Maresca i Miccoli wygwizdani przez kibiców podczas treningu
- Winner
- Juventino
Strona http://www.ligawloska.ys.pl/ podala powolujac sie na stone www.pilka.pl ( wiem ze niesa to zbyt wiarygodne zrodla ) ze Maresca i Miccoli zostali wygwizdani na pierwszym treningu Juve przez kibiców
Co o tym sądzicie ? Ja myśle że kibice postapili słusznie gdyż wyzej wymienieni pilkarze swoimi wypowiedziami natemat naszego klubu sami sobie nagrabili.
Co o tym sądzicie ? Ja myśle że kibice postapili słusznie gdyż wyzej wymienieni pilkarze swoimi wypowiedziami natemat naszego klubu sami sobie nagrabili.
- Molek big fun juve
- Juventino
Dziwne zeby ich nie wygwizdali za to co mowili na Juventus. Szkoda mi ich ale mogli uwazac na to co mowia to by ta sytuacja nie miala miejsca , coz raczej dlugo i tak u nas nie pobeda to sie pewno tym faktem zbytnio nie przejeli.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
moim zdaniem dobrze ze wygwizdywali miccoliego a maresci mi troche szkoda no ale coz jak maja zamiar tak mowic to niech z turynu wyjada bo z miccoliego pozytku dla nas juz nie bedzie zadnego jedynie karta przetargowa
a co do maresci chcialbym zeby zostal bo to jest utalentowany pilkarz i by dal se rade kolo emersona (jak vieira nie przyjdzie choc mam nadzieje ze przyjdzie)i mam nadzieje ze cappello da mu szanse i pozostawi go w spokoju :-D

- rokfor
Troche niesłusznie wygwizdali Maresce, nie przypominam sobie zeby on negatywnie wypowiadał sie na temat Juve...a co do Miccoliego to jemu sie nalezalo, on sam tego chcial...na 100% odejdzie Miccoli, bedzie mial zero poparcia w Turynie, nikt go nie szanuje u nas...ale sam tego chcial...

Troche niesłusznie wygwizdali Maresce, nie przypominam sobie zeby on negatywnie wypowiadał sie na temat Juve...a co do Miccoliego to jemu sie nalezalo, on sam tego chcial...na 100% odejdzie Miccoli, bedzie mial zero poparcia w Turynie, nikt go nie szanuje u nas...ale sam tego chcial...
- howik
- Juventino
w takiej sytuacji nie zostaje Moggiemu nic do zrobienia,bedzie zmuszony sprzedac maresce i miccoliego a szkoda maresci bo to dobry zawodnik,jak go teraz oddamy to juz chyba do nas nigdy nie wroci 

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Bad_Magick
- Juventino
Ani Miccoli ani tym bardziej Maresca nie mówili źle o Juve jako miejscu do gry w piłkę. Wypowiadali się jedynie niepochlebnie o Moggim i innych specach od transferów. I ja ich rozumiem, bo zostali źle potraktowani. Bardzo źle, biorąc pod uwage ich dyspozycje (grali bardzo dobrze) w sezonie poprzedzającym współwłasność.
Zarówno Miccoli i Maresca tułają się od lat po kiepskich klubach. Biorąc pod uwagę fakt, że to wspaniali piłkarze (Miccoli dostaje nawet powołania do kadry) to jest to conajmniej dziwne. A dla samych piłkarzy ogromnie denerwujące i frustrujące. Nie dziwię się więc ich wypowiedziom. Ja bardzo bym chciał żeby oboje zostali w Turynie. Miccoli to mój ulubieniec, a Maresca wg mnie gdyby dostał szanse, bardzo dobrze by się spisał w parze z Emersonem.
A co do kibiców....to są Włochy. Inny temperament. Tam z dnia na dzień przechodzą od oklasków do gwizdów i odwrotnie. Mam nadzieję , że piłkarze się tym nie będą przejmować i w okresie przygotowawczym pokażą trenerowi, że zasługują na grę w Juve, a później w sezonie pokażą kibicom,że na gwizdy nie zasługiwali.
No, to chyba tyle
Zarówno Miccoli i Maresca tułają się od lat po kiepskich klubach. Biorąc pod uwagę fakt, że to wspaniali piłkarze (Miccoli dostaje nawet powołania do kadry) to jest to conajmniej dziwne. A dla samych piłkarzy ogromnie denerwujące i frustrujące. Nie dziwię się więc ich wypowiedziom. Ja bardzo bym chciał żeby oboje zostali w Turynie. Miccoli to mój ulubieniec, a Maresca wg mnie gdyby dostał szanse, bardzo dobrze by się spisał w parze z Emersonem.
A co do kibiców....to są Włochy. Inny temperament. Tam z dnia na dzień przechodzą od oklasków do gwizdów i odwrotnie. Mam nadzieję , że piłkarze się tym nie będą przejmować i w okresie przygotowawczym pokażą trenerowi, że zasługują na grę w Juve, a później w sezonie pokażą kibicom,że na gwizdy nie zasługiwali.
No, to chyba tyle

- Black_and_White
- Juventino
Niestety, obawiam sie, ze to bedzie konieczne.howik pisze:w takiej sytuacji nie zostaje Moggiemu nic do zrobienia,bedzie zmuszony sprzedac maresce i miccoliego a szkoda maresci bo to dobry zawodnik,jak go teraz oddamy to juz chyba do nas nigdy nie wroci
mam nadzieje ze to wlasnie tych zawodnikow wymienimy na graczy ze stolicy Wloszech, a mowa oczywiscie nie o Lazio tylko o AS Romie

no i dodamy jeszcze Blasiego - a niech maja

- ossy
- Juventino
No sam nie wiem czy dobrze postąpili. Z jednej strony dobrze, bo nie chcieli grać w juve i nie chcą. Z drugiej źle, na nikogo nie powinno się gwizdać. Ale co tam, i tak idą na sprzedaż, więc bez różnicy.
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- BIANCONERI
- Juventino
Według mnie na gwizdy zasłużył tylko Miccoli.Co prawda miał on prawo czuc się skrzywdzony po tym jak Juventus po sprowadzeniu Ibrahimovica oddał go do Fiorentiny,ale nie był to powód,żeby źle wypowiadac się o klubie.Nie chodzi mi tylko o jego krytyke zarządu w związdku z jego odejściem,ale chociażby o to w jakim stylu wypowiadał się przed meczem Ligi Mistrzów z Liverpoolem.
Inaczej wygląda sprawa Mareski,który mimo postępów jakie poczynił w ostatnich latach niemal co roku był wypożyczany do słabszych klubów ligi.Mimo tego Maresca nie był wrogo nastawiony do naszego klubu i w dodatku na pierwszej konferencji prasowej we Florencji potwierdził swoje przywiązanie do Juventusu,za co został wygwizdany przez fanów Fiorentiny.Chciałbym,żeby Maresca pozostał w Juventusie i dostał szanse na regularną gre,jest to jednak mało prawdopodobno i w związku z tym życze mu,żeby został sprzedany(a nie wypożyczony)do Udinese, klubu solidnego,gdzie grałby w podstawowym składzie i miał realną szanse na przekonanie do siebie Lippiego.
Inaczej wygląda sprawa Mareski,który mimo postępów jakie poczynił w ostatnich latach niemal co roku był wypożyczany do słabszych klubów ligi.Mimo tego Maresca nie był wrogo nastawiony do naszego klubu i w dodatku na pierwszej konferencji prasowej we Florencji potwierdził swoje przywiązanie do Juventusu,za co został wygwizdany przez fanów Fiorentiny.Chciałbym,żeby Maresca pozostał w Juventusie i dostał szanse na regularną gre,jest to jednak mało prawdopodobno i w związku z tym życze mu,żeby został sprzedany(a nie wypożyczony)do Udinese, klubu solidnego,gdzie grałby w podstawowym składzie i miał realną szanse na przekonanie do siebie Lippiego.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- mnowo
- Qualità Juventino
Podpisuje sie pod BIANCONERIM. Rozumiem gwizdy w kierunku Miccolli'ego, nie wiem, byc moze gdybym byl jednym z tamtejszych kibicow, sam gwizdnalbym w jego kierunku.. (choc nie wiem he he
). Kibice mogli sie poczuc urazeni jego wypowiedziami, bo mimo, ze rzeczywiscie moze nie wypowiadal sie zle o Juve jako "miejscu do gry w pilke", jak to ujal Magick (pseudo Wrozka
), ale mimo wszystko powiedzial to w taki sposob, ze niektorzy, a moze nawet wiekszosc, odebrali to jako atak na ich ukochany klub, Miccoli zbeszczescil w oczach niektorych Juventus swoimi komentarzami i zwierzeniami, jak to on bardzo nie chce tu wracac itp. To moglo niektorych rozjuszyc konkretnie, dlatego jestem w stanie zrozumiec zachowanie kibicow wobec niego i nie dziwie sie.
Inaczej jest z Maresca. Nie wiem, czemy mieliby gwizdac na niego. Tego z kolei nie do konca rozumiem. Nie powinien zostac wygwizdany. A moze po prostu ktos blednie odebral te gwizdy? Moze one byly tylko dla Miccolli'ego? :roll:
Inaczej jest z Maresca. Nie wiem, czemy mieliby gwizdac na niego. Tego z kolei nie do konca rozumiem. Nie powinien zostac wygwizdany. A moze po prostu ktos blednie odebral te gwizdy? Moze one byly tylko dla Miccolli'ego? :roll:
- wiwat
- Juventino
Miccoli to niech sie cieszy, ze w ogole moze trenowac z Juventusem - powinni go wywalic na zbity pysk za to co powiedzial :evil: Tylko szkoda wydanej kaski - lepiej bedzie na nim jeszcze zarobic - niech sie drugi raz poczuje zbedny i niechciany - to bedzie dla niego najlepsza "nagroda" :twisted: Ale bylem teraz zlosliwy
Hehe...
P.S. Zapomnialem o Maresce napisac - mam cicha nadzieje, ze zostanie, bo nie wiem czy mozna za takie nieduze pieniadze, jakie Juve dalo za niego (i Miccoli'ego), kupic dzis solidnego pomocnika jakim jest Enzo.
P.S. Zapomnialem o Maresce napisac - mam cicha nadzieje, ze zostanie, bo nie wiem czy mozna za takie nieduze pieniadze, jakie Juve dalo za niego (i Miccoli'ego), kupic dzis solidnego pomocnika jakim jest Enzo.
- DamKam
- Juventino
Zgadzam sie w 100% :!: Zaden pilkarz Juve nie powinien byc wygwizdywany przez wlasnych kibicow... rozumiem ze jednych lubi sie bardziej a drugich mniej ale bez przesady :roll: To prawda ze Moggi zle potraktowal ta dwojke... a szczegolnie Maresce ktory mowil ze kocha Juventus i bedzie do konca zycza Juventino- takich graczy powinno sie szanowac a Lucek go po prostu olalZła_Wróżka pisze:Ani Miccoli ani tym bardziej Maresca nie mówili źle o Juve jako miejscu do gry w piłkę. Wypowiadali się jedynie niepochlebnie o Moggim i innych specach od transferów. I ja ich rozumiem, bo zostali źle potraktowani. Bardzo źle, biorąc pod uwage ich dyspozycje (grali bardzo dobrze) w sezonie poprzedzającym współwłasność.
No, to chyba tyle

No ale jak pamietam rok temu byla taka sama sytuacja tylko ze grupka kibicow (bo wcale nie jest powiedziane ze to wszyscy kibice Juve) wygwizdala trojke bylych romanistow: Capello, Zebine i Emersona... i co ? sa w Juve, zdobywaja sukcesy, a wiekszosci kibicom przeszlo
- Asta#8
- Qualità Juventino
Pierwsze kilka postów w tym temacie to przepisywanie poprzednika. :evil: Dopiero Zła_Wróżka napisał posta na poziomie. Po nim jeszcze kilku.
Co do tematu... Do Miccoliemu pasuje przysłowie: "Nie pali się za sobą mostów". Mógł odejść normalnie, a po co krytykował Moggiego i resztę ekipy to nie wiem. Marescę lubię i jego powinni zostawić w spokoju, bo nic nie zrobił złego.
Bad ma rację, co do kibiców. Sami najlepiej wiemy, jak się zachowują. Przykłady: Inter z Milanem w LM, czy Juventus z Liverpoolem na Anfiel.
Co do tematu... Do Miccoliemu pasuje przysłowie: "Nie pali się za sobą mostów". Mógł odejść normalnie, a po co krytykował Moggiego i resztę ekipy to nie wiem. Marescę lubię i jego powinni zostawić w spokoju, bo nic nie zrobił złego.
Bad ma rację, co do kibiców. Sami najlepiej wiemy, jak się zachowują. Przykłady: Inter z Milanem w LM, czy Juventus z Liverpoolem na Anfiel.