NEDVED i ZŁOTA PIŁKA....
- Śmiter
- Juventino
Witam wszystkich fanów JUVE. Mam pytanie - czy wg Was Pavel Nedved ma sznase na zdobycie "Złotej Piłk" czy znowu nagrode zgarnie jakiś sprzedawczyk z Realu? Ja osobiście wierzę w Pavla ale jak wiadomo wszystko jest trochę dziwne (vide: rankingi na najlepsze czy najbogatsze kluby..). Co Wy o tym sądzicie?!?
JUVE PONAD WSZYSTKO. AVE JUVE!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Pavel był najleprzy w tym roku na świecie to jest jedyny piłkarz któremu należy się ta nagrod choć ona i tak nie wynagrodzi mu tego finału Ligi Mistrzów który byśmy wygrali gdyby grał a nie zremisowali (bo przecież do karne nie wyłaniają kto jest leprzy bo do nich trzeba mieć więcej szczęści niż rozumu, bo Milaniści mają go mniej niż Juve). Ale jak znam życie tą nagrodę może zgarnąć jakaś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z Milanu lub Realu
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Mania
- Juventino
On ma nie tyle szansę, co jes jedynym zasługującym na to trofeum piłkarzem- miejmy nadzieję, że choć ten plebiscyt ukarze się sprawiedliwy i to właśnie jemu przyznają Złotą Piłkę.
Bo jeśli nie on, to kto? Na pewno nikt z Realu, Milan w przekroju całego sezonu też nie był zbyt ciekawy- mieli dużo szczęścia...
Trzymam kciuki za Pavla!
Agnieszka
Bo jeśli nie on, to kto? Na pewno nikt z Realu, Milan w przekroju całego sezonu też nie był zbyt ciekawy- mieli dużo szczęścia...
Trzymam kciuki za Pavla!
Agnieszka
- stas87
- Juventino
Pavel zasłużył sobie na tą nagrodę. Gra świetnie zarówno w Juve, jak i reprezentacji Czech. Byłoby niesprawiedliwie gdyby inny piłkarz został wyróżniony tą nagrodą. Trzymajmy kciuki za Pavla.
P.S. Adam "lepszy" pisze się przez "sz", a nie "rz". :-D :-D
P.S. Adam "lepszy" pisze się przez "sz", a nie "rz". :-D :-D
- DeeJay
- Juventino
Jak narazie Pavel jest jedynym zawodnikiem z Europy, który się znacznie wyróżnił w tej pierwszej części tego roku. Jak wiadomo, w tym roku nie ma ani Mistrzostw Świata ani też Mistrzostw Europy, co znacznie zwiększa mu szanse na te wyróżnienie. Zawsze przy ustalaniu takiego rankingu, bardziej patrzy się na "świeżą" sytuacje, a zapomina się o tych dalszych wyczynach ze stycznia, lutego itd. Jednak jeśli drugą część roku będzie miał równie udaną to myśle, że nikt nie będzie mu w stanie zagrozić. Chociaż jak dla mnie (dla samego zawodnika pewnie też) najważniejsze są triumfy z drużyną. Złota Piła może być tylko osłodzeniem wspaniałego roku.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mnie wydaje sie, że w równej formie przez cały sezon byl tylko 1 zawodnik-Pavel NEDVED. Tylko on wtróżniał sie grą i formą przez cały zezon. Ta nagroda bezwątpliwości powienna powędrować w jego ręce! Ale jak juz wcześniej stwierdziliśmy pwenie zdobęfzie ją ktoś z Realu! :evil:

- YoUri`
- Qualità Juventino
Dla mnie Pavel jest w tym roku jedynym powaznym kandydatem do tego lauru, gdyz kazdy mecz zagral swietnie i w kazdym meczu wnosil niezwykle duzo do Juve ( co bylo niestety zauwazalne w finale ) - ale podobnie jak niektorzy z was sadze ze pilk dostanie jakas MEGAGWIAZDA Realu... pffffffff...