Żegnam Was

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 13:06

Pomysł zaczerpnąłem z innego forum. W tym temacie będę mogli wpisywać się wszyscy, którzy w jakiś sposób odchodzą (np. jadą na wakacje), żeby później nie było niedomówień.

Ja zacznę. Na jakiś czas odchodzę :roll: . Długo zastanawiałem się, czy pisać tego posta, jednak teraz dochodzę do wniosku, że jest to dobry pomysł. Z góry zaznaczam, że nie spotkała mnie żadna przykrość ani na forum ani na zlocie. Nie odchodzę z czyjegoś powodu, po prostu czuję się wypalony, pisanie nie sprawia mi takiej przyjemność jak dawniej :roll: . Sądzę, że przerwa dobrze mi zrobi i po przerwie będę pisał z jeszcze większym zapałem. Nie umiem powiedzieć, jak długo będzie trwała przerwa. Jeśli wygram ankietę, alfabet oczywiście zamieszczę, jeśli uda się zorganizować turniej piłki nożnej, również wszystkich zainteresowanych o tym poinformuję. Jeśli ktoś będzie chciał się ze mną skontaktować, numer Gadu-gadu i adres e-mailowy jest w moim profilu. Żegnam. Do zobaczenia.

P.S. Gdyby ktoś przywrócił mi stary nick, byłbym wdzięczny :roll: .

:roll:
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 13:35

Hmm, ten temat dotyczy chyba też mnie. Kiedyś wypowiadałem się dużo i bardoz lubiłem pisać. Teraz poprostu czytam, czytam praktycznie każdy temat, a się nie wypowiadam. Chociaż ostatnio mnie nachodzi na pisanie i myślę, że niedługo znów zacznę się regularnie udzielać na forum.
Takie przerwy dobrze człowiekowi robią, tak w necie jak i w życiu codziennym :] Czasem trzeba od czegoś odpocząć, żeby wrócić z nową siłą i energią. ;]

EDIT: łeeee :( Usuneli mi cytat z mojego idola 'Tigmara', łeeee :cry:
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2005, 16:14 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.

Hamilton

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 14:08

Żegnam. Odchodze z tego forum. Pozdrawiam siewiera. Powinien sobie otworzyc forum dla siebie, gdzie sam moglby sie wypowiadac i sobie dawac do woli bany. Te kartki to w wiekszosci sa żenujące. Nie bede sie znizal do jego poziomu i poszukam sobie innego forum Juve, na ktorym bede sie mogl wypowiadac w swoj lekko ironiczny, lecz nie obrazliwy sposob.

Szerokiej drogi zycze w takim razie.Nikt za Tobą chyba raczej plakac nie będzie - w szczególności ja.Co do Twoich wypowiedzi to nie zauwarzylem ich zbyt wiele - za swojego pierwszego posta na forum otrzymałeś odemnie żenującą kartke która pewnie jest bezpośrednim powodem Twojego odejścia - nawet nie wiesz jak bardzo mi z tego powodu przykro :whistle: Jeszcze raz zycze szerokiej drogi - niech Ci się wiedzie w zyciu.
/Siewier - Tyran

adi130

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 14:21

życze powodzenia w szukaniu........

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 14:40

Nie odchodzę z czyjegoś powodu, po prostu czuję się wypalony, pisanie nie sprawia mi takiej przyjemność jak dawniej
to tak jak u mnie :) juz nie pamietam kiedy to pisałem na forum :) czasami tylko coś napisze ale to rzadko... to forum sie za bardzo zmieniło... tęsknie za tym forum z przed dwóch lat (moze i 1.5 ) zasady się zmieniły i w złym kierunku ... idziemy nie w tą strone modzi... niektóre punkty regulaminu sa absurdalne... to ze ktoś napisał jakis głupi temat, czy post pod postem... albo nie w tym pokoju to juz nie jest powód do dawania kartki... Jezuu kiedyś to kartki dostawali tylko za poważne wykroczenia [ wyzywanie itp ] i za trzy kartki( czy cztery nie pameitam :D) był od razu stały ban...
teraz wśród użytkowników jest wiele zazdrośći i głupoty... przez co odeszło sporo użytkowników z własnej bądź przymuszonej woli... szkoda mi to mówić..
wracajac do tematu to czekamy na powrót Diego ;] trzymaj sie :)
pozdrawiam

Becker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 14:41

Mam nadzieje, ze Twoja przerwa bedzie bardzo krotka bo jest co czytac w Twoich wypowiedziach i jestes przykladem zdrowo myslacego usera na tym forum :) pozdrawiam

Obrazek
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 14:51

Nie dziwie się że Diego odchodzi z forum na dłużej (?) poziom jest bliski zeru, jałowe dyskusje, brak jakis sensownych tematów a dziesiątki o Gilardino czy tez Cassano, pokoje Transfery Świat, a nawet Newsy wołaja o pomste do nieba (zamkniecie!) Powodzenia Diego i dzieki za rozwiązane zadanko z matmy :wink: Szkoda ze na dłuższy czas odchodzi z nielicznych który trzyma "jakiś" poziom :(

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 14:52

Nie , to nie wina regulaminu. Mi on NIGDY nie przeszkadzał. Problem jest w tym , że forum sie rozrosło do olbrzymich rozmiarów. Co chwila pojawia się masa nowych twarzy , zreszta spójrzcie na statystyki , każdego miesiąca coraz więcej przychodzi uzytkowników , wiekszość rejestruje się głównie dla downloadu ze stronki , ale z drugiej strony jak juz ktoś ma konto to czemu nie skrobnie kilku postów ? :roll:
To chyba jedyny błąd ( przymusowa rejestracja ) ,,władzy" , który się przytrafił , aktualnie skutków nie da się zniwelowac.

Zgadzam się z Diego i czuję to samo :
po prostu czuję się wypalony, pisanie nie sprawia mi takiej przyjemność jak dawniej
Zresztą kilku ,,seniorów" równiez się z tym zgodziło.

Apeluje o szybsze wprowadzenie zmian na forum ... . Ja wiem chłopaki , że macie mase roboty , są bardziej priorytetowe sprawy do załatwienia ... .
Ale forum nam pleśnieje :).
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2005, 15:08 przez Yari, łącznie zmieniany 1 raz.

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 15:00

Zgodzę się z Yarim. Coraz wiecej przybywa uzytkowników pokroju kassa10, czy Kojot(cos tam?) którzy zakładają tematy o niczym, (w rezultacie są usuwane po 30 minutach) W ostatnim tygodniu chyba z 15 razy klikłem w niebieską karteczkę, bo jak ktoś zakłada topic pt. "Najwierniejszy pilkaŻ Juve i najwiekszy zdrajca" to ręce opadają ... albo "Jaką Juve powinno grać taktyką ???????????????????????????????????????????"

Po odejściu starej gwardii - Tomka, Kouby, Lucida, Rasiego i reszty zycie na forum jakoś się nie klei. Zostało paru, może parenastu userów których posty są godne uwagi i których nicki przyciągają do przeczytania danej wypowiedzi.
Oczywiscie sa wyjątki wśród nowych - Par00wa ... mało postów, a konkretne, bez ortów i wnoszące coś do dyskusji.

Pozdro Diego
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2005, 16:50 przez wErOn, łącznie zmieniany 2 razy.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 15:05

wErOn --> z mojej strony to była ironia. Mam nadzieje , że tak to zrozumiałeś , bo chodzi mi właśnie o to , o czym napisałeś :).

Nie zapominaj równiez o Tomku (!!) i ... hmmm .... Rybeq. W koncu zanim został modem świecił przykładem .

EDIT: dam na wszelki wypadek w poprzednim poście emotke :).

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 15:09

W sumie doskonale Cię rozumiem... Sam mam nieporównywalnie mniej postów niż Ty, ale to właśnie z tego powodu, iż jakoś nie czuję potrzeby napisania czegoś, bo i tak każdemu to zwisa... Za dużo jest prostaków i chamów, jeden kolega w tym temacie dał przykład.
Sam zastanawiam się nad rezygnacją z forum, bo jeszcze nabiorę złych nawyków, od tych pseudofachowców... W każdym razie dzięki za miłe posty i chęć służenia pomocą innym user'om... Jak nabierzesz pewności to wrócisz. Pozdrawiam Ciebie i kilkunastu innych godnych uwagi Panów.

EDIT

Dzięki za linki do skrótów ((-;

EDIT 2

PABLO wez sie za zbieranie znaczkow albo szydelkowanie.
On tutaj jest kims... Chyba potrafisz wywnioskowac dalszy sens... CHYBA.
Sam nabijasz jak nie powiem kto, a czepiasz sie innych, wez wydoroslej w koncu i zrozum ze slowa ,,ilosc'' i ,,jakosc'' maja wielka roznice !!
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2005, 15:18 przez Jamal_TH, łącznie zmieniany 2 razy.

Go hard, or go home.
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 15:09

Diego wedlug mnie takie posty sa niepotrzebne ! po co komu wiedziec czy ktos jest czy go nie ma!temat bez sensu ! czyste nabijanie !!

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 15:13

Diego ----> trzeba szukać szczęścia w nieszczęściu :roll: - dobrze, że tylko robisz sobie przerwę, a nie odchodzisz na zawsze. Nie chcę wyjść na wazeliniarza, ale szkoda że nie będzie Cię teraz na forum. Mimo wszystko trzeba uszanować Twoją decyzję. Mam nadzieję, że odpoczniesz na tych "wakacjach" i wróci Ci zapał na forum.

Tigmar ----> tobie też by się przydały wakacje. Najlepiej jakieś 3-4 letnie. Może zmądrzejesz....
PABLO pisze:Diego wedlug mnie takie posty sa niepotrzebne ! po co komu wiedziec czy ktos jest czy go nie ma!temat bez sensu ! czyste nabijanie !!
odezwał się... mi się wydaje że takie posty są potrzebne. Można zrozumiec innych Userów i dowiedzieć się czegoś więcej o nich. Przynajmniej lepsze takie coś, niż tematy "Czy Rosicky przejdzie do Realu ?" :roll:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 15:34

Jamal_TH pisze:W sumie doskonale Cię rozumiem... Sam mam nieporównywalnie mniej postów niż Ty, ale to właśnie z tego powodu, iż jakoś nie czuję potrzeby napisania czegoś, bo i tak każdemu to zwisa... Za dużo jest prostaków i chamów, jeden kolega w tym temacie dał przykład.
Myślę ze doskonale zobrazował to wErOn pisząc o jałowych tematach zakładanych przez uzytkowników nowych...bo jeszcze gdyby w normalnym temacie ktoś rzucił mało ciekawą wypowiedź to dąłoby się z tym jakoś zyć..ale gdy powstaja takie tematy o których pisał wErOn to od razu wszyscy się tam zrzucaja zeby wpisać tylko kilka wyrazów..."byle tylko było coś mojego"...mozna by się zastanowic moze nad okresem przejściowy dla osób nowych chodzi mi o to ze przez jakis czas na początku nie mogłyby zakładac nowych tematów...albo cos w tym guście..poprawcie mnie jeśli źle rozumuję ale wydaje mi sie ze to mogłoby coś dać bo osoby które sa zainteresowane wyłącznie zakładaniem tematów a nie dyskusją dadza sobie spokój i nie będą czekac np. 2 tygodni zeby móc zakladac tematy i wpisywac w nich co im sie tylko zachce...a ktos kto będzie zianteresowany dyskusja na forum z pewnościa wytrzyma nawet i pół roku bez zakładania tematu...tak więc być może takie cos by pomogło na ten problem o którym mowa...
Jamal_TH pisze: Sam zastanawiam się nad rezygnacją z forum, bo jeszcze nabiorę złych nawyków, od tych pseudofachowców...
Myślę ze nie powinniśmy rezygnowac z czegos co lubimy robić...nawet jesli nie wypowiadamy się często to liczy się przecież jakośc nie ilość...trzeba trwać nadal w przekonaniu, że w końcu te jałowe tematy znikna a wypowiedzi takich userów jak Tigmar znacznie sie ograniczą...ilościowo oczywiście bo umysłowo chyba bardziej sie nie da...

Co do samego zainteresowanego to faktycznie był jest i mam nadzieje będzie człowiekiem, który kiedy się już wypowiadał to naprawdę wiedział co chce powiedziec...i robił to w ciekawy sposób...liczę Diego że wrócisz do nas po "urlopie" z nową chęcią pisania postów :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
neotrance

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 16:01

PABLO pisze:Diego wedlug mnie takie posty sa niepotrzebne ! po co komu wiedziec czy ktos jest czy go nie ma!temat bez sensu ! czyste nabijanie !!
Nie obraz sie stary ale jakby to ode mnie zalezało to ja wlasnie twoją wypowiedz ,a nie Diego uznałbym za nabijanie :think: zauwaz :jedno krótkie zdanie w zasadzie nie wnoszące niczego do tej dyskusji...Popraw sie bracie :wink: pozdro

Taka mała dyskusja o forum wywiazała sie w moim zdaniem bezsensownym temacie: "Co ci się kojarzy z ....?!:>" ,który jak przewidywałem został usunięty...był tam mój (no nie tylko mój ,ale innych userów tez) post o tym co sądze o forum i td. Moze ktos go wogóle przeczytał to wie jakie jest moje zdanie o forum i ze jest ono pochwalne;].
Nie bede drugi raz pisał tyle ,bo uakurat nie mam czasu ,ale wierze że ktos jednak ten post przeczytał;-)
Co do tego tematu: moim zdaniem wcale nie jest bezsensowny ani tez post Diego nie jest zadnym nabijaniem. Chlopak chciał nas poinformowac ze "odchodzi" na pewien czas z forum - jest to niewątpliwie wielka strata dla nas ,którzy mogli czytac jego wypowiedzi ,które byly naprawde madre ,nie pisane "na czas" tak jak to robią niektórzy. Ten temat jak juz ktos powiedział moze słuzyc lepszemu poznaniu konkretnej osoby ,w tym wypadku Diego:-) Wydaje mi sie ze jest tez swego rodzaju tematem w którym jest czas na chwilkę refleksji i podzielenie sie z innymi uzytkownikami swoim problemem ,a zainteresowanie z waszej strony swiadczy tylko o tym ze jestescie prawdziwymi kibicami ,którzy nie "przejdą" obok tego tematu w którym wypowiedział sie nasz brat :wink:

Mimo ze nie jestem na tym forum dlugo (wczesniej nie miałem neta :( ) to miałem szczęscie czytac niektóre twoje posty (czyli te co znalazłem;]) ,które naprawde dają wiele temu forum. Dobrze zrobiłeś ze poinformowałes nas o tym mam nadzieje krótko trfałym odejsciu z tąd.Wracaj do nas szybko :wink:

Mógłbym jeszcze wiele napisac ,ale musze leciec juz bedziemy z kumplami grac w siate. Ja równiez mam niewiele postów ,ale wynika to z tego ze jak juz zaczne pisac w jednym temacie to w większosci po napisaniu rzeczy istotnych w temacie "odchodze" od niego i pisze na troszeczke inny temat ,ale zawsze troche zwiazany z tym w ktorym się wypowiadam. Równiez staram sie myslec co pisze ,a pisanie moich postów prawie nigdy nie trwa mniej niz kolo 12-14min. Pozdrowienia chlopaki ,jestescie naprawde swietni;-)

ODPOWIEDZ