LM gr.A (JUVENTUS, Bayern, Brugge, Rapid)
- DamKam
- Juventino
25 sierpnia w Monako odbędzie się losowanie fazy grupowej LM :!:
Oto zestaw koszyków:
1 koszyk
- Real Madryt
- AC Milan
- FC Barcelona
- FC Liverpool (jeśli się zakwalifikuje)
- Man Utd (jeśli się zakwalifikuje)
- Inter Mediolan (jeśli się zakwalifikuje)
- Bayern Monachium
- Arsenal
2 koszyk
- FC Porto
- Juventus Turyn
- PSV Eindhoven
- Olympique Lyon
- Panathinaikos (jeśli się zakwalifikuje)
- Chelsea
- Celtic Glasgow (jeśli się zakwalifikuje)
- Villarreal (jeśli się zakwalifikuje)
3 koszyk
- Sporting Lizbona (jeśli się zakwalifikuje)
- AS Monaco (jeśli się zakwalifikuje)
- Ajax Amsterdam (jeśli się zakwalifikuje)
- Club Brügge (jeśli się zakwalifikuje)
- RSC Anderlecht (jeśli się zakwalifikuje)
- Olympiakos Piräus
- Schalke
- Sparta Praga
4 koszyk
- Lille OSC
- Glasgow Rangers (jeśli się zakwalifikuje)
- Dynamo Kijów (jeśli się zakwalifikuje)
- Werder (jeśli się zakwalifikuje)
- Lokomotiw Moskwa (jeśli się zakwalifikuje)
- Benfica Lizbona
- Rosenborg Trondheim (jeśli się zakwalifikuje)
- Fenerbahce Istanbul
zrodlo: http://www.bayern.munchen.pl/index.php? ... ews_id=889
Jestem troche zaskoczony ze Juve znalazl sie dopiero w drugim koszyku :? A np. Milan i Inter ktorzy byli za nami w Serie A sa w pierwszym
Co do innych zespolow tutaj jeszcze duzo moze sie zmienic po eliminacjach. Mam nadzieje ze w tym sezonie Wisla wkoncu znajdzie sie w fazie grupowej LM- ale to sa marzenia w ktore moze nawet sami kibice Wisly nie wierza tak naprawde...
A jaka byla by Wasza wymarzona grupa ??
Ja chcialbym aby wygladala mniej wiecej tak:
Bayern Monachium
Juventus Turyn
Sparta Praga
Lille OSC
(z tych co maja pewna gre w LM)
Oto zestaw koszyków:
1 koszyk
- Real Madryt
- AC Milan
- FC Barcelona
- FC Liverpool (jeśli się zakwalifikuje)
- Man Utd (jeśli się zakwalifikuje)
- Inter Mediolan (jeśli się zakwalifikuje)
- Bayern Monachium
- Arsenal
2 koszyk
- FC Porto
- Juventus Turyn
- PSV Eindhoven
- Olympique Lyon
- Panathinaikos (jeśli się zakwalifikuje)
- Chelsea
- Celtic Glasgow (jeśli się zakwalifikuje)
- Villarreal (jeśli się zakwalifikuje)
3 koszyk
- Sporting Lizbona (jeśli się zakwalifikuje)
- AS Monaco (jeśli się zakwalifikuje)
- Ajax Amsterdam (jeśli się zakwalifikuje)
- Club Brügge (jeśli się zakwalifikuje)
- RSC Anderlecht (jeśli się zakwalifikuje)
- Olympiakos Piräus
- Schalke
- Sparta Praga
4 koszyk
- Lille OSC
- Glasgow Rangers (jeśli się zakwalifikuje)
- Dynamo Kijów (jeśli się zakwalifikuje)
- Werder (jeśli się zakwalifikuje)
- Lokomotiw Moskwa (jeśli się zakwalifikuje)
- Benfica Lizbona
- Rosenborg Trondheim (jeśli się zakwalifikuje)
- Fenerbahce Istanbul
zrodlo: http://www.bayern.munchen.pl/index.php? ... ews_id=889
Jestem troche zaskoczony ze Juve znalazl sie dopiero w drugim koszyku :? A np. Milan i Inter ktorzy byli za nami w Serie A sa w pierwszym

A jaka byla by Wasza wymarzona grupa ??
Ja chcialbym aby wygladala mniej wiecej tak:
Bayern Monachium
Juventus Turyn
Sparta Praga
Lille OSC
(z tych co maja pewna gre w LM)
- Cross
- Juventino
Nie wiem jak oni te koszyki ustawiaja .Milan to jeszcze rozumiem -finalista lm ,ale my mistrz wloch za interem ktory moze sie poszczycic tym ze przez ostatni kilka lat puchar wloch wygral (nawet biorac pod uwage tylko sotatni sezon to byli gorsi) 

- nookie
- Juventino
Naprawdę....nie rozumiem..tak jak i Wy....Inter w pierwszym koszyku..Milan też...i Bayern jako mistrz Niemiec ale mimo wsyztsko Bundesliga jest słabsza od Serie A i każdy to potwierdzi...nie rozumiem tego wcale....ale liczę ze JUVE w fazie grupowej sprawi ze klub z pierwszego koszyka zacznie żałowac ze JUVE było losowane z drugiego... :twisted: :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Jin
- Juventino
Jak można Juve dawać do 2 koszyka, a taki Arsenal, Liverpool czy Man Utd to dużo słabsze zespoły, o Interze już nawet nie wspominam bo na to szkoda słów; napewno nie są to drużyny lepsze od Juventusu. A co do koszyka to mógłby wyglądać tak:
Liverpool, Juventus, Club Brugge, Rosenborg.
Wtedy można być spokojnym o to kto wejdzie dalej
Liverpool, Juventus, Club Brugge, Rosenborg.
Wtedy można być spokojnym o to kto wejdzie dalej

- acmichal
- Milanista
Rozstawienie w koszykach jest uzależnione od sukcesów w europejskich pucharach (a nie na swoim podwórku) w ostatnich 5 (a może 3) sezonach.
Fajnie , że jesteście w drugim , może w tym sezonie popłyniecie nawet szyciej niż zawsze...
Fajnie , że jesteście w drugim , może w tym sezonie popłyniecie nawet szyciej niż zawsze...
- RadeKas
- Juventino
Wiecie, rzadko ostatnio bywam na forum. Niedawno troche poczytalem i doszedlem do wniosku, ze bardzo duzo sie zmienilo (nie pisze czy na lepsze czy na gorsze). Ale jedna rzecz pozostala taka sama. A mianowicie moi ukochani milanisci sa tacy jak zawsze :lol: 8).acmichal pisze:Fajnie , że jesteście w drugim , może w tym sezonie popłyniecie nawet szyciej niż zawsze...
Co do samych koszykow, to mi to wisi. Juventus i tak bedzie w grupie faworytem do awansu, nawet jakby "startowal" z 4 koszyka. Dlatego nie ma sie co przejmowac. Czekamy jakie zespoly UEFA przydzieli nam do wyeliminowania 8).
srali muszki będzie wiosna
- Andryk
- Juventino
też troche tego nie rozumiem... inter??
ale tak samo jest w angli... arsenal, ma utd i liverpool w pierwszym a w drugim chelsea:D
jedynie co mnie cieszy to fakt ze w tej fazie nei spotkamy się z chelsea, ponieważ to jest teraz bardzo silny team i wolałbym z nimi później zagrac:D
pozdro
ale tak samo jest w angli... arsenal, ma utd i liverpool w pierwszym a w drugim chelsea:D
jedynie co mnie cieszy to fakt ze w tej fazie nei spotkamy się z chelsea, ponieważ to jest teraz bardzo silny team i wolałbym z nimi później zagrac:D
pozdro
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
no niee w 2 koszyku jak to mozliwe ale pozatym moze lepiej bedzie latwiejsza droga zeby wyjsc z grupy
a co do grup to moim zdaniem chcialbym zeby byla:
Arsenal
JUVENTUS
Sparta Praga
Benfica
ale tez zamiast arsenalu chcialbym zeby tam byl milan albo inter i zebysmy z nimi wygrali i zeby nie wyszli z grupy (wolalbym milan) :twisted:

Arsenal
JUVENTUS
Sparta Praga
Benfica
ale tez zamiast arsenalu chcialbym zeby tam byl milan albo inter i zebysmy z nimi wygrali i zeby nie wyszli z grupy (wolalbym milan) :twisted:
- RadeKas
- Juventino
Ani milan ani Inter nie moze z nami grac w fazie grupowej. W nastepnej rundzie chyba tez jeszcze nie. Tak wiec musimy liczyc, ze inne zespoly zrobia to o czym pisales 8)(chociaz Inter niech sobie tam gra; ma normalnych kibicow 8)).Mati1990 pisze: ale tez zamiast arsenalu chcialbym zeby tam byl milan albo inter i zebysmy z nimi wygrali i zeby nie wyszli z grupy (wolalbym milan) :twisted:
srali muszki będzie wiosna
- - Bartek -
- Juventino
Ci ignoranci z Milanu zawsze beda pewni siebie, pokory nie nauczylo ich ani Deportivo, ani Liverpool. A po sezonie znowu beda placze, ze Carlo zawsze jest drugi.
A co do koszykow, to nieprawda, ze decyduja jakiekolwiek osiagniecia, a juz na pewno nie te w pucharach. Arsenal, Inter, czy Barcelona maja osiagniecia zerowe, wrecz ujemne
Nie tylko Juve, ale i Porto z drugiego koszyka, a nawet Monaco z trzeciego powinny je zastapic. Ale nie ma to znaczenia, jak juz ktos napisal, w kazdej grupie to my bedziemy rozdawac karty.
A co do koszykow, to nieprawda, ze decyduja jakiekolwiek osiagniecia, a juz na pewno nie te w pucharach. Arsenal, Inter, czy Barcelona maja osiagniecia zerowe, wrecz ujemne

- P!otr
- Juventino
To co takiego w ost. 5 czy 3 sezonach zwojowała Barcolona, Inter albo Arsenal :? na arenia Europejskiej?!acmichal pisze:Rozstawienie w koszykach jest uzależnione od sukcesów w europejskich pucharach (a nie na swoim podwórku) w ostatnich 5 (a może 3) sezonach.
Juventus Turyn, PSV Eindhoven, Olympique Lyon, Chelsea to mistrzowie swoich krajów a są w 2 koszyku

Ja bym chciał żeby grupe
FC. Barcelona
Juventus Turyn
Sporting Lizbona
Sparta Praga
- Mr Cezary
- Juventino
przeciez to jest malo istotne w jakim koszyku znalazlo sie Juve. rok temu tez bylismy w drugim i co ?! zle na tym nie wyszlismy
ja bym chcial zebysmy trafili do grupy na Barcelone, Monaco i Glasgow Rangers :twisted: grupa smierci, nie ma co...
:twisted:

- bagg
- Juventino
Nie wiem jak oni to wykobminowali, że Juve w drugim koszyku ale....to nie ważne. Sądzę, że w tej edycji LM nie powinniśmy się nikogo bać... jeśli by jeszcze doszedł Vieira i jakiś obrońca.... to będę bardzo optymistycznie nastawiony. Jest mi w sumie obojętne na kogo trafimy, ale chciałbym, żeby nasi piłkarze zagrali w gr. z Barcą. Bo byłyby to bardzo ciekawe spotkania. Pozatym może jeszcze Shalke albo Sparte Praga, żeby sobie Nedved swoje stare lata przypomniał
. No to "moja" grupa by wygladała mniej więcej tak:
1.Juventus Turyn
2.F.C. Barcelona
3.Sparta Praga
4.Lille

1.Juventus Turyn
2.F.C. Barcelona
3.Sparta Praga
4.Lille

- wErOn
- Juventino
Jak się chce wygrac puchar mistrzów to trzeba pokonać najlepszych i nie patrzec czy sie startuje z 1,2 czy 3 koszyka. Po sezonie nikt nie bedzie pamietał skąd startowalismy tylko co osiągnelismy.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
kurde a myslalem ze moga grac cos kiedys mi tak o ucho przeszlo ale kapa to czeba tak jak napisales czymac kciuki za inne kluby :-DRadeKas pisze:Ani milan ani Inter nie moze z nami grac w fazie grupowej. W nastepnej rundzie chyba tez jeszcze nie. Tak wiec musimy liczyc, ze inne zespoly zrobia to o czym pisales 8)(chociaz Inter niech sobie tam gra; ma normalnych kibicow 8)).Mati1990 pisze: ale tez zamiast arsenalu chcialbym zeby tam byl milan albo inter i zebysmy z nimi wygrali i zeby nie wyszli z grupy (wolalbym milan) :twisted: