PLECAKI NIKE JUVE
- włodi
- Juventino
Witam widzieliscie Plecaki nike z juventusu ja osobiscie mam zamiar kupic sobie taki plecak z powodu ze zaniedługo rok szkolny sie zaczyna
http://www.citysport.com.pl/index.php?p ... s=&from=24
http://www.citysport.com.pl/index.php?p ... s=&from=42
OTO LINKI DO PLECAKów
MI bardziej podoba sie ten drugi
co wy o tym sądzicie
OTO LINKI DO PLECAKów
MI bardziej podoba sie ten drugi
co wy o tym sądzicie
elo elo.bardzo fajnie wyglądają oba. mi sie akurat bardziej podoba ten drugi,biały,jakoś bardziej widoczny jest herb JUVE ale to oczywiście moje zdanie
też mam w planie sobie kupić taki plecaczek niedługo I rok na studiach sie zaczyna to pasuje sie pokazać w barwach Juve 8) :twisted: pozdro

Nie namawiam lecz powtarzam w kółko-" pal ziółko...pal ziółko...pal ziółko"
- tabo89
- Juventino
- farmer16
- Juventino
Bardzo fajne plecaki z Nike bardzo zagozały fan mógłby go sobie zakupić ja bymbył chętny tylko nie wiemza bardzo gdzie kupić i czy opłaca mi się kupowac przez neta trochę się boję przez taką transakcję bardzo mi się podoba 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- mesju
- Qualità Juventino
Właśnie!! Ja ten drugi plecak (biały) dostałem na 18-stke ponad miesiąc temu i wytrzymał już 2 tygodnie nad morzem. Ogólnie prezentuje się świetnie i także mam zamiar nosić go do szkoły
Polecam, bo jest dobrej jakości i przede wszystkim na srodku jest ukochany znaczek JUVE
Jeśli masz kase to kupuj. Szczerze mówiąc ten czarny też jest niezły, ale ja tam wole swój 

- włodi
- Juventino
Ja Widziałem W Nike w katowicach wiatrówki z juve i menchesterutomek89-15 pisze:placaczki I klasa ale jestem ciekaw czy mozna gdzies w polsce zakupic np dresy Juve kurtke itp. chodzi mi o cos tkaiego w czym cwicza zawodnicy a kurtka to taka w jakiej czasem siedzi Capello na lawce. napiszcie jak cos wiecie
ta z juve była cała czarna i z lewej strony herb juve a manu były z lewej herb manu z prawej znaczek naja i styłu na całe plecy herb to kosztowały 299zł
a co do plecaków to widzieliscie je gdzies w waszych miastach w sklepach nike bo np. w katowicach takich NIEMA
- juve_pany
- Juventino
Dokladnie bialy rzadzi. To jak chcecie te zdjecia ?? Material rzczywiscie jest bardzo dobry fajnie sie swieci i wogole. W czasie lekcji fajnie pomacac ten gumowy znaczek Juve.mJaUcViEej pisze:Właśnie!! Ja ten drugi plecak (biały) dostałem na 18-stke ponad miesiąc temu i wytrzymał już 2 tygodnie nad morzem. Ogólnie prezentuje się świetnie i także mam zamiar nosić go do szkołyPolecam, bo jest dobrej jakości i przede wszystkim na srodku jest ukochany znaczek JUVE
Jeśli masz kase to kupuj. Szczerze mówiąc ten czarny też jest niezły, ale ja tam wole swój
- Pirlo
- Juventino
całkiem fajne te plecaki, szczególnie ten drugi.Mam juz jeden plecak ale stary bo chyba z przed 2 sezomów i tzrymie do dzisiaj ale własnie chcialem kupic nowy wiec kupie sobie ten biały.jak macie zdjecia to je tu dajcie bo chetnie sobie obejrze
pozdro

- włodi
- Juventino
ja tez napewno kupie ten biały moze jescze dzis se zamówie a moze te plecaki zaniedługo staną sie gadżetami fan clubu juventusu:PBart7 pisze:całkiem fajne te plecaki, szczególnie ten drugi.Mam juz jeden plecak ale stary bo chyba z przed 2 sezomów i tzrymie do dzisiaj ale własnie chcialem kupic nowy wiec kupie sobie ten biały.jak macie zdjecia to je tu dajcie bo chetnie sobie obejrzepozdro