Zlatan graczem roku!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Tevez10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 19:06

Njalepszy gracz ostatniego sezonu,który błyskawicznie znalazł się wśród ulubieńców Juventusu to nie kto inny jak Zlatan Ibrahimovic.Nasz nadzwyczajny napastnik został właśnie uchonorowany tytułem "Player of the Year" - graczem roku

Zawodnik zjawi się wsklepie Juventusu w pobliżu letniego obozu w Salice Terme 26 lipca (wtorek) o godz. 19.15

źródło:http://www.juventus.ys.pl/

Moim zdaniem to jak najbardziej trafny wybór Zlatan był faktycznie najlepszym piłkarzem w tym roku jego wsaniałe dryblingi,strzały aż miło było patrzec jak gra młody szwed miejmy nadzieje że jeszcze polepszy swoja gre i po nowym sezonie zostanie nietylko graczem roku w Juve ale i na świecie

Jacolypa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 19:17

Zlatan to jest przyszłość Juve. Ma bardzo dobre przyśpieszenie i zwrotność jak na tak wysokiego gracza. Takiego zawodnika powalić jest niemal niemożliwe :D

TreDelIbra

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 19:20

Dla mnie rzeczywiście Ibra sie wyróżniał w zeszłym sezonie , wkońcu w swoim debiutanckim sezonie zdobył najwiecej goli dal naszego zespołu:]
Ale nie moge powiedzieć , iż był najlepszym graczem , nie było kogoś takiego , cały zespół cieżko pracował i walczył na boisku , i sukcesy w zeszłym sezonie nie są zasługą tylko Zlatana lecz całej drużyny , to jest sport w którym liczy sie gra zespołowa , a nie indywidualne umiejętnąści :]

spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 19:29

Nie wypada mi nic innego jak pogratulowac naszemu Szwedowi. W tym sezonie gral bardzo dobrze, choc na pewno nie moze czuc sie spelniony jesli chodzi Lige Mistrzow, poniewaz nie zdobyl w niej ani jednego gola. Zas w lidze zablysnal strzelajac ich bardzo wiele. Miejmy nadzieje, ze nie uniesie sie pycha i bedzie chcial polepszyc swoje umiejetnosci. Konkurentow do tej nagrody mial wybornych, wiec mocno cieszy Jego postawa. Oby tak dalej!!!

Camillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 19:56

Ja bym dał Buffonowi. On nigdy nie zawodzi. Nie raz ratował nam cenne punkty. Być może nie dostał tej nagrody, bo jesteśmy już przyzwyczajeni do jego bardzo dobrej gry :wink:

Gość

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 20:28

Tak, duma Szwecji raczej zasłużył na tą nagrode. Choć w ostatnim sezonie bardzo dobrze spisywał się też Gianlugi Buffon. Zresztą to był ogólnie dobry sezon Juventusu, wywalczenie Scudetto, niezła gra w LM, choć na pewno u piłkarzy pozostaje niedosyt, że nie wyeliminowali Liverpoolu.

P.S. Pozdrawiam, jestem tu 'nowy'. ;-)

Godjens11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 21:01

No należało sie Ibrze gral bardzo dobrze w tym sezonie chociaz był to jego pierwszy sezon w serie A i juve no i pokonał swój rekord w strzelaniu goli w sezonie gratuluje mu tego tytułu.

POZDRO ALL!!!!!!
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 21:04

Na pewno Zlatan się wyróżniał ale wydaję mi się że bardziej na to miano zasłużył Cannavaro...

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 21:10

Biorąc pod uwagę to że Juve został Mistrzem Włoch nie jest chyba aż tak bardzo ważne kto został wybrany najlepszym zawodnikiem naszego klubu...
Sezon był długi i wielu zawodników mogło sie wykazać, być może nie byłoby żadnych wątpliwości o przyznaniu tego tytułu Zlatanowi gdyby mógł zagrać w pamiętnym meczu na San Siro z Milanem i tam udowodnić swoją formę i umięjetności :)

Tytuł zdobyła cała drużyna a "player of the year" został jej najlepszy strzelec, więc to chyba naturalne... I według mnie zasłużone :) gratz Zlatan :bravo:

Obrazek
basque

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 21:29

Zlatan to nasza przyszłość, ale czeka go dużo pracy, przede wszystkim nad skutecznością. Jednak w tym roku na pewno nie był zawodnikiem sezonu (zawodził w najważniejszych meczach, ale no cóż młodość). Moim skromnym zdaniem to Cannavaro powinien zostać uhonorowany tą nagrodą. Nie gadam, że Ibrahimovic grał słabo, ale smieszą mnie wypowiedzi, że to jemu ZDECYDOWANIE należała się ta nagroda. Dopiero w tym sezonie zobaczymy Zlatana w optymalnej formie.

OGGI. DOMANI. SEMPRE.
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 21:34

Gratuluje mu tego ale sezon był długi i wszyscy grali dobrze.Buffon prawie bezbłedny,Cannavaro i Thuram nie do przejscia, Emerson cały sezon gral równo i dobrze,Camoranesi mial tez przebłyski formy a Zlatan nietylko swietnie wykanczał akcje ale tez sam je stwarzał i mial az 14chyba asyst:D .Wszyscy grali dobrze ale zreguły to napasticy dostają nagrody...Wiec GRATULACJE ZLATAN!!! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 21:36

Ja bym miał duże problemy z wytypowaniem zawodnika roku w Juve, bo przecież nie tylko Ibrahimovic grał świetnie. Genialnie grali również Cannavaro, Buffon i Emerson. Jak bym miał wybierać gracza roku wybrałbym chyba kogoś z defensywy bo to był najmocniejszy punkt Juve w tym sezonie. Dla mnie najlepszym graczem sezonu był Canna.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 22:10

Wielkie gratulacje.Fakt liczyłem że zawodnikiem roku zostanie Cana ale nie oszukujmy się Ibrahimovic zasłużył na to wyróżnienie.

P.S Moim zdaniem Juventus potrzebuje więcej takich zawodników :wink:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 22:16

Bart7 pisze:Camoranesi mial tez przebłyski formy
Przebłyski? Raczysz żartować? Camoranesi przez cały sezon nie miał sobie równych, nigdy nie spuszczał z tonu. Miał najwięcej asyst, dużo więcej niż drugi pod tym względem Zlatan. Camor ciągnął ten cały wózek, praktycznie cała gra ofensywna pomocy była jego zasługą. Zawodnicy, których wymieniłeś, mają ogromny udział w Scudetto, ale moim zdaniem Camor ma największy, minimalnie. Śmiem twierdzić, że obecnie nie ma lepszego prawoskrzydłowego w całej Europie.

Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2005, 10:39

No naprawde ciezko wytypowac najlepszego gracza roku w Juve :!: Cala druzyna spisala sie swietnie co zostalo udokumentowane Mistrzostwem Wloch :-D Ja tak sie zastanawiam i musze powiedziec iz moim zdaniem wcale gorzej od Zlatana nie prezentowali sie m.in: Canna, Gigi czy Camor :!: Ale oczywiscie gratuluje Ibrahimoviciowi tej nagrody :bravo: Mam tylko nadzieje ze na tym nie poprzestanie... a w nastepnym sezonie bedzie wykorzystywal wiecej sytuacji 100% :wink:

ODPOWIEDZ