Bluzy
- Juvee
- Juventino
Siema co sądzicie o bluzach As Romy(www.asroma.pl)??Czy u nas też gdzieś takie bluzy można dostać(Oczywiscie Juve)??
- kosiorekk
- Juventino
A gdzie tam masz te bluzy??
Bluzy Juventusu mozna kupić na www.juvestore.com tylko, że tam się płaci w Euro
- wloski
- Juventino
gdzie ibrah to i ja pisze
wiesz
)/jeśli jestes z oklic Tychów polecam tam Centrum w ktorym znajduja się bluzki juve za niewielką cene , drugim punktem zwrotnym jest Załęże niedaleko Katowic.Twój wybor twoja wola :-D

nawet ich nie widzialem ,więc o nich nic nie pisze ;/Juvee pisze:Siema co sądzicie o bluzach As Romy(www.asroma.pl)??Czy u nas też gdzieś takie bluzy można dostać(Oczywiscie Juve)??
no tak ,ale buli sie w Euro i to nieźle jak na nasze skromne warunki polecam jakieś bazary lub ubrania oryginalane w sklepach typu Faschion House (tylko nie wiem czy jest tam taniej ostanio oglądałem o tym programIbrah pisze:A gdzie tam masz te bluzy??

Ostatnio zmieniony 13 listopada 2005, 21:52 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- nookie
- Juventino
Sam od jakiegoś czasu szukam bluz Juventusu w necie albo koszulek z długim rękawem ale nic nie moge znależć..na allegro pusto..a w ISS nie mają...niestety nie sądzę też żebym w Lublinie znalazł bluze JUVE w jakims sklepie..chyba, że jakis Lubelak może mnie wtyprowadzić z błedu to bedę bardzo wdzieczny :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- wloski
- Juventino
nookie mam taki sam problem bo ja takze chce bluzke z długim rękawkiem ale widczonie tylko samemu mozna takie cos zrobic nic więcej... ja zakładam na bluze ,bluze juve ale to nie to samo jak bym miał bluzke juve z dlugim rękawem i sam takiej szukam , ale niestety nie potrafie znaledź i raczej nie znajde tak jest w Polsce...nookie pisze: koszulek z długim rękawem ale nic nie moge znależćd

- matej
- Juventino
no niestety jako Lubelak mogę cię tylko utwierdzić w przekonaniu że w Lublinie nie ma żadnych bluz Juve :? sam szukałem już od dawna i niestety nic nie znalazłem :evil:nookie pisze:Sam od jakiegoś czasu szukam bluz Juventusu w necie albo koszulek z długim rękawem ale nic nie moge znależć..na allegro pusto..a w ISS nie mają...niestety nie sądzę też żebym w Lublinie znalazł bluze JUVE w jakims sklepie..chyba, że jakis Lubelak może mnie wtyprowadzić z błedu to bedę bardzo wdzieczny :twisted:

- Gibon
- Juventino
http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=11781
Ten temat może pomóc. Już dziś otwarcie, kto wie, co szykują nam do sprzedaży
. Może jakieś bluzy?
Ten temat może pomóc. Już dziś otwarcie, kto wie, co szykują nam do sprzedaży

- nookie
- Juventino
To Cię pocieszęwloski pisze:nookie mam taki sam problem bo ja takze chce bluzke z długim rękawkiem ale widczonie tylko samemu mozna takie cos zrobic nic więcej... ja zakładam na bluze ,bluze juve ale to nie to samo jak bym miał bluzke juve z dlugim rękawem i sam takiej szukam , ale niestety nie potrafie znaledź i raczej nie znajde tak jest w Polsce...nookie pisze: koszulek z długim rękawem ale nic nie moge znależćd

Chwała Ci, że pocieszasz bliźnich w potrzebiepar00wa pisze: http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=11781
Ten temat może pomóc. Już dziś otwarcie, kto wie, co szykują nam do sprzedaży . Może jakieś bluzy?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
- wloski
- Juventino
chłopie ja niechce bluzy juve tzn.takiej typu bluza se jest i logo do niej ja chce taką meczową z długiam rękawem to mnie kręci bo takiej bluzki nie mam z juve mam 13 bluzek , ale zadnej z dlugim rekawem...Par00wa pisze:Może jakieś bluzy?
- Gibon
- Juventino
A kto powiedział, że ja to do ciebie pisałem? Aha, tak na przyszłość: tą twoją tzw. "bluzkę" w rzeczywistości zwykło się nazywać "koszulką". Może dlatego nie możesz jej nigdzie znaleść i poszerzyć swoją 13 bluzkową kolekcję?wloski pisze:chłopie ja niechce bluzy juve tzn.takiej typu bluza se jest i logo do niej ja chce taką meczową z długiam rękawem to mnie kręci bo takiej bluzki nie mam z juve mam 13 bluzek , ale zadnej z dlugim rekawem...Par00wa pisze:Może jakieś bluzy?
- Alexxxxx
- Juventino
za wymagania trzeba płacićwloski pisze:chłopie ja niechce bluzy juve tzn.takiej typu bluza se jest i logo do niej ja chce taką meczową z długiam rękawem to mnie kręci bo takiej bluzki nie mam z juve mam 13 bluzek , ale zadnej z dlugim rekawem...Par00wa pisze:Może jakieś bluzy?

Wszystko się da załatwić za odpowiednią cenę, taka jest prawda. Ale wiesz kolega Par00wa Ci pomaga, a Ty tak troszke do niego niegrzecznie się zwracasz. Wiecej szacunku, ktos Ci chce pomoc, a Ty tak jakbys mu wyrzucal, ze Ci pomogl
Ja to już oczekuję na specjalne rzeczy JPC, które będą już wkrótce...

Choc sklepik samego JuvePoland juz teraz bedzie bardzo ciekawy, sami zobaczycie

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- nookie
- Juventino
Widzisz problem z w tym, że teraz i zapłacic mogę więcej ale po prostu nie mam za co płacic bo niczego takiego znaleźć ne mogeAlexxxxx pisze:za wymagania trzeba płacićwloski pisze:chłopie ja niechce bluzy juve tzn.takiej typu bluza se jest i logo do niej ja chce taką meczową z długiam rękawem to mnie kręci bo takiej bluzki nie mam z juve mam 13 bluzek , ale zadnej z dlugim rekawem...Par00wa pisze:Może jakieś bluzy?![]()
matej pisze:no niestety jako Lubelak mogę cię tylko utwierdzić w przekonaniu że w Lublinie nie ma żadnych bluz Juve sam szukałem już od dawna i niestety nic nie znalazłem
tak właśnie myślałem :? no nic..pozostaje nam czekać na sklepik JP :twisted:
- Gibon
- Juventino
Łaaaaał. Kedzier, coolfon, rafal: na co czekacie? Za to należy się Oskar!wloski pisze: hmm 13 to tylko juve do tego dochodzą dwie bluzki z Czechów Barosa i oczwiście Pavelka Smile
wloski pisze:(...)weszłem(...)
Za to zresztą też.wloski pisze:(...)znaledź(...)
wloski: Jeżeli szukasz, jak to powiedziałeś, na bazarach koszulki z długim rękawem, to nie dziw się, że jej nie możesz znaleść. Zaoszczędzę ci czasu i sił: takich tam nie ma. Musisz jeszcze pamiętać, że na forum prócz ciebie jest trochę osób, którzy mogą szukać czegoś innego od ciebie. Ja wiem, że jesteś wyróżniającą się postacią, znasz nawet Siewiera, ale pomyśl czasem też o tym zwykłym plebsie, któremu chciałem pomóc.
hmmm, czy ja czegoś nie wiem

/Siewier
: D
/Par00wa
czas uciekać za granice

/Siewier
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2005, 16:50 przez Gibon, łącznie zmieniany 2 razy.
- wloski
- Juventino
ja tylko poleciłem gdzie mozna sprobować ja czesto odwiedzam Faschion House (to sklep z orginalnymi w Polsce ubraniami sa tylko 3 takie sklepy w Sosnowcu ,Warszawie i gdzieś na pomorzu niewiem...) tak patrzałem i nie ma są tylko koszulki (nie bluzki!) np. reprezentacji Portugali ,ale Juve nie ma ;/ szkoda w Nike także nie widziałem koszulek typu długi rękaw zobaczymy do czego dojdziemy w dyskusji może do tego ,że gdzieś tam w Polsce jest takie miejsce gdzie można zakupić bluzke z długim rękawem...Par00wa pisze:Jeżeli szukasz, jak to powiedziałeś, na bazarach koszulki z długim rękawem

Par00wa pisze:...ale pomyśl czasem też o tym zwykłym plebsie, któremu chciałem pomóc...
mam prośbe wytłumacz mi słowo plebs bo nie wiem o co ci łazi...

Ostatnio zmieniony 13 listopada 2005, 21:54 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.