Mancini w Juve?!
- wErOn
- Juventino
Pomocnik AS Romy, Allessandro Mancini, stwierdził, że ma zamiar w nabliższym czasie opuścić Rzym.
Brazylijczyk zwolnił już swojego dotychczasowego agenta, Alemao i zatrudnił Gilmara Veloza, co rozwścieczyło włodarzy Romy. Veloz jest również agentem Emersona i to właśnie dzięki niemu defensywny pomocnik przeprowadził się poprzedniego lata do Turynu.
Luciano Moggi interesował się jakiś czas temu Mancnim, jednak jeżeli myśli o pozyskaniu tego pomocnika, będzie musiał zaoferować bardzo dobre warunki transferu, ponieważ piłkarzem interesują się również Inter Mediolan, Valencia czy Barcelona.
http://www.juventusturyn.com/index.php? ... ll&no=1298
Hmm byłoby fajnie ... tylko cza aby napewno będzie potrzebny? No nie wiem, wszystko w głowach Capello i Moggiego
Brazylijczyk zwolnił już swojego dotychczasowego agenta, Alemao i zatrudnił Gilmara Veloza, co rozwścieczyło włodarzy Romy. Veloz jest również agentem Emersona i to właśnie dzięki niemu defensywny pomocnik przeprowadził się poprzedniego lata do Turynu.
Luciano Moggi interesował się jakiś czas temu Mancnim, jednak jeżeli myśli o pozyskaniu tego pomocnika, będzie musiał zaoferować bardzo dobre warunki transferu, ponieważ piłkarzem interesują się również Inter Mediolan, Valencia czy Barcelona.
http://www.juventusturyn.com/index.php? ... ll&no=1298
Hmm byłoby fajnie ... tylko cza aby napewno będzie potrzebny? No nie wiem, wszystko w głowach Capello i Moggiego

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Przecież tu tylko pisze że ma tego samego agenta co Emerson, a nie piszą nic o tym że Juve go chce. Pisze tylko ze kiedyś podobno się nim interesowaliśmy, ale czy to prawda to tylko sam Moggi wie.wErOn pisze:Hmm byłoby fajnie ... tylko cza aby napewno będzie potrzebny? No nie wiem, wszystko w głowach Capello i Moggiego
Zresztą sam nie wiem czy ten zawodnik jest nam potrzebny bo mamy na prawej Camora, a a Moncini jest właśnie prawoskrzydłym. No chyba że mi się pomyliło i jest on lewym pomocnikiem, twedy byłby następcą Pavla. Ale mi się zdaje że gra on na prawej.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Coolfi
- Juventino
Mancini? Nie, nie, nie.....
Owszem jest zawodnikiem niezłym, ale my mamy lepszych. Moim zdaniem nie dorasta Camoranesiemu (w obecnej formie) do pięt, Zebinie również. Kto wie, może w Juve grałby lepiej? Ja uważam że nie potrzeba nam tego zawodnika. Fakt że chce odejść i jego agentem jest agent Emersona nie oznacza od razu że przejdzie do Juve. Przypominam sobie że przed minionym sezonem były jakieś plotki na temat tego piłkarza i jego odejścia ze Stadio Olimpico do Turynu, ale coś nie wypaliło. Ale wtedy Mauro nie był w tak fantastycznej formie. Oboje na boisku raczej nie pograją, więc nie ma po co robic sobie nadzei na wzmocnienie, chyba że ławki, choć nie uważam że chce odejść z Rzymu by siedzieć na ławie w Juve. Druga sprawa - napewno nie będzie tani, więc po co kupować kogoś do rywalizacji o pierwszy skład za niemałe pieniądze?
pozdrawiam
Owszem jest zawodnikiem niezłym, ale my mamy lepszych. Moim zdaniem nie dorasta Camoranesiemu (w obecnej formie) do pięt, Zebinie również. Kto wie, może w Juve grałby lepiej? Ja uważam że nie potrzeba nam tego zawodnika. Fakt że chce odejść i jego agentem jest agent Emersona nie oznacza od razu że przejdzie do Juve. Przypominam sobie że przed minionym sezonem były jakieś plotki na temat tego piłkarza i jego odejścia ze Stadio Olimpico do Turynu, ale coś nie wypaliło. Ale wtedy Mauro nie był w tak fantastycznej formie. Oboje na boisku raczej nie pograją, więc nie ma po co robic sobie nadzei na wzmocnienie, chyba że ławki, choć nie uważam że chce odejść z Rzymu by siedzieć na ławie w Juve. Druga sprawa - napewno nie będzie tani, więc po co kupować kogoś do rywalizacji o pierwszy skład za niemałe pieniądze?
pozdrawiam
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- rokfor
zgadza sie od razu jak zmienil agenta na tego co emerson to nie oznacza ze przejdzie do JUVE...chociaz uwazam ze jest bardzo dobrym zawodnikiem, moze grac na prawej obronie jak i na skrzydlowym pomocniku, ale napewno gdyby chcial u nas grac to sporo kasy by chcial zarabiac a faktycznie camoranesi jest w najlepszym wieku dla pilkarza i szkoda placic tak ogromne pieniadze manciniemu zeby siedzial na ławce, lepiej zainwestowac w mlodszych i mniej znanych pilkarzy... 
- darel
- Juventino
Czy aby napewno byłoby tak fajnie?? Wg mnie raczej nie. Potrzebujemy zawodników, którzy moga nam, zaoferować dużo więcej niż Mancini.wErOn pisze:Hmm byłoby fajnie...
Oczywiście, że wzmocnienia są potrzebne, ale nie ma sensu kupowanie zawodników na hura, bez żadnego zastanowienia sie jaki moga mieć wkład w gre zespołu. Dlatego tez nie wierze, aby Moggi był zainteresowany sprowadzeniem go do Turynu.
To raczej zwykła plotka, nie pierwsza i nie ostatnia w tym oknie transferowym.
Natomiast co do zawodników Romy, to bardzo wierze, że jeden do nas dołączy, ale nie Mancini, ale Cassano.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- bianconerio
- Juventino
To chyba kolejna zwykla plotka i nie nalezy sie nia przejmowac.
Ale jesli ja brac na serio to juz inni powiedzieli ze klub ma wieksze aspiracje i inne braki by kupowac zawodnika ktory jest troche nie wiadoma bo wlasciwie ani niczym wiekszym sie nie wyroznial ani nie jest on nam teraz potrzebny. Jednym slowem: PLOTKA :!:
Ale jesli ja brac na serio to juz inni powiedzieli ze klub ma wieksze aspiracje i inne braki by kupowac zawodnika ktory jest troche nie wiadoma bo wlasciwie ani niczym wiekszym sie nie wyroznial ani nie jest on nam teraz potrzebny. Jednym slowem: PLOTKA :!:
- Peja
- Juventino
Te plotki transferowe zaczynaja byc troszke denerwujace. Kto by nie chcial opuscic swojego dotychczasowego klubu to musi przejsc do Juve. Uspokojcie sie troche z tymi newsami bo 95% z nich to sa wymysly dziennikarzy i naprawde nie ma sensu zamieszczac ich na Forum.
Co do samego Manciniego. Po tym co nam zaserwowal w tym sezonie pod zadnym pozorem nie wygra walki z Camorem, ale jesli odejdzie Kapo to nie bedziemy mieli rezerwowego skrzydlowego z prawdziwego zdarzenia, a wydawac tyle kasy na Manciniego ktory bylby tylko rezerwowym nie bylo by dobrym pomyslem
Sam nie wiem co robic
Co do samego Manciniego. Po tym co nam zaserwowal w tym sezonie pod zadnym pozorem nie wygra walki z Camorem, ale jesli odejdzie Kapo to nie bedziemy mieli rezerwowego skrzydlowego z prawdziwego zdarzenia, a wydawac tyle kasy na Manciniego ktory bylby tylko rezerwowym nie bylo by dobrym pomyslem

- Aniolek
- Juventino
- MediapuntA
- Juventino
Tak jak napisał kolega SQCIOL że Mancini może grać na prawej obronie
A tu jak wiemy bianco-nerrich mają problem :płaczę: Mancini byłby bardzo dobrym rozwiązaniem
Moggi wyłożyłby 15 mln ojro i Alessandro jest już nasz
Oby to nie była kolejna plota bo szkoda by było jakby Mancini "przeszedł nam koło nosa" :?

Oby to nie była kolejna plota bo szkoda by było jakby Mancini "przeszedł nam koło nosa" :?
- wErOn
- Juventino
Mancini często w romie gra na prawej obronie, a tam mamy Zebinę który wg. mnie był niezastąpiony w tym sezonie. Jeśli Capello znajdzie miejsce na boisku dla Manciniego to bardzo chętnie. CHyba nie myslicie że Moggi i spółka nie biorą wszystkiego pod uwagę i kupują po nazwiskach, byleby z romy 
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!