Legia - FC Zurich

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Jak się zakończy dwumecz Legia - FC Zurich?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
322

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 12:27

juz dzis odbędzie się spotkanie Legii Warszawa kontra szwajcarski FC Zurich. Jak myślicie kto wygra? Ja wieżę że legia zdoła pokonać Szwajcarski zespół. Według mnie to co Legia pokazała w spotkaniu z Bayernem to mysle ze wysctarczy by pokonac FCZ. Szkoda że spotkanie nie będzie transmitowane przez TVN lub TVP. Mecz będzie pokazany na Polsacie Sport a transmisja zaczyna się o 20:00.

Obrazek
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 12:41

legia przejdzie szwajcarów,mysle ze bedzie 3-0.chociaz legia gra slabo to powinna sobie poradzic,grociln tez awansuje natomiast wisla plock odpadnie raczej

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 12:43

Meczyk trzeba obejrzeć obowiązkowo na szczeście mam Polsat Sport uff :dance:
Co do meczu to uważam że Legia sobie poradzi ze Szwjacarami mimo że ostatnio jakoś nie gra wyjątkowo.Mecz z Bayernem nastroił mnie optymistycznie aczkolwiek jak pomyśle że Włodarczyk może znów zmarnować kilka idealnych okazji to mnie krew zalewa.Kłopotem Legii są napastnicy i jeśli oni zaskoczą tak jak trzeba to nie ma się co martwić o wynik.Bądźmy dobrej myśli 8)

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 12:50

Mecz z Bayernem pokazał że Legia ma słabą skuteczność w ostatnich meczach wprawdzie zwycięstwo 3-0 w Bełchatowie z miejscowym GKS'em pokazało także drugą stronę medalu ale tam był tlyko jeden aktor Marcin Klatt. Ale przejdźmy do rzeczy wydaje mi się że Zurich wie że Legia jest dosyć silnym zespołem i Wojskowi powinni ich pokonać gdyż Szwajcarzy będą się raczej bronić i będą zdatni na kontry ale i na to trzeba uważać bo Legia może walić głową w mur a Zurich pusci piłę na jednego szybszego napastnika i 0-1, nie przepadam za Legią z wiadomych względów (gustuje w Wiśle) ale z całego serca życzę im wyganej.

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 13:01

Wszyscy tu piszecie że Legia z Bayernem grała dobrze :think: . Nie zgodzę się z tym. Zbyt często traciła piłkę brakowało dokładnych podań i jeszcze ten głupi samobój Magiery (chociaż wyglądał bardzo efektownie :bravo: ). Na pewno Legii należą się pochwały za to że strzeliła bramkę takiemu przeciwnikowi jak Bayern ale ze szwajcarami mogą sobie nie poradzić.
A co do meczu z Bayerem to przeciwnik jak sami widzieliśmy nie był zbyt dobrze przygotowany ale zwycięstwo napawa optymizmem. Legia w lidze też nie zachwyca. Dobrze chociaż że wygrała wysoko z Bełchatowem więc może coś się ruszyło ale z taką Arką zremisowała tylko 0-0. Niemniej jednak będe dobrej myśli. :ok:

mario1116

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 13:16

W legii niestety nie zagraja Ahmeda Ghanem, Moussa Outtara(dobry mecz z Bayernem), i Marcin Burkhardt którzy nie zostali zgłoszenie do Pucharu Uefa i jeszcze kontuzjowani Wojciech Szala i Dickson Choto. Myśle że jednak Legia powinna wygrać no chociaż 1:0. Mecz na TV 4 i Polsat Sport.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 15:04

Z tego co wyczytałem to w legi będzie brakować kilku ( według mnie ) podstawowych piłkarzy. Po meczu z bayernem nie jestem zbytnio napawany optymizmem, poniważ skuteczność napastników pozostawia wiele do życzenia, a w szczególności Piotra Włodarczyka, który ( dla mnie ) był najgorszym pilkarzem na boisku podczas ostatniego meczu towarszyskiego. Lekceważyć Legia przeciwnika raczej nie będzie bo szanse są wyrównane. Stawiam 1-1 :D ale jak bedzie to wszyscy zobaczymy :P

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 16:09

to wcale nie bedzie taki latwy mecz dla Legii... :naughty: Zurich to jedna z lepszych druzyn w Szwajcarii i maja swietnego napastnika - Keite. biorac pod uwage nie rowna forme Legii moze byc ciezko... :? a co do meczu w tv, to tvp i tvn nie transmituja zadnego meczu... to juz jest skandal :cry:

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 16:10

Na szczescie mecz bedzie też na TV 4 które mozna złapać zwykła anteną :D A co do samego meczu to mimo ze Legii nielubie :smile: to zycze zeby w pucharach zaszła jak najdalej :D przynajmnie do fazy grupowej :D

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 16:14

Hheheheheheh a ja na szczęście nie mam Polsatu Sport :lol: .Ale na szczęście mam TV4 i także obejrze ten meczyk jestem ciekaw gry Warszawiaków ostatnio wygrali mecz z Bełchatowem 3-0 w ktorym świetnie zaprezentował się Marcin Klatt 8) . I sparing z Bayernem wkońcu mistrz Niemiec nie było wcale tak źle ważne , że bramkę im wciśliśmy :D DSzisiaj zapewne obejrze ten mecz liczę , że wygrają z Zurichiem 8) Przed chwilą oglądałem wywiad Sokołowskiego i powiedział , ze Zurich będzie atakował kontratakami więc trzeba też na to uważać i wzmocni siłę obrony

Wynik 2-1 dla Legii Bramki: Włodarczyk , Jańczyk :)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 17:32

Bart7 pisze:Na szczescie mecz bedzie też na TV 4 które mozna złapać zwykła anteną :D
Chyba że sie mieszka w Myszkowie :(

Michael (L)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 18:02

Oj nie bedzie łatwo rywal to nie jakies ogórki tylko solidna druzyna. A gra jaką Legia prezentuje ostatno nawet w meczu z Bełchatowem mimo wydawałoby sie wysokiego zwyciestwa 3:0 wypadła słabo zwłaszcza w ataku :? , ale nie wyobrazam sobie odpadniecia na tak niskim szczeblu rogrywek. W koncu FC. Zurich to nie Bayern i wypadałoby wygrac na własnym stadionie, a pozniej obronic przewage w rewanzu bo jesli nie udałoby sie przejsc Szwajcarow to posada Zielka bedzie powaznie zagrozona. No ale nie gdybajmy tylko wierzmy . :pray:Miło znow bedzie znow obejrzec Legie w niekodowanej telewizji, ale dziwi mnie to ze bedzie TV4 a nie TVN ktory nalezy tak jak i klub do ITI. To jakas szalona głupota i niekonsekwencja zeby własciciel klubu nie chciał pokazywac jego meczy we własnej telewizji. Oczywiscie jest mi obojetne w jakiej telewizji pokazuja mecze Legii byleby tylko mozna je ogladnac. Prawa do transmisji tego meczu kosztowały az... 1 zł :!: wiec czemu ITI nie chciała go pokazac :think: :?: To mi zakrawa na lekcewazenie :evil:

I believe I can fly

I believe I can touch the sky
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 18:25

Ja niestety meczu nie obejrzę, mimo że mam cyfrowy polsat... Jestem w takim momencie w ktorym moi starzy zrezygnowali z kablowki ( na której mamy polsat sport), placa juz abonament za polsat ale mój staruszek nie miał czasu założyć anteny :evil: nie powiem, bardzo irytująca sytuacja :angry: A Legii życze wygranej najlepiej wysokiej, pomimo iż ich nie lubię( chociaż to trochę mało powiedziane :D ) :!: Jednak zawsze gdy polski klub gra w pucharach jestem jego kibicem, więc Naprzód Legia, Groclin i Wisła Płock :D Legia powinna sobie u siebie poradzić ze Szwajcarami, wierzę w to, tak samo jak Groclin( który mam na kuponie w sts :smile: ). Moja Wisła stoi raczej na straconej pozycji, ale licze na niespodziankę 8)

Obrazek
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 20:00

Choć nie przepadam za LEgią to życze im zwyciestwa i zdaje mi się że LEgia przejdzie drużyne ze Szwajcarii choć oglądając ostatnie mecze LEgii nie byłbym tego taki pewien. Wynik ? Zdaje mi sie że tak z 2:0 dla Legii w pierwszym meczu a w drugim 1:1 lub 2:1 dla LEgii..

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2005, 20:31

Legia w tym sezonie jest dobra myśle ze u siebie spokojnie wygra na wyjezdzie tez ma szanse. Gra w Pucharze UEFA to pewnie dla Legi sprawa normalna ale jak w pilce to sie wszystko moze zdarzyc!!!

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
ODPOWIEDZ