Co powiecie o Dudku.........
- Marco_Biancini
- Juventino
tak to już jest że największe błędy dudka w premiership miały miejsce po powrocie ze zgrupowania reprezentacji... i czyja to jest wina?
Dziękuje Panu Domenico Maggiora!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Błędy nawet dobrym bramkarzom się zdarzają ale żeby aż tak często? Dudka lubię bo jednak dużo zrobił dla naszej reprezentacji.
Moze niech przejdzie do Juve i potrenują go szkoleniowcy Juve bo oni nie raz udowodnili że umią to, a w Liverpoolu Dudek wyraźnie traci formę.
Moze niech przejdzie do Juve i potrenują go szkoleniowcy Juve bo oni nie raz udowodnili że umią to, a w Liverpoolu Dudek wyraźnie traci formę.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juveluck
- Juventino
Dudek to najlepszy polski bramkarz i jeden z najlepszych polskich pilkarzy. Ale jest on jedynie bramkarzem sredniej klasy, to ze gra w Liverpoolu zawdziecza duzej dozie szczescia. Bo napewno byl by teraz rezerwowym gdyby nie kontuzja Kirklanda. A co do jego bledow to nawet bramkarzowi sredniemu nie powinny sie takie zdarzac.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dudek to jak już wspominieli koledzy nasz najelpszy barmkarz. Ma już doświadczenie jednak w tym sezonie tego niepokazał. Napewno niezaliczy tego sezonu do udanych. No szkoda zawalił ważne mecze Liverpoolowi i Polsce. Może kolejny sezon bedzie lepszy....

- BIANCONERI
- Juventino
Każdemu mogą zdarzać się błędy nawet najlepszym..ale Dudkowi te błędy zdarzaja się zdecydowanie za często!W Polsce nie ma obecnie lepszego bramkarza więc o miejsce w kadrze może być narazie spokojny..Jednak w klubie moga sie go szybko pozbyć.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Olszan
- Juventino
Dla mnie jest on średniej klasy bramkarzem i umiejscawiam go gdzieś pod koniec pierwszej dziesiątki wszystkich bramkarzy na świecie m in za Buffonem Toldo Kahnem Didą Casiliasem Canizaresem i Rustu
Zawsze Wierni ! ! !