NASTĘPCA LIPPIEGO
- JUVEFANE_10
- Juventino
JAK MYŚLICIE KTO BEDZIE NASTĘPCĄ LIPPIEGO JAK ODEJDZIE
WPISUJCIE PROPOZYCJE?
MÓJ TYP:WENGER
WPISUJCIE PROPOZYCJE?
JESTEM OSZUSTEM
- BIANCONERI
- Juventino
Właśnie a na dodatek nie zanosi sie na jego odejście więc nie ma co się głowic kto będzie następcą.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Martin
- Juventino
Zgadzam sie z przedmowcami. Po co sie zastanawiac nad mlekiem, ktore jeszcze sie nie wylalo :-D Przeciez Lippi jest w Juve i mam nadzieje ze bedzie z Juve tak dlugo jak mu zdrowie pozwoli.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Łukasz
- Juventino
- Ulisses
- Qualità Juventino
Zgadzam się z Wami, że Lippi jest niezastapiony, ale kiedys nadejdzie taki dzień (niestety
), że będzie musiał odejść z takich czy siakich powodów. Ja uważam, że trenerem, który mógłby Go godnie zastapić jest... trener Chievo Verona: LUIGI DEL NERI
Koleś odwalił super robote. Dzięki niemu Chievo jest w pierwszej lidze, a jego zwodnicy występują w reprezentacji (co prawda sporadycznie, ale grają). Zauważcie też ,że Chievo co roku gra bardzo dobrze i jest w stanie wygrać z każdym... to chyba nie przypadek, bo skład Chievo zmienił się w stusunku do zeszłego roku. To świadczy świetnie m.in. o trenerze. Polecam go kiedyś na przyszłość gdybyśmy MUSIELI się rozstać (nie daj Boże) z Lippim.
Koleś odwalił super robote. Dzięki niemu Chievo jest w pierwszej lidze, a jego zwodnicy występują w reprezentacji (co prawda sporadycznie, ale grają). Zauważcie też ,że Chievo co roku gra bardzo dobrze i jest w stanie wygrać z każdym... to chyba nie przypadek, bo skład Chievo zmienił się w stusunku do zeszłego roku. To świadczy świetnie m.in. o trenerze. Polecam go kiedyś na przyszłość gdybyśmy MUSIELI się rozstać (nie daj Boże) z Lippim.
- Slim
- Juventino
Nie ma czlowieka ktory godnie zastapilby Lippiego!!JUVEFANE_10 pisze:JAK MYŚLICIE KTO BEDZIE NASTĘPCĄ LIPPIEGO JAK ODEJDZIE
WPISUJCIE PROPOZYCJE?
Nie ma takiego po rpostu no nie ma...
A Lippi aktualnie jest trenerem i tak ma zostac...
- JUVEFANE_10
- Juventino
chodzi mi oto jak już nie bedzie chciał być trenerem zakonczy kariere
sam przecierz powiedział ze jak nie zdobędzie ligi miszrzów w przyszłym sezonie to odejdzie
sam przecierz powiedział ze jak nie zdobędzie ligi miszrzów w przyszłym sezonie to odejdzie
JESTEM OSZUSTEM