TYCHY I OKOLICE || Juventus - Catania

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 23:45

Powolujac sie na slowa DeeJay'a Zapraszam jutro na wspólne obejrzenie zmagan pomiedzy Juventusem a Interem w takim malym pubie znajdujacym sie zaraz obok ( sciana w sciane ) profesionalu(ten ktory stoi obok ronda znajdujacego sie na trasie azet=>sklep muzyczny luzak/dalej ZSnr4\ ) - o ile dobrze pamietam jest to ulica Jana Pawla II.
Jesli byliby jacys chetni z pobliskich wiosek typu Ledziny,Imielin,Bierun,Katowice&Myslowice to zapraszamy.

Jak dojechac:
Imielin - z tego co sie orentuje to najpierw cza sie dostac na Ledziny no a pozniej to juz 262 lub 536 ( www.mzk.pl ) i wysiasc nalezy na przystanku Apteka z kad mozemy odebrac ewentualnych podroznych :)
Myslowice - wysiasc gdzies na ledzinachjada 931/995 ( www.kzkgop.pl) - najlepiej za kolejka bo przez Holdunow nie jezdzi 262 a dalej to juz tak jak wyzej.
Ledziny - 262/536 - jak wyzej :)
Bierun - autobus mzk nr 31 - wysiasc nalezy na przystanku Tychy - Apteka badz Grota Roweckiego ( blizej jest do pubu )
Katowice - busy lini mzk nr :1,4,14,400,E-1 - pisze z pamieci - najlepiej jechac 1,4,400,E-1 i wysiasc na Aptece badz na grota roweckiego.

Ja jeszcze nie wiem czy bede popoludniu jechac do Tychow i juz z tamtad sie dostane do pubu czy tez bede jechac z Ledzin.
Jesli ktos mieszka w Bieruniu/Ledzinach/Imieliniu to mam transport zeby odwiesc takowa osobe do domu - beda w aucie 3 wolne miejsca + bagaznik dla zdesperowanych :P - jesli chodzi o dojazd na miejsce to jeszcze napisze tutaj czy bede jechac z Ledzin czy nie.
Jesli ktos nie zna Tychow i nie wie gdzie jest ten pub niech tutaj pisze albo do mnie na gg i sie dogadamy tak zeby kazdego odebrac i doprowadzic calego i zdrowego na miejsce.
Sorki ze tak pozno ale sam niedawno sie dowiedzialem od DeeJay o spotkaniu :)
pozdro
Ostatnio zmieniony 08 marca 2008, 23:38 przez Siewier, łącznie zmieniany 27 razy.

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2005, 00:06

Oczywiście że na meczu się zjawie, z resztą jak zawsze 8)
Zapraszam również wszystkich kibiców z Tychów. Chodzi o ten pub w "bialym domku" kolo Hotelu Tychy tam gdzie jest salon Ery i Proffessional
Fani JUVE przybywajcie !!!!

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2005, 10:06

A kto jest z lędzin albo imielenia ? I mnie zna :)

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2005, 10:41

kurde szkoda ze to akurat dzisiaj... :angry: ide na 18-stke do kumpeli i niebede mógł przyjsc, no chyba ze pojade tam pózniej ale wtedy bedzie ciezko z transportem :think: .jeszcze zobacze moze tam wpadne.pozdro i miłego ogladania :D

Ampartumpur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2005, 10:47

Ja tesh jak zwykle bede 8) No w końcu po przerwie międzysezonowej znów sie spotkamy zeby kibicowac Juve :D hehe ma byc tu nas jak najwięcej !!

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2005, 11:31

wloski pisze:A kto jest z lędzin albo imielenia ? I mnie zna :)

ślepy :?: :prochno: Co prawda nie znam Cie ale mysle ze dobrym pretekstem do poznania sie jest mecz :)

Ja jeśli bede jechac bo narazie mam jeszcze watpliwosci to tak : jesli bede jechac z Ledzin(jest mozliwe ze dojade na druga polowe albo i pozniej - wszystko napisze jeszcze tutaj ) - jesli natomiast wszystko bedzie dobrze i pojade na caly mecz to niech Ci ktozy nie maja transportu ( Imielin,Ledzin) znajda sie powiedzmy o 20:00 pod hala centrum - pogadamy troche a pozniej pojedziemy na meczyk.Spowrotem jak mowilem transport bedzie dla 3 osob + bagaznik :smile: - pisac tutaj albo do mnie na gg ( z tym ze nie wiem kiedy sie zjawie przy kompie )
pozdro

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2005, 17:22

No więc tak - wyjezdzam z Lędzin kole godziny 20:30 z osiedla Centrum - jesli ktos sie chce zabrac to niech polozy sie na drodze ( trasa : centrum - rondo - jaroszowice - tesco - hotelowiec )- najlepiej w koszulce Juve ,szalik rowniez nie zawadzi :D ewentualnie zglaszac sie do mnie a gygy :)
Forza :!: :!:

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2005, 15:02

Zapraszamy wszystkich fanatyków calcio ze śląska i nie tylko :wink: na dzisiejszy mecz pierwszej kolejki "Serie A" pomiedzy Juventusem a Chievo który bedziemy mieli przyjemnosc ogladac od 20:30 w Tychach tam gdzie zawsze :)
FORZA :!: :!: :!:

p.s. Niech moc bedzie z Wami :prochno:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2005, 15:12

Wróciłem :D Po miesięcznej przerwie znowu mam kompa :] Również wszystkich serdecznie zapraszam. Ja się zjawie na pewno, podobnie jak Ampartumpur i ... DelSojer? Mam nadzieje, że bedziesz :]

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2005, 15:27

Siewier pisze:Zapraszamy wszystkich fanatyków calcio ze śląska i nie tylko :wink: na dzisiejszy mecz pierwszej kolejki "Serie A" pomiedzy Juventusem a Chievo który bedziemy mieli przyjemnosc ogladac od 20:30 w Tychach tam gdzie zawsze :)

siewier umnie przez giszowiec jedzie 1,14,4, i 400 a jak nazywa sie przystanek na którym bym musiał wyśąść i czy odebralibyscie mnie z przystanku ??? bo nieznam zabardzo tychów a tym bardziej barów w których pokazują serieA

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2005, 15:36

Ja niedalko Tych mieszkam i kocham Juve napewno kojarzycie gdzie jest pszczyna :wink: niedalkoPszczyny mieszkam , ale zapewne tata by mi niepozwolił przyjechać bo jestem za młody :( A chętnie bym obejrzał meczyka juve 8)

Za pare lat nadal bedziemy ogladac mecze Juve wiec wpadnij jak podrosniesz :)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
SOUNDGARDEN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2005, 15:46

Katowice to fajna wioska :-D

Miło było Cię zbanować :? Aż sie żal robi, gdy sie czytało Twoje ,,posty''. Dotąd Ci pobłażałem, ale koniec, zasłużony ban. Zaniżasz poziom forum. Nie potrafisz napisać 1 sensownego zdania. Leć po książki bo rok szkolny idzie, nadrób zaległości w j.polskim i wróć 8)

<<<...Black Hole Sun...>>>
Ampartumpur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2005, 17:05

Na mecz :D:D Wszyscy -już !!!!! To rozkaz , każdy powienien wypełnic swój patriotyczny obowiązek i przyjsc kibicować :!:

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 09:56

włodi pisze:
Siewier pisze:Zapraszamy wszystkich fanatyków calcio ze śląska i nie tylko :wink: na dzisiejszy mecz pierwszej kolejki "Serie A" pomiedzy Juventusem a Chievo który bedziemy mieli przyjemnosc ogladac od 20:30 w Tychach tam gdzie zawsze :)

siewier umnie przez giszowiec jedzie 1,14,4, i 400 a jak nazywa sie przystanek na którym bym musiał wyśąść i czy odebralibyscie mnie z przystanku ??? bo nieznam zabardzo tychów a tym bardziej barów w których pokazują serieA
Jeśli jechalbys 1 to na "Tychy Grota Roweckiego" lub "Tychy Apteka"
Jeśli jechalbyś 4 lub 400 to na "Tychy Apteka"
Jeśli jechalbys 14 to na "Tychy Brama Slonca" - chyba , nie kojarze gdzie jest osiedle"U" :)

Odradzam dojazd busem nr 14 - nie jest zabardzo po drodze - jesli chodzi o reszte to oczywiscie najlepiej jest jechac Jedynką - 1,5 minuty drogi do baru jest z "Tychy Grota Roweckiego" - z "Tychy Apteka" jakies 5 minut :)

Oczywiscie odebralibysmy Cie z przystanku - nie ma zadnego problemu.
Sorki ze wczoraj nie napisalem ale nie mialem juz dostepu do kompa :)

Jesli jestes chetny to smialo wpadaj - jak bedziemy ogladac meczyka to bedzie tutaj "update" robiony :)

Co do wczorajszego spotkania to troche braklo i bym sobie poszedl jeszcze przed rozpoczeciem meczu.Przychodze , pacze a tu pusto ( znaczy sie siedzialy jakies dwa podstarzalem zule jak to czasem sie u nas zdarza ) i leci meczyk Cracovi z Legia(przez ten szal JP mysleli ze jestek za cracovią :prochno) to zek se konsek oblukol ( 1:0 do przerwy :D) i juz miolek sie zbierac gdy przyszel Pablo z takim jednym co ma strasznie glupiego nicka pisac go tutaj nie bede :D Pozniej przyszedl DeeJay i na koncu DelSojer ktory jakby nie liczyc spoznil sie na mecz :!: :!: :!: :stop:
Spotkanie przebiegalo bez wiekszych ekscesow do momentu kiedy to pan z glupim nickiem:smile: prawie potargal szal JuvePoland :!: za co juz powinien dostac wiecznego bana 8) NA STOS Z NIM :!: :!: :!:
Na nastepnym spotkaniu bede zbierac podpisy na petycji do FIGC w sprawie ukarania sedziego wczorajszego spotkania ktory poprzez bezmyslne i bezcelowe przedluzanie spotkania spowodowal to ze nie zdazylem na ostatni autobus do mojej wioski - naszczescie pomogl DelSojer dzieki ktoremu zawiadomilem tatusia o zainstnialym incydencie i szczesliwie wrocilem do domu :D

Ampartumpur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 23:58

Siewier pisze: i juz miolek sie zbierac gdy przyszel Pablo z takim jednym co ma strasznie glupiego nicka pisac go tutaj nie bede :D
Ja ci dam głupiego nicka :D
Siewier pisze: Spotkanie przebiegalo bez wiekszych ekscesow do momentu kiedy to pan z glupim nickiem:smile: prawie potargal szal JuvePoland :!: za co juz powinien dostac wiecznego bana 8) NA STOS Z NIM :!: :!: :!:
Chciałbym zauważyć ze nie potargałem szalika, jedynie byłem zmuszony utemperowac agresywne zapędy pana o równie głupim nicku, który widocznie nie potrafił "dooglądać" meczu do końca, robiłem to w obronie własnej 8) No to jak widac u nas dużo sie dzieje więc zapraszamy. aha Abiatti miał fajną to koszulke :rotfl: A wszyscy co sie czepiają Ibrahimovica to niech wiedzą że to przez to że musial zmienic buty !! :smile:

ODPOWIEDZ