Cassano w Juve, Del Piero w Milanie??
- Józek11
- Juventino
Tak podaje: www.ligawloska.ys.pl
Mam nadzieje, że to z Cassano to prawda , ale z Del Piero nie. Bez Alexa to nie bedzie juz ten sam Juventus. On jest poprostu symbolem Juve który musi zostać do końca kariery.
Szczerze mówiąc to nie wierze aby Alex zdecydował sie na transfer do Milanu. Prędzej by się zdecydowal na grę poza Włoszech. jednak bądzmy dobrej że zostanie.
Jeśli chodzi o Cassano to nie mam nic przeciwko. problem jest tylko taki że bedzie troche ciasno w ataku.
Mam nadzieje, że to z Cassano to prawda , ale z Del Piero nie. Bez Alexa to nie bedzie juz ten sam Juventus. On jest poprostu symbolem Juve który musi zostać do końca kariery.
Szczerze mówiąc to nie wierze aby Alex zdecydował sie na transfer do Milanu. Prędzej by się zdecydowal na grę poza Włoszech. jednak bądzmy dobrej że zostanie.
Jeśli chodzi o Cassano to nie mam nic przeciwko. problem jest tylko taki że bedzie troche ciasno w ataku.
- Venomik
- Juventino
Ehh... plotki, plotki, plotki...
Po co Milanowi byłby potrzebny Alex? Dla juve jest on cenniejszy niż dla Milanu, bo w grę wchodzą nie tylko jego umiejętności - jest on zywym symbolem tego klubu.
Milan kupił już Gilardino, pa Schevę i Vieriego, jest jeszcze inzaghi. Gdzie w tym składzie znalazłoby się miejsce dla del piero?
Ehh... kretyński news... aż żal go komentować :?
Po co Milanowi byłby potrzebny Alex? Dla juve jest on cenniejszy niż dla Milanu, bo w grę wchodzą nie tylko jego umiejętności - jest on zywym symbolem tego klubu.
Milan kupił już Gilardino, pa Schevę i Vieriego, jest jeszcze inzaghi. Gdzie w tym składzie znalazłoby się miejsce dla del piero?
Ehh... kretyński news... aż żal go komentować :?
Dirty mind
- TreDelIbra
- Juventino
zwykła plota i tyle :]
Jak w to wogóle można uwierzyć
Po co oni takie plotki wymyślają - nierozumiem , kto jest taki glupi zeby w to uwierzyć ??
Przecież to jest tak mało prawdopodobne- chodzi mi o to ,że Dp mialby grac w Minlanie ,że aż nie realne :]
Jak w to wogóle można uwierzyć

Po co oni takie plotki wymyślają - nierozumiem , kto jest taki glupi zeby w to uwierzyć ??
Przecież to jest tak mało prawdopodobne- chodzi mi o to ,że Dp mialby grac w Minlanie ,że aż nie realne :]
- Mateo
- Juventino
Moim zdaniem to plota jakiś mało :rotfl: . Myśle, że o przyjście Cassano tego lata może być trudno, moim zdaniem jest niepotrzebny, ale to jest w miare prawdopodobne. Ale Del Piero w Milanie to news z kosmosu :rotfl: . Myśle, że nikt sobie tam nawet Alexa nie wyobraża...JEDNA WIELKA PLOTA
Ale teraz pomyślcie, co by było gdyby się tak stało? :? . Sensacja kapotyczna :!: :!: :!:
Ale teraz pomyślcie, co by było gdyby się tak stało? :? . Sensacja kapotyczna :!: :!: :!:
- Villya
- Juventino
Plotki plotkami ale na www.sports.it cytowana jest wypowiedź Carlo Ancelottiego, który twierdzi, że dla takiego zawodnika jakim jest Del Piero znajdzie się zawsze miejsce i każdy trener chciałby z nim pracować i że Milan jest na to otwarty
. Milan na razie nie kupi Cassano bo ich na to nie stać podobnie jak i na Del Piero. Ponadto Juve nie sprzeda tak łatwo Alexa bo wtedy byłyby burdy na stadionie i jeszcze kibice wysadziliby Moggiego a po co to nam
aj bzdury w tym necie piszą 

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- kedzier
- Juventino
Kolejny news z www.ligawloska.ys.pl na ten temat:
Wczoraj we włoskich mediach pojawiły sie informacje sugerujące, że kapitan Juventusu Turyn - Alessandro Del Piero jeszcze w tym okresie mercato trafi do zespołu AC Milanu.
Szkoleniowiec Bianconerich - Fabio Capello został porposzony o skomentowanie tych sensacyjnych doniesień.
"Del Piero w Milanie?? Powiem krótko: fantazje." - stwierdził.
Według mnie to przesądza sprawa. Media chyba nie mają co robić, wymyślają takie bzdury. Wątpie żeby Alex miał opuścić Juve dla jego największego rywala :!: Jeśli kiedykolwiek DP opuści Juventus wydaje mi się że obierze kierunek zagraniczny. Jak dla mnie jest on legendą Juve i nie chciałbym zobaczyć go w barwach innego włoskiego klubu... A już na pewno nie Milanu czy Interu :twisted:
Wczoraj we włoskich mediach pojawiły sie informacje sugerujące, że kapitan Juventusu Turyn - Alessandro Del Piero jeszcze w tym okresie mercato trafi do zespołu AC Milanu.
Szkoleniowiec Bianconerich - Fabio Capello został porposzony o skomentowanie tych sensacyjnych doniesień.
"Del Piero w Milanie?? Powiem krótko: fantazje." - stwierdził.
Według mnie to przesądza sprawa. Media chyba nie mają co robić, wymyślają takie bzdury. Wątpie żeby Alex miał opuścić Juve dla jego największego rywala :!: Jeśli kiedykolwiek DP opuści Juventus wydaje mi się że obierze kierunek zagraniczny. Jak dla mnie jest on legendą Juve i nie chciałbym zobaczyć go w barwach innego włoskiego klubu... A już na pewno nie Milanu czy Interu :twisted:
- koki90
- Juventino
Dokładnie. Nigdy nie wiadomo co jest prawdą a co nie. Niby nie mieliśmy co marzyć o Vieirze a mamy Go. Miał być Cassano a tu kicha, choć jescze wszystko jest możłiwe a tym bardziej jeżeli naszymi transferami rządzi Moggi 8)Villya pisze:
aj bzdury w tym necie piszą
Ale żeby DP miał przejść do Milanu to tego sobie zupełnie nie potrafie wyobraźić...
- Eliakwu
- Juventino
Po tym co napisze pewnie większośc forumowiczów będzię mnie uważała za antyjuve fana ale ja się tym nie przejumuje. Ja bardzo bym chciał takiej zamiany. Dlaczego? Wystarczyło oglądać wczorajszą grę Delpiero. Co dostał piłkę stracił. Żadnej dobrej akcji, niczym po prostu się nie wyróżnił. Szanuję Alexa za to co zrobił dla Juve, chylę czoła jemu ale jego czas dobiega końca. No i co z tego, że jest symbolem skoro gra słabo i jest w zaawansowanym wieku? tak samo był wcześniej gdy Baggio (poprawcie mnie jesli się mylę) ustąpił miejsca o wiele lat młodszemu Delpiero. Tak i teraz powinno być, odchodzi Alex a przychodzi młody żądny zwycięstw Cassano. takie jest moje zdanie i wiem, że wielu się z tym nie zgodzi ale ja próbuje patrzeć obiektywnie i dla dobra Juve, tyle.
- konsola
- Juventino
Eliakwu==>>> Del Piero to zdecydowanie nie ta sama postać co Roberto Baggio. Alex o wiele więcej znaczy od Swojego poprzednika. To były wogule inne czasy, nie było tylu fanów piłki nożnej oraz takiego rozgłosu jak np. Beckham itp. Baggio nie ma nawet w 5% fanów tyle co Alex. Del Piero jest niezastąpiony, żywa legenda, wirtuoz itp. Z twojej wypowiedzi wnioskuje, że jesteś dzieciak i chyba nie masz pojęcia kto to jest Del Piero, a kto to Baggio. Wracając do tematu przejście Alex'a do Milanu jest nie do końca niemożliwe. Ancelotti sam powiedział ostatnio w wywiadzie, że z otwartymi rękoma przyjąłby Del Piero do swojej drużyny. Ale sam Alex nigdy by nie chciał opuścić Juve, chociaż przez konfiktu z Capello, nie obecność w podstawowym składzie oraz ciążąca na Nim presja, kto wie? Mam nadzieje, że do tego nigdy nie dojdzie, a tak pozatym działacze Juve straciliby swoją największą gwiazdę oraz ogromne źródło dochodu, bo jak ktoś może nie wie ponad połowa ludzi przychodzi na mecze tylko dla Del Piero.