Bluzy

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Juvee

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 18:05

Siema co sądzicie o bluzach As Romy(www.asroma.pl)??Czy u nas też gdzieś takie bluzy można dostać(Oczywiscie Juve)??

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 18:46

A gdzie tam masz te bluzy??
Bluzy Juventusu mozna kupić na www.juvestore.com tylko, że tam się płaci w Euro :wink:

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 02:41

gdzie ibrah to i ja pisze :D wiesz
Juvee pisze:Siema co sądzicie o bluzach As Romy(www.asroma.pl)??Czy u nas też gdzieś takie bluzy można dostać(Oczywiscie Juve)??
nawet ich nie widzialem ,więc o nich nic nie pisze ;/
Ibrah pisze:A gdzie tam masz te bluzy??
Bluzy Juventusu mozna kupić na www.juvestore.com tylko, że tam się płaci w Euro :wink:
no tak ,ale buli sie w Euro i to nieźle jak na nasze skromne warunki polecam jakieś bazary lub ubrania oryginalane w sklepach typu Faschion House (tylko nie wiem czy jest tam taniej ostanio oglądałem o tym program :) )/jeśli jestes z oklic Tychów polecam tam Centrum w ktorym znajduja się bluzki juve za niewielką cene , drugim punktem zwrotnym jest Załęże niedaleko Katowic.Twój wybor twoja wola :-D
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2005, 21:52 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 14:21

Sam od jakiegoś czasu szukam bluz Juventusu w necie albo koszulek z długim rękawem ale nic nie moge znależć..na allegro pusto..a w ISS nie mają...niestety nie sądzę też żebym w Lublinie znalazł bluze JUVE w jakims sklepie..chyba, że jakis Lubelak może mnie wtyprowadzić z błedu to bedę bardzo wdzieczny :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 14:27

nookie pisze: koszulek z długim rękawem ale nic nie moge znależćd
nookie mam taki sam problem bo ja takze chce bluzke z długim rękawkiem ale widczonie tylko samemu mozna takie cos zrobic nic więcej... ja zakładam na bluze ,bluze juve ale to nie to samo jak bym miał bluzke juve z dlugim rękawem i sam takiej szukam , ale niestety nie potrafie znaledź i raczej nie znajde tak jest w Polsce... :(

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 14:31

nookie pisze:Sam od jakiegoś czasu szukam bluz Juventusu w necie albo koszulek z długim rękawem ale nic nie moge znależć..na allegro pusto..a w ISS nie mają...niestety nie sądzę też żebym w Lublinie znalazł bluze JUVE w jakims sklepie..chyba, że jakis Lubelak może mnie wtyprowadzić z błedu to bedę bardzo wdzieczny :twisted:
no niestety jako Lubelak mogę cię tylko utwierdzić w przekonaniu że w Lublinie nie ma żadnych bluz Juve :? sam szukałem już od dawna i niestety nic nie znalazłem :evil:

Obrazek
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 14:32

http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=11781

Ten temat może pomóc. Już dziś otwarcie, kto wie, co szykują nam do sprzedaży :). Może jakieś bluzy?

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 14:32

wloski pisze:
nookie pisze: koszulek z długim rękawem ale nic nie moge znależćd
nookie mam taki sam problem bo ja takze chce bluzke z długim rękawkiem ale widczonie tylko samemu mozna takie cos zrobic nic więcej... ja zakładam na bluze ,bluze juve ale to nie to samo jak bym miał bluzke juve z dlugim rękawem i sam takiej szukam , ale niestety nie potrafie znaledź i raczej nie znajde tak jest w Polsce... :(
To Cię pocieszę :wink: ja znalazłem :P tylko ze sie sfrajerowałem bo myslałem ze typek będzie miał i w tym sezonie koszulki z długim rękawem ale sie okazało, że juz w ogóle nie handluje i zostałem z ręka w nocniku :? w kazdym razie był facio na allegro..ale był...a teraz nawet bluzy kurde znależć ne moge...w ISS mówią, ze w przyszłości "planuja wprowadzenie kolejnych produktów z serii nike Juventus" tylko ze jak spytalem jaka to przyszłośc to powiedzieli ze blizej nieokreślona :doh:
par00wa pisze: http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=11781

Ten temat może pomóc. Już dziś otwarcie, kto wie, co szykują nam do sprzedaży . Może jakieś bluzy?
Chwała Ci, że pocieszasz bliźnich w potrzebie :wink: właściwie i na JP próbowałem szukac ale o dziwo sklepiku nie znalazłem :shock: a teraz już wiedze ze chwila cierpliwości i moze wynagrodzone zostanie nasze czekanie...oby :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 14:36

Par00wa pisze:Może jakieś bluzy?
chłopie ja niechce bluzy juve tzn.takiej typu bluza se jest i logo do niej ja chce taką meczową z długiam rękawem to mnie kręci bo takiej bluzki nie mam z juve mam 13 bluzek , ale zadnej z dlugim rekawem...

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 14:50

wloski pisze:
chłopie ja niechce bluzy juve tzn.takiej typu bluza se jest i logo do niej ja chce taką meczową z długiam rękawem to mnie kręci bo takiej bluzki nie mam z juve mam 13 bluzek , ale zadnej z dlugim rekawem...
A kto powiedział, że ja to do ciebie pisałem? Aha, tak na przyszłość: tą twoją tzw. "bluzkę" w rzeczywistości zwykło się nazywać "koszulką". Może dlatego nie możesz jej nigdzie znaleść i poszerzyć swoją 13 bluzkową kolekcję?

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 14:51

wloski pisze:
za wymagania trzeba płacić :whistle:

Wszystko się da załatwić za odpowiednią cenę, taka jest prawda. Ale wiesz kolega Par00wa Ci pomaga, a Ty tak troszke do niego niegrzecznie się zwracasz. Wiecej szacunku, ktos Ci chce pomoc, a Ty tak jakbys mu wyrzucal, ze Ci pomogl :wink:

Ja to już oczekuję na specjalne rzeczy JPC, które będą już wkrótce... :)
Choc sklepik samego JuvePoland juz teraz bedzie bardzo ciekawy, sami zobaczycie :happy: (<- smieszna emotka :smile: )

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 15:02

Alexxxxx pisze:
wloski pisze:
za wymagania trzeba płacić :whistle:
Widzisz problem z w tym, że teraz i zapłacic mogę więcej ale po prostu nie mam za co płacic bo niczego takiego znaleźć ne moge :wink:
matej pisze:no niestety jako Lubelak mogę cię tylko utwierdzić w przekonaniu że w Lublinie nie ma żadnych bluz Juve sam szukałem już od dawna i niestety nic nie znalazłem

tak właśnie myślałem :? no nic..pozostaje nam czekać na sklepik JP :twisted:

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 15:11

wloski pisze: hmm 13 to tylko juve do tego dochodzą dwie bluzki z Czechów Barosa i oczwiście Pavelka Smile
Łaaaaał. Kedzier, coolfon, rafal: na co czekacie? Za to należy się Oskar!
wloski pisze:(...)weszłem(...)
wloski pisze:(...)znaledź(...)
Za to zresztą też.

wloski: Jeżeli szukasz, jak to powiedziałeś, na bazarach koszulki z długim rękawem, to nie dziw się, że jej nie możesz znaleść. Zaoszczędzę ci czasu i sił: takich tam nie ma. Musisz jeszcze pamiętać, że na forum prócz ciebie jest trochę osób, którzy mogą szukać czegoś innego od ciebie. Ja wiem, że jesteś wyróżniającą się postacią, znasz nawet Siewiera, ale pomyśl czasem też o tym zwykłym plebsie, któremu chciałem pomóc.

hmmm, czy ja czegoś nie wiem :?: :prochno:
/Siewier

: D
/Par00wa

czas uciekać za granice :prochno:
/Siewier
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2005, 16:50 przez Gibon, łącznie zmieniany 2 razy.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 15:20

Par00wa pisze:Jeżeli szukasz, jak to powiedziałeś, na bazarach koszulki z długim rękawem
ja tylko poleciłem gdzie mozna sprobować ja czesto odwiedzam Faschion House (to sklep z orginalnymi w Polsce ubraniami sa tylko 3 takie sklepy w Sosnowcu ,Warszawie i gdzieś na pomorzu niewiem...) tak patrzałem i nie ma są tylko koszulki (nie bluzki!) np. reprezentacji Portugali ,ale Juve nie ma ;/ szkoda w Nike także nie widziałem koszulek typu długi rękaw zobaczymy do czego dojdziemy w dyskusji może do tego ,że gdzieś tam w Polsce jest takie miejsce gdzie można zakupić bluzke z długim rękawem... :think:
Par00wa pisze:...ale pomyśl czasem też o tym zwykłym plebsie, któremu chciałem pomóc...

mam prośbe wytłumacz mi słowo plebs bo nie wiem o co ci łazi... :think: taka mała prośba :|
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2005, 21:54 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2005, 15:21

Ja też długo nie mogłem znależć żadnej bluzy to sobie poszedłem do sitodruku :ok: dałem za nią 65 zł(40 bluza + 25 nadruk) :whistle: [/img]

Obrazek
ODPOWIEDZ