Capello myśli o reprentacji Anglii!!
- herr_braun
- Juventino
Trener Juventusu Turyn oświadczył, iż nie wyklucza objęcia posady trenera reprezenatcji Anglii. Capello, prowadzący w przeszłości takie kluby jak AC Milan, Real Madryt czy AS Roma, ma jeszcze ważny 2 letni kontrakt w klubie ze Stadio delle Alpi lecz....
"Moja przyszłośc w Juventusie?? Nie wiem" - przyznał Fabio po czym dodał : " Myślę o prowadzeniu kadry Anglii, ale decyzji jeszcze nie podjąłem
zródło; http://www.pilka.pl/?mid=1&show=41302
Nie jestem zwolennikiem przenoszenia newsów z tej plotkarskiej
strony na forum JP, ale jeśli to co powiedział Capello rzeczywiście padło z jego ust to jestem w SZOKU :shock:
W Juve radzi sobie dobrze i ja napewno nie chce zmiany trenera!!!
No ale z drugiej strony z niewolnika nie ma pracownika, więc jak Fapio rzeczywiście chciałby odejść to ja widziałbymw Juve Deschampsa.
Ale proszę żeby to była plota!!
"Moja przyszłośc w Juventusie?? Nie wiem" - przyznał Fabio po czym dodał : " Myślę o prowadzeniu kadry Anglii, ale decyzji jeszcze nie podjąłem
zródło; http://www.pilka.pl/?mid=1&show=41302
Nie jestem zwolennikiem przenoszenia newsów z tej plotkarskiej
strony na forum JP, ale jeśli to co powiedział Capello rzeczywiście padło z jego ust to jestem w SZOKU :shock:
W Juve radzi sobie dobrze i ja napewno nie chce zmiany trenera!!!
No ale z drugiej strony z niewolnika nie ma pracownika, więc jak Fapio rzeczywiście chciałby odejść to ja widziałbymw Juve Deschampsa.
Ale proszę żeby to była plota!!
- filippo
- Juventino
Niedawno - pod koniec sierpnia, słyszałem taką plotkę ze A. Wenger ma byc trenerem Juve. jako podstawe tego wiązą z transferem Viery i przyszłymi pardzo prawdopodobnymi. Myśle ze tak naprawde Capello sie nigdzi sie nie wybiera. A tak nawiasem mówiąc to mam nadzieje że ta plotka z Arsenem Wengerem sie sprawdzi 

forumowy ujadacz
- Maćko
- Juventino
Moim zdaniem to są kolejne ploty.. Capello nie odejdzie prędko z Juve. A jeśli jednak??To kto będzie jego następcą? Nawet jak odejdzie to nie będzie mi go szkoda tak bardzo jak Lippiego..
Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve!!
- ossy
- Juventino
zwykla plota. Zresztą nie całe jest przetłumaczone, i nie dokładnie. Nie ma co wierzyć temu newsowi źle przetłumaczonemu przez jakiegoś VOORHEES'a!( :rotfl: ) Nie ma co nawet tego komentować!
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- Cube - fan Juve
- Juventino
Czytałem oryginalną wersję tego newsa na stronie calciomercato.com i tam było wyraźnie napisane, że Capello zastanowi się na tym, ale dopiero po WYPEŁNIENIU kontraktu z JUVE (kończy się on chyba za 2 lata).
FORZA JUVE!!
FORZA JUVE!!

- ForzaJuve_Adam
- Juventino
"Serwis" pilka.pl ma to do siebie, że interpretuje wszystko tak, jak się mu podoba (a właściwie jego autorom), więc uważam, że ta dyskusja nie ma sensu, zresztą Cube napisał jak jest naprawde...

- steru
- Qualità Juventino
Jeżeli rzeczywiście na stronie z której ten news był tłumaczony pisze że Capello chce pierw wypełnić kontakt Juve to czemu pilka.pl nie jest w stanie tego dodać do swojego newsa :roll: Ahh Ci plotkarze heh szkoła Super Expressu 8)
Anglicy nie chcą Szweda na tej posadzie i otwarcie o tym mówią to już widze że będą chcieli Włocha...
Anglicy nie chcą Szweda na tej posadzie i otwarcie o tym mówią to już widze że będą chcieli Włocha...
- rafal005
- Juventino
Ludzie... czy Wy nie macie ciekawszych tematów do zakładania? Sprawdźcie dokładnie newsa przed opublikowaniem go tutaj, zwłaszcza tego z pilka.pl. Wiadomość pochodzi ze skysports.com, gdzie pisze:
Brawo dla autora newsa z pilka.pl: VOORHEES-a
The 59-year-old has been previously linked with a move to The Premiership and the former Italy international admits he is considering the idea of managing in English football after his time with The Old Lady.
Ale tych dwóch zdań autor newsa nie raczył przetłumaczyć! I wszyscy widzą, co z tego wyszło."I still have two years to go on my contract with Juventus, and I want to attain the objectives that the directors and myself discussed when I signed."
Brawo dla autora newsa z pilka.pl: VOORHEES-a

- juveni
- Juventino
Słyszalem to rowniez wczoraj w Sport+ wiec nie jest to tylko wymysł niby dziennikarzy z pilki ale ja w przeciwienstwie do wiekszosci jestem za... NIech idzie w diably nie znosze tego goscia, nie toleruje mam go powyzej uszu i nie wiem po kad jeszcze.
Denerwuje mnie bo jest strasznie antypatyczny, chcialby rzadzic klubem, najchetniej w systemie autorytarnym :? . Ja w grze juve nie widze nic nadzwyczajnego, kazdy przeciętny trener z tymi zawodnikami moglby tak grac tj kurs murarza i naprzód. Znow murujemy bramke, gramy bez polotu, nie ciekawie, jednym slowem nuda, wiec nie ma sie co dziwic kibicom, ze srednio im sie chce przychodzic na stadion. Do sukcesow Juve na krajowym podwórku jestesmy przyzwyczajeni, wiec kolejne scudetto nie robi takiego wrazenia jakie zrobiłby piekny i ofensywny styl gry druzyny, taki jak prezentują np. Barca czy Arsenal... Takie jest moje skromne zdanie
Dlatego zycze mu zeby odszedł trenowac ostatni zespól w lidze Sri Lanki, a do nas zaprosiłbym bardzo chętnie Deschampsa, który własnie od tygodnia znajduje sie bez pracy, ale opcja z Wengerem bylaby jeszcze ciekawsza
Denerwuje mnie bo jest strasznie antypatyczny, chcialby rzadzic klubem, najchetniej w systemie autorytarnym :? . Ja w grze juve nie widze nic nadzwyczajnego, kazdy przeciętny trener z tymi zawodnikami moglby tak grac tj kurs murarza i naprzód. Znow murujemy bramke, gramy bez polotu, nie ciekawie, jednym slowem nuda, wiec nie ma sie co dziwic kibicom, ze srednio im sie chce przychodzic na stadion. Do sukcesow Juve na krajowym podwórku jestesmy przyzwyczajeni, wiec kolejne scudetto nie robi takiego wrazenia jakie zrobiłby piekny i ofensywny styl gry druzyny, taki jak prezentują np. Barca czy Arsenal... Takie jest moje skromne zdanie
Dlatego zycze mu zeby odszedł trenowac ostatni zespól w lidze Sri Lanki, a do nas zaprosiłbym bardzo chętnie Deschampsa, który własnie od tygodnia znajduje sie bez pracy, ale opcja z Wengerem bylaby jeszcze ciekawsza

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- Mr Cezary
- Juventino
Trochę chyba za wcześnie na odejście Fabio :naughty: Zaczekajmy do końca sezonu. Jak wygra z Juve Ligę Mistrzów, to może odejść w uwielbieniu i chwale. A jeżeli nic nie wygra, to wtedy też może odejść, ale wówczas z gwizdami :twisted: W jego miejsce widziałbym Deshampsa albo ponownie Lippiego 

- Maćko
- Juventino
Ja mam takie samo zdanie! Deschamps byłby dobrym trenerem dla nas ponieważ grał kiedyś w Juve, nas się na piłce włoskiej. Chciałbym zobaczyć Juve ofensywne a nie defensywne! Zgadzam się z Tobą w 100%!!juveni pisze:Słyszalem to rowniez wczoraj w Sport+ wiec nie jest to tylko wymysł niby dziennikarzy z pilki ale ja w przeciwienstwie do wiekszosci jestem za... NIech idzie w diably nie znosze tego goscia, nie toleruje mam go powyzej uszu i nie wiem po kad jeszcze.
Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve!!
- kubinho 10
- Juventino
Dokładnie :!: Na mecze Barcy czy chociaż Arsenalu chce sie potrzeć dlatego że te zespoły grają z poltem, ofensywnie, a co za tym idzie ich mecze są pokazywane w tv i kibice tych drużyn mają przyjemnośc oglądać mecze swoich pupili bardzo często!!! Co innego Juventus. Juventus może i gra skutecznie aż do bólu a potem broni wyniku. I mimo to że taka gra skutkuje w lidze włoskiej i wygrywamy bardzo regularnie Scudetto to na LM nie ma co liczyć. Mamy bardzo dobry skład ale to nie wystarczy, bo trzeba go jeszcze odpowiednio ustawić.juveni pisze:Do sukcesow Juve na krajowym podwórku jestesmy przyzwyczajeni, wiec kolejne scudetto nie robi takiego wrazenia jakie zrobiłby piekny i ofensywny styl gry druzyny, taki jak prezentują np. Barca czy Arsenal... Takie jest moje skromne zdanie
Fabio Capello ma swoją wizję futbolu która opiera się bardziej na defensywie. Więc jeśli tacy trenerzy jak Deschamp czy Wenger mieliby go zastąpić i sprawić że Juventus grałby ładniej i bardziej ofensywnie, ale nie straciłby swojej konsekwencji i woli walki to ręka wolna dla Don Fabio i nie płakałbym za nim
Grande Juve, Vinci Per Noi
- pawelini
- Juventino
Nie zgadzam sie! Chelsa też gra bardzo defensywnie, a jednak stadiony są pełne i w TV mecze pokazują! Defensywnie wcale nie znaczy mało efektownie! Jak dla mnie JUVE nie musi grać pięknie i nie musze oglądać ich meczy w TV, żebym im kibicował i żeby JUVE wygrywało.kubinho 10 pisze:Dokładnie :!: Na mecze Barcy czy chociaż Arsenalu chce sie potrzeć dlatego że te zespoły grają z poltem, ofensywnie, a co za tym idzie ich mecze są pokazywane w tv i kibice tych drużyn mają przyjemnośc oglądać mecze swoich pupili bardzo często!!! Co innego Juventus.Juventus może i gra skutecznie aż do bólu a potem broni wyniku. I mimo to że taka gra skutkuje w lidze włoskiej i wygrywamy bardzo regularnie Scudetto to na LM nie ma co liczyć. Mamy bardzo dobry skład ale to nie wystarczy, bo trzeba go jeszcze odpowiednio ustawić.juveni pisze:Do sukcesow Juve na krajowym podwórku jestesmy przyzwyczajeni, wiec kolejne scudetto nie robi takiego wrazenia jakie zrobiłby piekny i ofensywny styl gry druzyny, taki jak prezentują np. Barca czy Arsenal... Takie jest moje skromne zdanie
Fabio Capello ma swoją wizję futbolu która opiera się bardziej na defensywie. Więc jeśli tacy trenerzy jak Deschamp czy Wenger mieliby go zastąpić i sprawić że Juventus grałby ładniej i bardziej ofensywnie, ale nie straciłby swojej konsekwencji i woli walki to ręka wolna dla Don Fabio i nie płakałbym za nim