Wierszyk :)
- aleksander1986
- Juventino
„STARA DAMA”
Moja miłość…
Dla niej żyję…
Jej kibicuję…
Gdy wygrywa raduję się…
Gdy przegrywa płaczę…
Wyrażam emocje,
jak każdy prawdziwy kibic…
Kocham Starą Damę,
Jestem dumny z niej,
Jestem dumny z jedenastu bohaterów,
Którzy walczą za nią,
Oni walczą dla nas,
Kibiców…
Ona nigdy nie zdradzi…
Zawsze będzie z nami,
Jest stworzona do zwycięstw…
Nigdy nie zawodzi,
To właśnie nasza piękna pani,
To jest STARA DAMA.
Moja miłość…
Dla niej żyję…
Jej kibicuję…
Gdy wygrywa raduję się…
Gdy przegrywa płaczę…
Wyrażam emocje,
jak każdy prawdziwy kibic…
Kocham Starą Damę,
Jestem dumny z niej,
Jestem dumny z jedenastu bohaterów,
Którzy walczą za nią,
Oni walczą dla nas,
Kibiców…
Ona nigdy nie zdradzi…
Zawsze będzie z nami,
Jest stworzona do zwycięstw…
Nigdy nie zawodzi,
To właśnie nasza piękna pani,
To jest STARA DAMA.
...Taka miłość jest jedna...Juve
- ossy
- Juventino
Wady??? Nie wiem... nie każdy wiersz musi mieć rymy, to zależy od autora.JuveKings pisze:Spox... Tylko faktycznie brak rymów. Jak napiszesz nowy pozbawiony tej wady to go tu zamieść
Co do wiersza, mi się podoba. Może i najlepszy nie jest ale gdybym ja wymyślił jakiś to bym się wstydził go pokazac

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- fefek_g
- Juventino
No to pokaż jakiś swój lepszy "czynny pisarzu"!KOPEĆ pisze:Jak czynny pisarz oceniam wierszyk na 2 w skali do 10. Jest beznadziejny, żadnej oryginalności, nie podoba mnie się wcale. Taki wierszyk może napisać każdy. Dziękuję.
- KOPEĆ
- Juventino
Nie muszę Ci nic udowadniać, wyraziłem poprostu swoje zdanie. Wiersz ma wyrażać Ciebie, myślisz, że któryś z poetów będzie wklejał swoje wiersze napisane w pocie czoła na jakiekolwiek forum? Żaden szanujący się pisarz tak nie zrobi. A Ty sie tak nie spinaj.
- fefek_g
- Juventino
Nie no czemu? Pokaż, pochwal się! Trzeba mieć odwagę, "jaja" jak to się mówi! Tutaj kolega Juventino się pokazał, niektórym się podoba a niektórym nie, ale co mu tam... Napisze drugi, lepszy i może dostanie od pana KOPCIA 3 na 10...KOPEĆ pisze:Nie muszę Ci nic udowadniać, wyraziłem poprostu swoje zdanie. Wiersz ma wyrażać Ciebie, myślisz, że któryś z poetów będzie wklejał swoje wiersze napisane w pocie czoła na jakiekolwiek forum? Żaden szanujący się pisarz tak nie zrobi. A Ty sie tak nie spinaj.
- KOPEĆ
- Juventino
Nie widze sensu dalszej rozmowy z Tobą, skoro nie rozumiesz tak prostych rzeczy, jak: Nie wklejania swoich wierszy na forum.
Niech sobie chłopak pisze dalej, ja wyraziłem swoje zdanie i już od razu jestem atakowany. Trzeba umieć przyjmować krytykę, chociaż nie wiem czemu mój post Cie tak bardzo zabolał, skoro to nie Twój wiersz...
Ręce opadają :? Co temat to musi sie wywiązać jakaś kłótnia, poprostu brak słów :!: /Dragon
Niech sobie chłopak pisze dalej, ja wyraziłem swoje zdanie i już od razu jestem atakowany. Trzeba umieć przyjmować krytykę, chociaż nie wiem czemu mój post Cie tak bardzo zabolał, skoro to nie Twój wiersz...
Ręce opadają :? Co temat to musi sie wywiązać jakaś kłótnia, poprostu brak słów :!: /Dragon
- ellasar
- Juventino
poezja tego z pewnoscia nie mozna nazwac
ale jesli chodzi o tresc to jest ok
Kopec, czemu niby 'prawdziwy tworca' nie zamiesci utworu na forum?
a moze prawdziwy poeta powinien byc wydany dopiero po smierci?
eh eh
ale jesli chodzi o tresc to jest ok
Kopec, czemu niby 'prawdziwy tworca' nie zamiesci utworu na forum?
a moze prawdziwy poeta powinien byc wydany dopiero po smierci?
eh eh