Cassano w Milanie ?? mam nadzieje że nie!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 00:24

AS Roma powiedziała działaczom AC Milanu, że chcą 12 milionów funtów za ich gwiazdę, napastnika Antonio Cassano.

Milan i Roma rozpoczną w tym tygodniu negocjacje.

Mediolańczycy nie mają 12 milionów, ale proponują Romie inne wyjście- mniejsza kwota + 2 zawodników. Takowymi mogą być Johann Vogel i Dario Simic.

Czyli podsumując, finaliści Ligi Mistrzów oferują 6 milionów funtów + Johann Vogel i Dario Simic.

zrodlo : www.transfery.info

No to ladnie brawa dla Lucka, Milan sprzątnie nam drugiego napastnika (1 byl Gilardino) i zostaniemy za pare lat goli, a gdzie następca Alexa?? trzeba kupic w koncu tego Cassano zanim Milan nam go sprzątnie! Jak Juve go nie kupi to niech chociaz przejdzie np. do Chelsea, wszedzie tylko nie do Milanu! Ja baradzo ale to bardzo lubie Antonio i nie wiem co bym zrobil jakby trafil do Milanu :płaczę:
Co sądziecie?

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 00:28

Sądze że to plotka.Vieiri,Schevczenko,Inzaghi(mimo wszystko),Gilardino i do tego ma dojść Cassano!?Oj bardzo mało prawdopodobne.A nawet jeśli jest w tym prawda i Roma się zgodzi na transfer Cassano do Milanu to wydaje mi się że sam piłkarz to odrzuci i będzie wolał przejść do Juve pod opieke Capello...

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 00:35

Mim zdaniem to w 100% plotka. Milan dysponuje jak tu steru już powiedział 4 równorzędnymi napastnikami, więc kupno Cassano byłoby bezsensowne. Nawet jeśli to nie plotka, uważam, iż Antonio nie przejdzie do Milanu z dwóch powodów:
-Roma żąda za swojego gracza gótówki i nie ma zamiaru wymieniać go za zawodników
-sam Antonio mówił że chce grać z Capello w jednej drużynie i z pewnością odrzuci oferte Milanu wiedząc że ma szanse przejść do Juve, jeśli nie w tym, to w następnym za darmo

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 00:49

A wszystko opiera sie na dzisiejszych slowach Moggiego, jakoby to otwieral drzwi Cassano do Milanu :lol:
Tradycyjna gra Luciano majaca na celu wyprowadzenie wszystkich w pole, taka rozrywka naszego guru.
Dla mnie ta informacja oznacza jedno-Cassano coraz blizej Juve :]

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Tomecki99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 01:07

100% plote. Przynajmniej ja tak sadze... a pozatym ta srtonka jes majo wiarygodna...pisza cos takiego : http://www.transfery.info/index.php?aj_ ... om=&ucat=5& :rotfl:

ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 01:21

a ja mysle że to jedna wielka bujda na resorach. i jakie źródło http://www.transfery.info/index.php?go=italia , przeczytajcie wszystkie newsy z tej strony, że dacourt w juve i że JUVENTUS TURYN to wice mistrz włoch :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 08:56

myśle, że to byłoby niezłe przegięcie:) :wink: choć przeażnie zawsze jest troche prawdy w każdej plotce i nie wiadomo jak sprawy się potoczą, aczkolwiek mam nadzieje, ze Moggi zadba o przyszłość Cassano i nie pozwoli na transfer do milanu :P ( tylbo sie zmarnował w tak słabym klubie :prochno: ) natomiast jeśli jest to prawda to nie ma na co czekać tylko składać oferte!!

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 09:30

chyba nie dojdzie do tego transferu - przeciez Cassano nie musi sie na to zgodzic bo ustalil juz z Juve ze przejdzie do nas za rok za darmo :lol: a Milan niech sie .... (maja Sheve Vieriego Pippo i innych)

Obrazek
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 09:31

nie wydaje mi się, żeby to była prawda... Milan ma już 4 świetnych napastników i nie sądzę aby Cassano poszedł tam grzać ławę... poza tym tak jak napisał DjJuve - to pewnie wszystko jest spowodowane wypowiedzią Moggiego z wczoraj...

Obrazek
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 09:49

Tak nie może być!!!
Milan by miał w składzie dwóch najlepszych młodych napastników, a tego ja nie chcem.Cassano to może być drugi Baggio, albo Del Piero i nie można go tak oddać Milanowi!

Milan ma już 4 świetnych napastników
Świetnych??? Vieri i Inzaghi są świetni??? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Byli ale już nigdy nie będą... :|

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 10:23

Dla mnie antonio moze nie trafic do juve ale tylko zeby nie trafił do :angry:milanu:angry: bo to była by dla niego ucieczka od dobrego grania zmarnował by sie tam przy 4 napastnikach :?
Jaka dla mnie powinien zostac jeszcze w romie i poźniej na wolnym transferze do juve pod opieke Capello :-D
On z ibra na napadzie to bedzie spoko sprawka jak juz ADP pójdzie na emerke :P

ANTI MILAN ANTI MIALN ANTI MILAN ANTI MILAN ANTI MILAN ANTI MILAN

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Milanello

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 10:54

:rotfl: ale Wy jestescie śmieszni jak ten cały Moggi. Gilardino w Milanie a połowa w Was nie to plota :evil: to plota t :angry: o plota a potem rozpacz i żal :płaczę: do Moggiego. :rotfl:

Będziecie mieli jak teraz bedzie podobnie. Ancelotti stary Romanista wiec dogada sie i z Roma i z Cassano :twisted: ale najlepiej niech idzie go Realu to bedzie miał za swoje kapryszenie kare jak Owen :lol: :lol:

Jak Berlusconi chciał kupic w 2000 roku za 40 Milionów Francesco Tottiego ostatecznie kupił za 38 milionów Rui Coste to teraz wymiślił sobie ze kupi piłkarza na miare Tottiego tylko ze wcześnie puki jeszcze nie bedzie tyle wart. Nesta Gilardino teraz czas na Cassano 8)

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 11:08

Milanello pisze: :rotfl: ale Wy jestescie śmieszni jak ten cały Moggi.
Zycze ci takiego "smiesznego" speca od transferow :]
Milanello pisze:Gilardino w Milanie a połowa w Was nie to plota :evil: to plota t :angry: o plota
Ta, bo od poczatku mercato nie bylo wiadomo ze Gila chce grac tylko w Milanie :lol:
Milanello pisze:a potem rozpacz i żal :płaczę: do Moggiego. :rotfl:
Niewatpliwie :lol:
Milanello pisze:Będziecie mieli jak teraz bedzie podobnie.
Napewno, tymbardziej ze Moggi rozdmuchal cala ta sytuacje :lol:
Milanello pisze:Ancelotti stary Romanista wiec dogada sie i z Roma i z Cassano :twisted:
On sie moze dogadywac, bo wkoncu trener jest od zalatwiania transferow :lol:
Antonio dogadal sie z Juve.
Milanello pisze:ale najlepiej niech idzie go Realu to bedzie miał za swoje kapryszenie kare jak Owen :lol: :lol:
Bardzo intelgentny milanista :]
Milanello pisze:Nesta Gilardino teraz czas na Cassano 8)
Jak beda oglaszac transfer Cassano do Juve, juz tu nie przyjdziesz, dzis ci to mowie 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 11:24

Moim zdaniem ten rozkapryszony i sfochowany mlodzieniaszek nie jest potrzebny ani tu ani tu :!: . Myśle, że Milan po to kupił Gilardino aby mieć atak na wiele lat. Vieri i Inazghi tam pograja jeszcze na dobrym poziomie z 2 sezony, Shevchenko spokojnie jeszcze z kilka lat... Myśle, że nie starali się do tej pory jakoś o Cassano i nie wiem czy go kupią...może później jakby Inzaghi nie wrócił do formy mogli by go sprowadzić. W każdym razie ja nie miałbym nic przeciwko :twisted: , bo ja jakoś specjalnie osobą Cassano się nie podniecam :!:

Niewątpliwie jest to piłkarz o nieprzeciętnych umiejętnościach, tylko solidnie rozkapryszony, sfochowany, czasem poprostu nie chce mu się grać. Wiem, że zaraz powiecie, że Capello umie nad nim zapanować... Ja bym jednak nie ryzykował, zwłaszcza, że jego umiejętności strzelcki mnie nie powalają na kolana. Popatrzmy na ostatni sezon..tylko 9 goli :rotfl: . Wielki mi snajper. Del Piero, Zlatan strzelili więcej, Treze podobnie mimo tego, że nie grał 3/4 roku z powodu kontuzji. Mamy Mutu, Zalayete. Po co tu jeszcze Cassano? Żeby zabulić kase i płacić mu krocie pensji? Moim zdaniem bez sensu, jest tu moim zdaniem niepotrzebny.

A Milan prosze bardzo...mają kase niech wydają, myśle, że Juve bardziej przydałyby się wzmocnienia na innych pozycjach.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 11:38

watpie ze trafi do Milanu. za duzo dobrych napastnikow by tam mieli... moze przyjsc do Juve ale dopiero za rok... :smile:

ODPOWIEDZ