TYCHY I OKOLICE || Juventus - Catania
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Powolujac sie na slowa DeeJay'a Zapraszam jutro na wspólne obejrzenie zmagan pomiedzy Juventusem a Interem w takim malym pubie znajdujacym sie zaraz obok ( sciana w sciane ) profesionalu(ten ktory stoi obok ronda znajdujacego sie na trasie azet=>sklep muzyczny luzak/dalej ZSnr4\ ) - o ile dobrze pamietam jest to ulica Jana Pawla II.
Jesli byliby jacys chetni z pobliskich wiosek typu Ledziny,Imielin,Bierun,Katowice&Myslowice to zapraszamy.
Jak dojechac:
Imielin - z tego co sie orentuje to najpierw cza sie dostac na Ledziny no a pozniej to juz 262 lub 536 ( www.mzk.pl ) i wysiasc nalezy na przystanku Apteka z kad mozemy odebrac ewentualnych podroznych
Myslowice - wysiasc gdzies na ledzinachjada 931/995 ( www.kzkgop.pl) - najlepiej za kolejka bo przez Holdunow nie jezdzi 262 a dalej to juz tak jak wyzej.
Ledziny - 262/536 - jak wyzej
Bierun - autobus mzk nr 31 - wysiasc nalezy na przystanku Tychy - Apteka badz Grota Roweckiego ( blizej jest do pubu )
Katowice - busy lini mzk nr :1,4,14,400,E-1 - pisze z pamieci - najlepiej jechac 1,4,400,E-1 i wysiasc na Aptece badz na grota roweckiego.
Ja jeszcze nie wiem czy bede popoludniu jechac do Tychow i juz z tamtad sie dostane do pubu czy tez bede jechac z Ledzin.
Jesli ktos mieszka w Bieruniu/Ledzinach/Imieliniu to mam transport zeby odwiesc takowa osobe do domu - beda w aucie 3 wolne miejsca + bagaznik dla zdesperowanych
- jesli chodzi o dojazd na miejsce to jeszcze napisze tutaj czy bede jechac z Ledzin czy nie.
Jesli ktos nie zna Tychow i nie wie gdzie jest ten pub niech tutaj pisze albo do mnie na gg i sie dogadamy tak zeby kazdego odebrac i doprowadzic calego i zdrowego na miejsce.
Sorki ze tak pozno ale sam niedawno sie dowiedzialem od DeeJay o spotkaniu
pozdro
Jesli byliby jacys chetni z pobliskich wiosek typu Ledziny,Imielin,Bierun,Katowice&Myslowice to zapraszamy.
Jak dojechac:
Imielin - z tego co sie orentuje to najpierw cza sie dostac na Ledziny no a pozniej to juz 262 lub 536 ( www.mzk.pl ) i wysiasc nalezy na przystanku Apteka z kad mozemy odebrac ewentualnych podroznych

Myslowice - wysiasc gdzies na ledzinachjada 931/995 ( www.kzkgop.pl) - najlepiej za kolejka bo przez Holdunow nie jezdzi 262 a dalej to juz tak jak wyzej.
Ledziny - 262/536 - jak wyzej

Bierun - autobus mzk nr 31 - wysiasc nalezy na przystanku Tychy - Apteka badz Grota Roweckiego ( blizej jest do pubu )
Katowice - busy lini mzk nr :1,4,14,400,E-1 - pisze z pamieci - najlepiej jechac 1,4,400,E-1 i wysiasc na Aptece badz na grota roweckiego.
Ja jeszcze nie wiem czy bede popoludniu jechac do Tychow i juz z tamtad sie dostane do pubu czy tez bede jechac z Ledzin.
Jesli ktos mieszka w Bieruniu/Ledzinach/Imieliniu to mam transport zeby odwiesc takowa osobe do domu - beda w aucie 3 wolne miejsca + bagaznik dla zdesperowanych

Jesli ktos nie zna Tychow i nie wie gdzie jest ten pub niech tutaj pisze albo do mnie na gg i sie dogadamy tak zeby kazdego odebrac i doprowadzic calego i zdrowego na miejsce.
Sorki ze tak pozno ale sam niedawno sie dowiedzialem od DeeJay o spotkaniu

pozdro
Ostatnio zmieniony 08 marca 2008, 23:38 przez Siewier, łącznie zmieniany 27 razy.
- DelSojer
- Juventino
Oczywiście że na meczu się zjawie, z resztą jak zawsze 8)
Zapraszam również wszystkich kibiców z Tychów. Chodzi o ten pub w "bialym domku" kolo Hotelu Tychy tam gdzie jest salon Ery i Proffessional
Fani JUVE przybywajcie !!!!
Zapraszam również wszystkich kibiców z Tychów. Chodzi o ten pub w "bialym domku" kolo Hotelu Tychy tam gdzie jest salon Ery i Proffessional
Fani JUVE przybywajcie !!!!
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Pirlo
- Juventino
kurde szkoda ze to akurat dzisiaj...
ide na 18-stke do kumpeli i niebede mógł przyjsc, no chyba ze pojade tam pózniej ale wtedy bedzie ciezko z transportem
.jeszcze zobacze moze tam wpadne.pozdro i miłego ogladania 

- Ampartumpur
- Juventino
Ja tesh jak zwykle bede 8) No w końcu po przerwie międzysezonowej znów sie spotkamy zeby kibicowac Juve
hehe ma byc tu nas jak najwięcej !!

- Siewier
- Administrator
wloski pisze:A kto jest z lędzin albo imielenia ? I mnie zna
ślepy

Ja jeśli bede jechac bo narazie mam jeszcze watpliwosci to tak : jesli bede jechac z Ledzin(jest mozliwe ze dojade na druga polowe albo i pozniej - wszystko napisze jeszcze tutaj ) - jesli natomiast wszystko bedzie dobrze i pojade na caly mecz to niech Ci ktozy nie maja transportu ( Imielin,Ledzin) znajda sie powiedzmy o 20:00 pod hala centrum - pogadamy troche a pozniej pojedziemy na meczyk.Spowrotem jak mowilem transport bedzie dla 3 osob + bagaznik
pozdro
- Siewier
- Administrator
No więc tak - wyjezdzam z Lędzin kole godziny 20:30 z osiedla Centrum - jesli ktos sie chce zabrac to niech polozy sie na drodze ( trasa : centrum - rondo - jaroszowice - tesco - hotelowiec )- najlepiej w koszulce Juve ,szalik rowniez nie zawadzi
ewentualnie zglaszac sie do mnie a gygy 
Forza :!: :!:

Forza :!: :!:
- Siewier
- Administrator
Zapraszamy wszystkich fanatyków calcio ze śląska i nie tylko
na dzisiejszy mecz pierwszej kolejki "Serie A" pomiedzy Juventusem a Chievo który bedziemy mieli przyjemnosc ogladac od 20:30 w Tychach tam gdzie zawsze 
FORZA :!: :!: :!:
p.s. Niech moc bedzie z Wami

- włodi
- Juventino
siewier umnie przez giszowiec jedzie 1,14,4, i 400 a jak nazywa sie przystanek na którym bym musiał wyśąść i czy odebralibyscie mnie z przystanku ??? bo nieznam zabardzo tychów a tym bardziej barów w których pokazują serieASiewier pisze:Zapraszamy wszystkich fanatyków calcio ze śląska i nie tylkona dzisiejszy mecz pierwszej kolejki "Serie A" pomiedzy Juventusem a Chievo który bedziemy mieli przyjemnosc ogladac od 20:30 w Tychach tam gdzie zawsze
- farmer16
- Juventino
Ja niedalko Tych mieszkam i kocham Juve napewno kojarzycie gdzie jest pszczyna
niedalkoPszczyny mieszkam , ale zapewne tata by mi niepozwolił przyjechać bo jestem za młody
A chętnie bym obejrzał meczyka juve 8)
Za pare lat nadal bedziemy ogladac mecze Juve wiec wpadnij jak podrosniesz

Za pare lat nadal bedziemy ogladac mecze Juve wiec wpadnij jak podrosniesz

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- SOUNDGARDEN
- Juventino
Katowice to fajna wioska :-D
Miło było Cię zbanować :? Aż sie żal robi, gdy sie czytało Twoje ,,posty''. Dotąd Ci pobłażałem, ale koniec, zasłużony ban. Zaniżasz poziom forum. Nie potrafisz napisać 1 sensownego zdania. Leć po książki bo rok szkolny idzie, nadrób zaległości w j.polskim i wróć 8)
Miło było Cię zbanować :? Aż sie żal robi, gdy sie czytało Twoje ,,posty''. Dotąd Ci pobłażałem, ale koniec, zasłużony ban. Zaniżasz poziom forum. Nie potrafisz napisać 1 sensownego zdania. Leć po książki bo rok szkolny idzie, nadrób zaległości w j.polskim i wróć 8)
<<<...Black Hole Sun...>>>
- Ampartumpur
- Juventino
Na mecz
:D Wszyscy -już !!!!! To rozkaz , każdy powienien wypełnic swój patriotyczny obowiązek i przyjsc kibicować :!:

- Siewier
- Administrator
Jeśli jechalbys 1 to na "Tychy Grota Roweckiego" lub "Tychy Apteka"włodi pisze:siewier umnie przez giszowiec jedzie 1,14,4, i 400 a jak nazywa sie przystanek na którym bym musiał wyśąść i czy odebralibyscie mnie z przystanku ??? bo nieznam zabardzo tychów a tym bardziej barów w których pokazują serieASiewier pisze:Zapraszamy wszystkich fanatyków calcio ze śląska i nie tylkona dzisiejszy mecz pierwszej kolejki "Serie A" pomiedzy Juventusem a Chievo który bedziemy mieli przyjemnosc ogladac od 20:30 w Tychach tam gdzie zawsze
Jeśli jechalbyś 4 lub 400 to na "Tychy Apteka"
Jeśli jechalbys 14 to na "Tychy Brama Slonca" - chyba , nie kojarze gdzie jest osiedle"U"

Odradzam dojazd busem nr 14 - nie jest zabardzo po drodze - jesli chodzi o reszte to oczywiscie najlepiej jest jechac Jedynką - 1,5 minuty drogi do baru jest z "Tychy Grota Roweckiego" - z "Tychy Apteka" jakies 5 minut

Oczywiscie odebralibysmy Cie z przystanku - nie ma zadnego problemu.
Sorki ze wczoraj nie napisalem ale nie mialem juz dostepu do kompa

Jesli jestes chetny to smialo wpadaj - jak bedziemy ogladac meczyka to bedzie tutaj "update" robiony

Co do wczorajszego spotkania to troche braklo i bym sobie poszedl jeszcze przed rozpoczeciem meczu.Przychodze , pacze a tu pusto ( znaczy sie siedzialy jakies dwa podstarzalem zule jak to czasem sie u nas zdarza ) i leci meczyk Cracovi z Legia(przez ten szal JP mysleli ze jestek za cracovią :prochno) to zek se konsek oblukol ( 1:0 do przerwy

Spotkanie przebiegalo bez wiekszych ekscesow do momentu kiedy to pan z glupim nickiem
Na nastepnym spotkaniu bede zbierac podpisy na petycji do FIGC w sprawie ukarania sedziego wczorajszego spotkania ktory poprzez bezmyslne i bezcelowe przedluzanie spotkania spowodowal to ze nie zdazylem na ostatni autobus do mojej wioski - naszczescie pomogl DelSojer dzieki ktoremu zawiadomilem tatusia o zainstnialym incydencie i szczesliwie wrocilem do domu

- Ampartumpur
- Juventino
Ja ci dam głupiego nickaSiewier pisze: i juz miolek sie zbierac gdy przyszel Pablo z takim jednym co ma strasznie glupiego nicka pisac go tutaj nie bede![]()

Chciałbym zauważyć ze nie potargałem szalika, jedynie byłem zmuszony utemperowac agresywne zapędy pana o równie głupim nicku, który widocznie nie potrafił "dooglądać" meczu do końca, robiłem to w obronie własnej 8) No to jak widac u nas dużo sie dzieje więc zapraszamy. aha Abiatti miał fajną to koszulke :rotfl: A wszyscy co sie czepiają Ibrahimovica to niech wiedzą że to przez to że musial zmienic buty !!Siewier pisze: Spotkanie przebiegalo bez wiekszych ekscesow do momentu kiedy to pan z glupim nickiemprawie potargal szal JuvePoland :!: za co juz powinien dostac wiecznego bana 8) NA STOS Z NIM :!: :!: :!: