NEDVED i ZŁOTA PIŁKA....

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Śmiter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2003, 14:36

Witam wszystkich fanów JUVE. Mam pytanie - czy wg Was Pavel Nedved ma sznase na zdobycie "Złotej Piłk" czy znowu nagrode zgarnie jakiś sprzedawczyk z Realu? Ja osobiście wierzę w Pavla ale jak wiadomo wszystko jest trochę dziwne (vide: rankingi na najlepsze czy najbogatsze kluby..). Co Wy o tym sądzicie?!?

JUVE PONAD WSZYSTKO. AVE JUVE!!!
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2003, 14:49

Pavel był najleprzy w tym roku na świecie to jest jedyny piłkarz któremu należy się ta nagrod choć ona i tak nie wynagrodzi mu tego finału Ligi Mistrzów który byśmy wygrali gdyby grał a nie zremisowali (bo przecież do karne nie wyłaniają kto jest leprzy bo do nich trzeba mieć więcej szczęści niż rozumu, bo Milaniści mają go mniej niż Juve). Ale jak znam życie tą nagrodę może zgarnąć jakaś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z Milanu lub Realu

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2003, 14:50

Dla mnie bezsprzecznie numerem jeden do zdobycia złotej piłki jest Pavel Nedved .Jesli wybor bedzie inny to przyznam ze sie zdziwie.

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2003, 15:01

On ma nie tyle szansę, co jes jedynym zasługującym na to trofeum piłkarzem- miejmy nadzieję, że choć ten plebiscyt ukarze się sprawiedliwy i to właśnie jemu przyznają Złotą Piłkę.
Bo jeśli nie on, to kto? Na pewno nikt z Realu, Milan w przekroju całego sezonu też nie był zbyt ciekawy- mieli dużo szczęścia...
Trzymam kciuki za Pavla!

Agnieszka

stas87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2003, 15:11

Pavel zasłużył sobie na tą nagrodę. Gra świetnie zarówno w Juve, jak i reprezentacji Czech. Byłoby niesprawiedliwie gdyby inny piłkarz został wyróżniony tą nagrodą. Trzymajmy kciuki za Pavla.
P.S. Adam "lepszy" pisze się przez "sz", a nie "rz". :-D :-D

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2003, 16:24

Jak narazie Pavel jest jedynym zawodnikiem z Europy, który się znacznie wyróżnił w tej pierwszej części tego roku. Jak wiadomo, w tym roku nie ma ani Mistrzostw Świata ani też Mistrzostw Europy, co znacznie zwiększa mu szanse na te wyróżnienie. Zawsze przy ustalaniu takiego rankingu, bardziej patrzy się na "świeżą" sytuacje, a zapomina się o tych dalszych wyczynach ze stycznia, lutego itd. Jednak jeśli drugą część roku będzie miał równie udaną to myśle, że nikt nie będzie mu w stanie zagrozić. Chociaż jak dla mnie (dla samego zawodnika pewnie też) najważniejsze są triumfy z drużyną. Złota Piła może być tylko osłodzeniem wspaniałego roku.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2003, 16:45

Mnie wydaje sie, że w równej formie przez cały sezon byl tylko 1 zawodnik-Pavel NEDVED. Tylko on wtróżniał sie grą i formą przez cały zezon. Ta nagroda bezwątpliwości powienna powędrować w jego ręce! Ale jak juz wcześniej stwierdziliśmy pwenie zdobęfzie ją ktoś z Realu! :evil:

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2003, 17:22

Jak najbardziej Nedvedowi sie należy Złota Piłka a czy ją dostanie zależy od obiektywności tych co o tym decydują. Mam nadzieje ze nie dostanie jej żadna pseudo-gwiazda Realu lub Milanu.

YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2003, 19:34

Dla mnie Pavel jest w tym roku jedynym powaznym kandydatem do tego lauru, gdyz kazdy mecz zagral swietnie i w kazdym meczu wnosil niezwykle duzo do Juve ( co bylo niestety zauwazalne w finale ) - ale podobnie jak niektorzy z was sadze ze pilk dostanie jakas MEGAGWIAZDA Realu... pffffffff...

Śmiter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2003, 00:40

CIESZĘ SIĘ, ŻE WIERZYCIE W PAVLA!!! OBY TYLKO UWIERZYLI W NIWGO DUPKI Z FIFA I UEFA........

JUVE PONAD WSZYSTKO. AVE JUVE!!!
smyku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2003, 09:14

Szanse na pewno ma. Mial swietny sezon, ale pewnie skonczy sie tak jak mowisz ze zgarnie ja jakas "gwiazdeczka" realu albo milanu.

JUVE zawsze w mym sercu niezaleznie od wyniku (zaraz za moja dziewczyna:)
Justine

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2003, 09:36

W pełni zasługuje na tę nagrodę. Jest świetnym zawodnikiem!!!

FORZA JUVE!!!
Obrazek
hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2003, 11:33

Powinien ja dostac ale oni wybiora i tak Zidana albo Ruda albo jakiegoś pajaca

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
Dżejson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2003, 11:48

ZŁOTA PIŁKA = PAVEL NEDVED :-D

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2003, 12:09

Mam wielką nadzieje, że nie skończy się na zdobyciu złotej piłki przez Beckhama. Bo miał najfajnieszą fryzurę.

ODPOWIEDZ