jeszcze raz sorry

- Bosiontko
- Juventino
wg mnie w tej chwili ciezko stwierdzic czy Pavel odejdzie po mundialu. Zalezy od formy, a jak jeszcze nie daj boze jakis uraz mu sie przydarzy to moze skonczyc kariere w 2006. Z obecnego skladu to wiadomo ze Mutu sie najbardziej nadaje. A jesli kupic by kogos super na jego miejsce to Juve mogloby zyskac a nie stracic, bo Pavel juz nie bedzie mial takiego sezonu jak 2003 :] Mnie sie marzy Juninho z Lyonu na jego miejsce a z mlodszych to moze Sneijder :] nie mam czasu na glebsze przemyslenie moze sie jeszcze wlacze do dialogu 

- Peja
- Juventino
Dopiero co podpisal nowy kontrakt wiec raczej nie chce opuszczac klubu z ArenaADamianinho 15 pisze: Sniejder
Moggi nie wylozy duzej kasy za niepewnego HiszpanaDamianinho 15 pisze:Vicente
Blad. Przed przejsciem do Niemiec Vand der Vaart wyraznie cieniowal w barwach Ajaxu. A jak przeszedl do przecietnego HSV to nie dziwne, ze sie wyrozniaDamianinho 15 pisze:Można było wcześniej ściągnąć Van Der Vaarta, co było błędem niewybaczalnym (o ile się nie myle Van Der Vaart gra właśnie na lewej pomocy, choć może grać i w środku)
Duracell pogra jeszcze w tym sezonie w pierwszym skladzie, a w nastepnym po prostu zmieni go Mutu. Tyle
- grandejuve
- Juventino
No coz, jego kariera bedzie dobiegac konca. Szkoda!! :płaczę: Ciężko bedzie znalezc nastepce takiego zawodnika jakim jest Nedved. Najlepszym rozwiązaniem bylby Vicente, ale mysle ze jego transfer do Juve jest malo realny (duzo kasy, podatnosc na kontuzje). Uwazam jednak, ze nikt nie przyjdzie na jego miejsce. Prezciez na jego pozycji moze grac Zambrotta, Mutu, a nawet Alex.
- one
- Juventino
taki zawodnik rodzis sie raz na 100 lat osłabi troche pomoc lecz juve da sobie rade,niezanm zawodnika który jest na poziomie Nedveda
Chciałbym zeby to była plotka ale niewiem...
Nedved i tak zostanie w mojej pamieci do konca zycia tak jak juve mój ukochany klub
Chciałbym zeby to była plotka ale niewiem...
Nedved i tak zostanie w mojej pamieci do konca zycia tak jak juve mój ukochany klub
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Może podpisał kontakt jeszcze przed tym, jak Juve zgłosiło chęć pozyskania go do siebie?? Myślę, że jednak od takiej drużyny nie codziennie otrzymuje się propozycje i raczej się nie odmawia. Czy Sniejder bedzie wyjątkiem? Nie wiem zobaczymy, czas pokaże. Lucjan powie że i tak w Juve to on nie zagra, ale będzie po cichu próbował przeciągnąć go do siebiePeja pisze:[Sniejder] Dopiero co podpisal nowy kontrakt wiec raczej nie chce opuszczac klubu z ArenaA
Dlaczego uważasz że on jest niepewny?? Masz na myśli kontuzje, które regularnie trapią tego piłkarza?? Może jednak warto zainwestować, poza tym oni są winni Juve kasę za transfer Di Vaio więc nie będzie to aż tak duża kasa jak może się wydawać, choć kilka mln euro trzeba będzie wybulićpeja pisze: Moggi nie wylozy duzej kasy za niepewnego Hiszpana

HSV jest przeciętniakiem, ale on się wyróżnia w sposób szczególny. Gra tam bardzo dobrze podaje, strzela i wypracowuje gole. Czy cieniował w Ajaxie? Nie wydaje mi się, on miał powrót po kontuzji więc raczej mogl sobie pocieniować przez jakiś czaspeja pisze:Przed przejsciem do Niemiec Vand der Vaart wyraznie cieniowal w barwach Ajaxu. A jak przeszedl do przecietnego HSV to nie dziwne, ze sie wyroznia
Fajna ksywka - nie słyszałem żeby ktoś go tak nazywał. Sam wymyśliłeś czy juz sie spotkales z tą ksywą Pavla? Nie wiem czy zmieni go Mutu, bo może już go po sezonie nie być w klubie (mówią, że jak Cassano przejdzie do Juve, to Mutu w drugą stronę do Romy plus dopłata) chyba że Cassano będzie grał na pomocy, ale ciężko go będzie przestawić z ataku na pomoc.peja pisze: Duracell pogra jeszcze w tym sezonie w pierwszym skladzie, a w nastepnym po prostu zmieni go Mutu
- farmer16
- Juventino
Coś nie chce mi się wierzyć , że Pavel tak szybko nas opuiści. Wydaje mi się , ze trochę jeszcze pogra jest dużym wzmocnieniem Juve i każdy z nas napewno chce żeby Pavel został u nas jak najdłużej , ale on zrobi jak chce. Jestem jedno ciekaw po co Nedved teraz łączył się z reprezentacją wiedząc, że podobno ma odejść w 2006 roku.
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- kubinho 10
- Juventino
No kiedyś to musiało nastąpić
Najlepszy piłkarz europy z 2003 roku ma już swoje lata i w piłkę na najwyższym poziomie po gra góra 2 lata. Więc trzeba szukać następcy. W tym momencie nie przychodzi mi żadne konktretne nazwisko na myśli ale jak znam życie nie będzie to jakiś młody utalentowany piłarz bo Moggi kupuje zawsze ogranych, doświadczonych piłkarzy i chyba nie będzie inaczej tym razem. Oczywiście chciałbym aby na jego miejsce przyszedł gracz perspektywiczny i nie będe tutaj oryginalny. Sneijder czy Van der Vaart to właśnie tacy piłarze. Tylko że Juventus ma troche inną politykę i wątpie aby przeszli oni do "Starej Damy"
Nedved to dobry piłkarz ale każdego da się zastąpic. Gdy odchodził od nas Zinedine Zidane wszyscy tak rozpaczali że on jest nie zastąpiony ale kiedy sprowadziliśmy Pavla wszyscy zapomnieli o genialnym francuzu. Mam nadzięję że będze tak i tym razem.grandejuve pisze:Ciężko bedzie znalezc nastepce takiego zawodnika jakim jest Nedved.
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Sztuko
- Redaktor
- Peja
- Juventino
Kontrakt podpisal wczoraj :roll:Damianinho 15 pisze:Może podpisał kontakt jeszcze przed tym, jak Juve zgłosiło chęć pozyskania go do siebie??
Zdaje ci sie. Niejeden juz odmowil i niejeden jeszcze odmowiDamianinho 15 pisze:Myślę, że jednak od takiej drużyny nie codziennie otrzymuje się propozycje i raczej się nie odmawia.
Widze znasz naszego dyrektora generalnego do szpiku kosci :roll:Damianinho 15 pisze:Lucjan powie że i tak w Juve to on nie zagra, ale będzie po cichu próbował przeciągnąć go do siebie![]()
Mam na mysli to, ze jest HiszpanemDamianinho 15 pisze:Dlaczego uważasz że on jest niepewny?? Masz na myśli kontuzje, które regularnie trapią tego piłkarza??
Nie bede sie spieral bo nie ogladam regularnie BundesligiDamianinho 15 pisze:HSV jest przeciętniakiem, ale on się wyróżnia w sposób szczególny. Gra tam bardzo dobrze podaje, strzela i wypracowuje gole.
Byc moze dlatego Moggi go nie sprowadzil. Bo jaka mial pewnosc, ze po wykupieniu go z Ajaxu Holender zacznie grac jak nalezy?Damianinho 15 pisze: Czy cieniował w Ajaxie? Nie wydaje mi się, on miał powrót po kontuzji więc raczej mogl sobie pocieniować przez jakiś czas![]()
"Slyszalem" ja u tomcatmiego6Damianinho 15 pisze:Fajna ksywka - nie słyszałem żeby ktoś go tak nazywał. Sam wymyśliłeś czy juz sie spotkales z tą ksywą Pavla?
Jaki jest sens wytransferowania Mutu skoro i i tak bedzie trzeba kupic wtedy innego lewoskrzydlowego?Damianinho 15 pisze: Nie wiem czy zmieni go Mutu, bo może już go po sezonie nie być w klubie (mówią, że jak Cassano przejdzie do Juve, to Mutu w drugą stronę do Romy plus dopłata) chyba że Cassano będzie grał na pomocy, ale ciężko go będzie przestawić z ataku na pomoc.