Palladino: 'Wystarczy mi gra w Serie A'
- Siewjer
- Juventino
Napastnik Juventusu Turyn - Raffaele Palladino znajduje się w kręgu zainteresowań AS Romy, AS Livorno, FC Messiny i US Lecce.
"Słyszałem, że moją osobą interesuje się AS Roma, FC Messina, US Lecce i AS Livorno. Obojętnie gdzie będę występował, wystarczy że będę grał w Serie A."
sports.it
"Słyszałem, że moją osobą interesuje się AS Roma, FC Messina, US Lecce i AS Livorno. Obojętnie gdzie będę występował, wystarczy że będę grał w Serie A."
sports.it
- neotrance
- Juventino
Siewjer ehh nie mowie ze ja jestem idealny (moja kartka jest za "ja pierdziele" <== może sprawdź dokladnie za co dostałeś kartke a potem pisz co
) ale jak piszesz posta to dodawaj cos od siebie ,a nie tylko cytuj to co napisali na jakiejs stronie. Podałeś źródło - ok ,ale nie ograniczaj sie tylko do cytowania ,dodaj cos od siebie ,np co o tym myslisz ,wyraź swoja opinie na temat tego co zacytowałes
Szanowne grono modów
prosze nie dawac mu kartki ,wczoraj do nas dołączył ,moze jeszcze regulaminu nie przeczytał do końca :roll:
Jesli to jest zawodnik Juve to chyba primavery ,albo U-20 ,bo w zadnym meczu Juve go nie widziałem ,równiez jak gra tez nie widziałem ,ale jesi ma talent to nie powinnismy go sprzedawac ,no i jak ma ten talent to mam nadzieje ze trenerzy to "wychwycą" ,zycze facetowi jak najlepiej ,jesli w Juve nie dadzą mu szansy gry to niech lepiej odejdzie i sie rozwija gdzie indziej ,jezeli ma byc przyszła gwiazdą to niech sie rozwija ,abysmy mogli w przyszłości oglądac jego byc moze piękną gre :roll:

Szanowne grono modów

Jesli to jest zawodnik Juve to chyba primavery ,albo U-20 ,bo w zadnym meczu Juve go nie widziałem ,równiez jak gra tez nie widziałem ,ale jesi ma talent to nie powinnismy go sprzedawac ,no i jak ma ten talent to mam nadzieje ze trenerzy to "wychwycą" ,zycze facetowi jak najlepiej ,jesli w Juve nie dadzą mu szansy gry to niech lepiej odejdzie i sie rozwija gdzie indziej ,jezeli ma byc przyszła gwiazdą to niech sie rozwija ,abysmy mogli w przyszłości oglądac jego byc moze piękną gre :roll:
- howik
- Juventino
Napewno go wypozycza jak jest taki dobry a jak nie sprzedadza bo w Juve w podstawowej 11 nie ma szans do gry.zna ktos jego zyciorys czy co :doh: bo ja go nie kojarze
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
:shock: :shock:Aniolek pisze:No jak jest dobry młody jest i nie kokosów mu nie trzbea tylko chce grac w Serie A noto pewnie zagra w tej Serie A ale niewiadomo jedynie w jakije druzynie :-D
sorry za off-topic, ale kiedy widze takie posty to aż chce się niebieską wcisnąć... dziewczyno- pisać się naucz ! to już nie pierwszy twój post, w którym nie potrafisz złożyć zdania :shock: Za takie posty kartki powinny być :> jeszcze raz sorry, że nie na temat, ale nie wytrzymałem :x
- Jamal_TH
- Juventino
Zgadzam sie w 100%, szkoda, ze nie zawsze uroda idzie w parze z rozumem :?UlTrAs pisze::shock: :shock:Aniolek pisze:No jak jest dobry młody jest i nie kokosów mu nie trzbea tylko chce grac w Serie A noto pewnie zagra w tej Serie A ale niewiadomo jedynie w jakije druzynie :-D
sorry za off-topic, ale kiedy widze takie posty to aż chce się niebieską wcisnąć... dziewczyno- pisać się naucz ! to już nie pierwszy twój post, w którym nie potrafisz złożyć zdania :shock: Za takie posty kartki powinny być :> jeszcze raz sorry, że nie na temat, ale nie wytrzymałem :x
LUDZIE UCZCIE SIĘ PISAĆ !!!!
Co do tematu, to jeśli Palladino jest dobry, można go gdzieś wypożyczyć, kto wie, może powróci jeszcze silniejszy...
EDIT
Siewjer -- fajnie xerujesz, boy.
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2005, 16:05 przez Jamal_TH, łącznie zmieniany 2 razy.
Go hard, or go home.
- Siewjer
- Juventino
Młody, utalentowany napastnik. Reprezentujący do niedawna Primaverę Starej Damy, był w obecnym sezonie wypożyczony do Salernitany, w której strzelił aż 15 bramek, co jest bardzo dobrym wynikiem, jak na tak niedoświadczonego gracza. 20 Raffaele Palladino 17/04/1984 Włochy.howik pisze:zna ktos jego zyciorys czy co :doh: bo ja go nie kojarze
- Siewjer
- Juventino
Wiecie co wam * powiem - dostałem ostrzeżenie za to że temat jest w
*
*
*
*
złym pokoju - wg. mnie jest to *
*
*
*
*
*
*
*.
Sorry że się tak wyraziłem - ale jestem bardzo tym zdenerwowany !!!
Zegnam Pana - wpadnij kiedy do mnie na gg , byłoby naprawde miło
p.s. Fajna ksywka
Najlepsze jest to że ostrzeżenie to zostało dane przez pomyłkę
- i zostało odrazu usunięte jedynie pW doszło - ale widać że całokształt fatalny.
Oskar8
No a ja tak sie zastanawiałem o jakie to ostrzeżenie kolesiowi chodziło
Mimo wszystko ksywke ma fajną , może nie idealną ale fajną 
/Siewier
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*.

p.s. Fajna ksywka

Najlepsze jest to że ostrzeżenie to zostało dane przez pomyłkę

Oskar8
No a ja tak sie zastanawiałem o jakie to ostrzeżenie kolesiowi chodziło

/Siewier
- steru
- Qualità Juventino
Brawo Siewjer za Twoja wypowiedz.Gratuluje pomyslowosci...Taka osoba jak Ty nie zasluguje na to zeby wypowiadac sie na tym forum.Jesli tak bardzo Cie zdenerwowalo ostrzezenie to po co wogole cokolwiek piszesz na tym forum mogles to przemilczec :roll:
- M.
- Juventino
Palladino należy do grona młodych-zdolnych piłkarzy, którym przepowiadana jest świetlana przyszłość. Nie znajduje się w szerokiej kadrze Juventusu, więc bardzo dobrym pomysłem wydaje mi się wypożyczenie go do innego klubu grającego w Serie A, aby zdobył doświadczenie i mógł w przyszłości wrócić do Turynu i potwierdzić swój nieprzeciętny talent :roll: .
:roll:neotrance pisze:Szanowne grono modów![]()
:roll:
- rokfor
oczywiscie ze raffaele palladino zapowiada sie całkiem przyzwoicie...chociaz swego czasu w primaverze jak gralo trio chiumento-palladino-benjamin, to widzialem kilka meczy primavery i uwazalem ze palladino jest z nich najslabszy a tutaj jak widac on najszybciej sie rozwija, no i moze cos z niego bedzie... :twisted:
- Jołki
- Juventino
Palladino to dobry i solidny pilkarz dlatego mysle ze najpierw 1-2 sezony pogra w tami zespole jak Fiorenitina czy Lecce a potem trafi do wielkiego klubu.. inter juve... watpie czy milan... ma duzy talnet i neich gop rozwija...mysle ze roma to zly kierunek...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Święte słowa :roll: Strzał w ,,10'' Jamal z tą opinią.Jamal_TH pisze:Zgadzam sie w 100%, szkoda, ze nie zawsze uroda idzie w parze z rozumem :?UlTrAs pisze::shock: :shock:Aniolek pisze:No jak jest dobry młody jest i nie kokosów mu nie trzbea tylko chce grac w Serie A noto pewnie zagra w tej Serie A ale niewiadomo jedynie w jakije druzynie :-D
Odnośnie tematu, cóż, ja jestenm w 100% przekonany o tym, że Palladino nigdy do nas nie wróci, by grać w 1 składzie JUVE. Nie bądźmy naiwni, promujemy raz na jakiś czas talenty, ale oddajuemy je w Świat, nie korzystając z ich usług. Najlepsi nie wracali. Wspaniały Miccoli po wypożyczeniu, wrócił na 1 sezon...wiem, że to nie nasz wychowanek, ale porównuję klasę zawdoników. No cóż, widocznie tak mam być, nam w każdym bądź razie, napastników nigdy nie brakowało. Młodemy zawodnikowi życzę powodzenia.

- howik
- Juventino
NIc juz nie rozumiemSiewjer pisze:Wiecie co wam * powiem - dostałem ostrzeżenie za to że temat jest w
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*.
p.s. Fajna ksywka![]()
Najlepsze jest to że ostrzeżenie to zostało dane przez pomyłkę- i zostało odrazu usunięte jedynie pW doszło - ale widać że całokształt fatalny.
Oskar8
No a ja tak sie zastanawiałem o jakie to ostrzeżenie kolesiowi chodziłoMimo wszystko ksywke ma fajną , może nie idealną ale fajną
/Siewier

Niewiedza czasem jest błogosławieństwem

p.s. fajny ma nick

/Siewier
CLK 320...........350Z