Kompilacje by Robert Szmaciarz
- ossy
- Juventino
Tu będe umieszczał swoje wszystkie kompilacje. Tu o camoranesim którą już skończzyłem http://rapidshare.de/files/3609361/Camo ... z.rar.html
. A teraz zaczynam robić o Adrianie Mutu. Jak ma ktoś linki z jego bramkami byłbym bardzo wdzięczny, czekam na komentarze.
. A teraz zaczynam robić o Adrianie Mutu. Jak ma ktoś linki z jego bramkami byłbym bardzo wdzięczny, czekam na komentarze.
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2005, 12:27 przez ossy, łącznie zmieniany 2 razy.
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- Axel
- Juventino
Klikasz na link, potem na "FREE", po załadowaniu strony czekasz ok. 20sek. i pojawia sie link do (w tym przypadku) kompilacji o Camoranesim.Yuwe pisze:Bez kitu jak sie z tego sciaga ?
Mam nadzieje, że ta skąplikowana czynność Ci sie uda

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- eLeM
- Juventino
Filmik całkiem niezły. Szkoda że mało w nim skomplikowanych zwodów
I trochę krótki ale pewnie ciężko było znaleźć wyczyny Camora. W końcu on jest u nas od brudnej roboty. Tak czy owak gratuluję tej skomplikowanej kompilacji 

- ossy
- Juventino
Nie, nie musiszJuv pisze:Co ty chcesz żebyśmy my Ci pomagali rozwiązywać twoje Komplikacjetrezegol17 pisze:Tu będe umieszczał swoje wszystkie komplikacje.:twisted:
Wiem że troche krótka ale nie mogłem znaleść więcej materiałów.
No to ma ktoś linka z bramkami Mutu???
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- ossy
- Juventino
Przez windows movie maker, jak masz windows xp, to w program files znajdziesz ten program. Wklejasz tam wycięte bramki i akcje i są łączone.klono23 pisze:a jak ty robisz te komplikacje ?? przez jaki program >?? jak mozesz to podaj
FORZA JUVENTUS TURYN
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- Yuwe
- Juventino
Ufff udal sie,bo wczoraj to czekalem i czekalem i nic...Axel pisze:Klikasz na link, potem na "FREE", po załadowaniu strony czekasz ok. 20sek. i pojawia sie link do (w tym przypadku) kompilacji o Camoranesim.Yuwe pisze:Bez kitu jak sie z tego sciaga ?
Mam nadzieje, że ta skąplikowana czynność Ci sie uda![]()
- ossy
- Juventino
O sorry :oops: Ciągle mi się to myli.
Martin umieścisz mój filmik o Mauro na JP???
Właśnie skończyłem film o Mutu, ale brakuje mi muzy, zna ktoś fajną?
Martin umieścisz mój filmik o Mauro na JP???
Właśnie skończyłem film o Mutu, ale brakuje mi muzy, zna ktoś fajną?
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- ossy
- Juventino
Przecież się już poprawiłem, na kompilacje. To ma ktoś fajną muze?koksu_klb pisze:zostawcie go juz w spokoju :twisted:trezegol17 pisze:Tu będe umieszczał swoje wszystkie komplikacje.
pewnie chodzilo mu o kompilacje tylko nie wiedzial jak sie to pisze![]()
:rotfl:
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- matej
- Juventino
Kompliakcje zazwyczaj wychodza same i nie trzeba się o nie za bardzo starać. Nie musisz też mieć żadnego programu. :rotfl: :rotfl: :rotfl:klono23 pisze:a jak ty robisz te komplikacje ?? przez jaki program >?? jak mozesz to podaj
sory ale teź się nie mogłem powstrzymać :twisted:

- ossy
- Juventino
Kurde już sie poprawiłem. Dalej drązycie ten temat? Jak nie macie po co to nie komentujcie.
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi