[qKoszulki] Juventus 05/06 AUTENTYK OD 1ZŁ BEZ MINIMUM
- Gibon
- Juventino
Witam,
nie chcę zbytnio nadużywać forum do reklamy, ale myślę, że koszulka Juventusu z obecnego sezonu od 1 zł każdego zainteresuje, więc zapraszam pod ten adres => http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63487842
nie chcę zbytnio nadużywać forum do reklamy, ale myślę, że koszulka Juventusu z obecnego sezonu od 1 zł każdego zainteresuje, więc zapraszam pod ten adres => http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63487842
- felix jaegar
- Juventino
Od razu ostrzegam ze ja tej licytacji nie odpuszcze :twisted: Nie dam sie tak łatwo świergotowi ani innym zainteresowanym
Bedzie twarda walka :-D

Bedzie twarda walka :-D
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
- felix jaegar
- Juventino
Łyko o "taniej" koszulce mozesz już zapomniec : D Nie zdziwe sie jak licytacja zakończy sie juz dzis bo ktos da 280 : ]
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
- Łyko
- Qualità Juventino
felix jaegar jesteś w stanie aż tyle za nią zapłacić czy trylko tak ściemniasz
bo ja mam czerwoną kupioną za granicą i kosztowała mnie mniej więcej 230zl co nie oznacza że ci ją odpuszcze :twisted: POZDRO
- Wojtom
- Juventino
Ciekawe oferty, ciekawe
Ja mam pytanie do Ciebie Par00wa, czy bedziesz równiez miał koszulki z poprzednich sezonow? 95/96? Na przykład...
I jeszcze mi powiedzcie, czy tylko ja mam tak spieprzone Allegro, ze pionowo są Pomoc, Cafe, Moje Allegro itp. Czy to taka "nowosc" ? :?

Ja mam pytanie do Ciebie Par00wa, czy bedziesz równiez miał koszulki z poprzednich sezonow? 95/96? Na przykład...
I jeszcze mi powiedzcie, czy tylko ja mam tak spieprzone Allegro, ze pionowo są Pomoc, Cafe, Moje Allegro itp. Czy to taka "nowosc" ? :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- felix jaegar
- Juventino
hehe... zobaczymyŁyko pisze:felix jaegar jesteś w stanie aż tyle za nią zapłacić czy trylko tak ściemniasz![]()

minute przd koncem licytacji dołoze złotówke
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
A używasz Firefox'a?? Bo ja mam to samo, ale jak otworzyłem stronke w IE to wszystko ladnie działa... Trzeba czekac na nową werscje przeglądary.... aszz;/Wojtom pisze: I jeszcze mi powiedzcie, czy tylko ja mam tak spieprzone Allegro, ze pionowo są Pomoc, Cafe, Moje Allegro itp. Czy to taka "nowosc" ? :?
Dobry taktyk nie odkrywa kartfelix jaegar pisze: minute przd koncem licytacji dołoze złotówke :Wink: That's my tactic :Very Happy:
Ostatnio zmieniony 08 września 2005, 20:19 przez ForzaJuve_Adam, łącznie zmieniany 1 raz.

- Gibon
- Juventino
Aż takich starych nie będzie, ale mamy chrapkę na koszulki Lotto...
Co do wyglądu Allegro: polecam tą stronę => http://www.allegro.pl/announce.php?cat=8
Co do wyglądu Allegro: polecam tą stronę => http://www.allegro.pl/announce.php?cat=8
- Pavon
- Juventino
Narazie wygrywam, moge licytowac do 260.50 zł i pozniej odpuszcze, bo juz nie bedzie mi sie oplacalo. Tak wyszlo z moich obliczen.
EDIT:Przemek najlepiej by bylo jakbys zmniejszyl termin licytacji(jak wogole jest to mozliwe, bo nigdy niczego nie wystawialem na sprzedaz). Po co przyszly zwyciezca ma czekac tak dlugo na koszulke hehe. Gdyby licytacja trwala dwa, trzy dni to efekt bedzie taki sam jak po dwoch tygodniach.
EDIT:Przemek najlepiej by bylo jakbys zmniejszyl termin licytacji(jak wogole jest to mozliwe, bo nigdy niczego nie wystawialem na sprzedaz). Po co przyszly zwyciezca ma czekac tak dlugo na koszulke hehe. Gdyby licytacja trwala dwa, trzy dni to efekt bedzie taki sam jak po dwoch tygodniach.
Ostatnio zmieniony 08 września 2005, 23:21 przez Pavon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dionizos
- Juventino
Ile mi zaplacisz za podbijanie ceny :lol: ?? Byloby milo gdybys mial w niedalekiej przyszlosci kilka nastepnych koszulek.
Edit: Ach... ja i mój genialny allegrowy nick
Z tym nie ma problemu Wojtomie. W juvestore koszulka Vialliego z 95/96 jest dostepna za jedyne 150 euro... mala kradziez z gwaltem i pobiciem, a 9 pojawi sie na moich plecach :lol: .Ja mam pytanie do Ciebie Par00wa, czy bedziesz równiez miał koszulki z poprzednich sezonow? 95/96? Na przykład...
Edit: Ach... ja i mój genialny allegrowy nick