Jankulovski w Milanie!!!!!!!
- jarek170989
- Juventino
Reprezentant Czech Marek Jankulovski został sprzedany przez Udinese Calcio do AC Milan. - On jest już zawodnikiem "rossonerich" - stwierdził Giampaolo Pozzo, prezes czwartej drużyny Serie A.
O przejściu 28-letniego Czecha do Milanu mówiło się już od wiosny, ale w poniedziałek ta informacja została potwierdzona.
Jankulovski podpisał kontrakt z nowym klubem do czerwca 2009 roku. To drugi nabytek "rossonerich" w ostatnich dniach. Wcześniej pozyskali Johana Vogla z PSV Eindhoven.
Czech w Udinese występował trzy sezony.
źródło:http://pilka.interia.pl/news?inf=629200
:shock: No troszke mnie ten news rozwalił.A więc Milan pożądnie sie wzmacnia na następny sezon.Najpierw Vogel teraz Jankulowski.Oczywiście gratuluje zakupu.Jednak myśle że tacy zawodnicy za duzo do Mialnu nie wzniosą. Potrzebny im jest ktoś z jeszcze wyższej półki.Ale to juz nie mój problem. Niech sie martwi Milan.
O przejściu 28-letniego Czecha do Milanu mówiło się już od wiosny, ale w poniedziałek ta informacja została potwierdzona.
Jankulovski podpisał kontrakt z nowym klubem do czerwca 2009 roku. To drugi nabytek "rossonerich" w ostatnich dniach. Wcześniej pozyskali Johana Vogla z PSV Eindhoven.
Czech w Udinese występował trzy sezony.
źródło:http://pilka.interia.pl/news?inf=629200
:shock: No troszke mnie ten news rozwalił.A więc Milan pożądnie sie wzmacnia na następny sezon.Najpierw Vogel teraz Jankulowski.Oczywiście gratuluje zakupu.Jednak myśle że tacy zawodnicy za duzo do Mialnu nie wzniosą. Potrzebny im jest ktoś z jeszcze wyższej półki.Ale to juz nie mój problem. Niech sie martwi Milan.
- Solaris
- Juventino
Co do Edu i Jankula to tam rybka 8) nie wiem czemu ale mnie Ci zawodnicy nie ruszają,Jankul nie jest już młody, a Edu miał byc lepszy. Milan pozyskał jeszcze Vogela,który będzie co najwyzej rezerwowym, to tylko przekąska Milanu,szykuja coś wielkiego :twisted: , mam jednak nadzieje że Viola odda nam Chielliniego i Maresce i będzie dobrze,co do Juve to myślę za Juventus nie potrzebuje defensywnego pomocnika, lecz ofensywnego 

- Jędruś
- Juventino
Oj oj.Nie dobrze
.Tyle sie mówiono o przejściu Czecha do Juventusu, a tu takie zaskoczenie
:roll: .Już wcześniej był podobny temat o transferze Jankulevskiego do Milanu.Chwila ciszy...a jednak :doh:.Tak pięknie widziałem lewą flankę
.Tylko pozazdrościć.

- neotrance
- Juventino
ehh jak dobrze pamiętam ,to Edu skończył sie kontrakt i został wolnym zawodnikiem. Podobno tez rozmawiał z Emersonem na temat przejscia do Juve. Więc czemu Moggi nie starał sie pozyskac go za darmo? Moze mysli ze nie jest wystarczajaco dobry na Juve?
Nie wiem... Jak dotąd Moggi wykazywał chęć pozyskania "darmowych" piłkarzy... Wydaje mi sie że jednak nie widzi w Edu wzmocnienia dla Juve ,lub po prostu przegapił sprawe :?
Milan zaczyna "wyscig zbrojeń"
,ale w sumie nie ma sie co smiac ,jeszcze nam Gilardino sprzed nosa sprzątną
...oby nie :doh: Ale trzeba przyznac ze Jankulovski to juz jakies wzmocnienie sensowne jest ,a nie to co przyszły grzejacy ławe Vogel... no całkiem niezly zakup ,tylko bardzo mnie ciekawi za ile przeszedł do Milanu... 

Milan zaczyna "wyscig zbrojeń"

- bblackk
- Juventino
Nie roń łez... podobno Szymkowiak szuka już domu w Turynie :lol:swiergot pisze:Mam tylko nadzieję, że Moggi sprowadzi kogoś lepszego od tych dwóch.
Jak przejścia Jankulovskiego do Milanu, można się było spodziewać, tak fakt, że bezrobotnego Edu (który na nasze kłopoty, ze środkiem pola, jak znalazł) z którym wystarczyło podpisać konktrakt, zagarnia Valencia, to już zaprawdę, albo kroi się coś wielkiego, albo to mercato, Moggi po prostu prześpi... w co akurat nie wierze

- Cube - fan Juve
- Juventino
E, tam! Parisi albo Chiellini są lepsi jest od Jankula, a Edu po co nam? Jak możemy mieć Vieirę albo Rosickiego?
FORZA JUVE!
PS. A Szymek miażdży ich wszystkich razem wziętych! FORZA JUVENTUS!

PS. A Szymek miażdży ich wszystkich razem wziętych! FORZA JUVENTUS!

Ostatnio zmieniony 30 maja 2005, 22:17 przez Cube - fan Juve, łącznie zmieniany 1 raz.
- JUVEFANE_10
- Juventino
Powiem krótki Moggi to........Miał na tacy dwóch znakomitych zawodników i dał im pójśc gdzieindziej.No szkoda ale myślę że się postara i sprowadzi kogoś konkretnego.
JESTEM OSZUSTEM
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
jeszcze będziesz go przepraszałJUVEFANE_10 pisze:Powiem krótki Moggi to........

- Canna
- Juventino
szkoda wielka szkoda mi Marka
Rok temu nie wiele brakowalo a grałby w Juve.Zycze mu jak najlepiej w Milanie bo lubie tego zawodnika.Jednak mam nadzieje ze bedzie odwalał kaszane grajac z Juve :-D Milan sie wzmacnia mam nadzieje ze Juve takze poczyni jakies madre wzmocnienia.Czekam na jakas odpowiedz Lucka :twisted: Mam przeczucie ze Lucek znowu nam szykuje jakas niespodzianke jak było rok temu(Zlatan,Canna) 8)

- M.
- Juventino
Krążą pogłoski, że Szymkowiak od jakiegoś czasu uczy się języka włoskiego :-D .bblackk pisze:Nie roń łez... podobno Szymkowiak szuka już domu w Turynie :lol:
Znakomitych zawodników? Edu i Jankulovski? Chyba w Twoim świecie :roll: .JUVEFANE_10 pisze:Miał na tacy dwóch znakomitych zawodników
Co do newsa. Uważam, że nie ma się co martwić. Moggi pewnie sprowadzi do Turynu jakiegoś wielkiego piłkarza, a o tych dwóch zawodnikach szybko zapomnimy. Wiadomo, że po przegranym sezonie Milan się wzmacnia. Jednak ja sądzę, że Moggi zaskoczy wszystkich tego lata :roll: .
:roll:
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Chciałbym, aby troche wcześniej nam o tym powiedział i żebyśmy nie musieli w nerwach oczekiwać do zakończenia mercatoCanna pisze:Czekam na jakas odpowiedz Lucka :twisted: Mam przeczucie ze Lucek znowu nam szykuje jakas niespodzianke jak było rok temu(Zlatan,Canna) 8)

A tak na poważnie to uważam, że troche szkoda Jankulovskiego (chybaże Moggi załatwi Joaquina to mu wybacze). Z Edu to inna sprawa - bo Moggi może sprowadzić kogoś lepszego (na co liczę). W sumie to się troche spodziewałem takiego roztrzygnięcia w sprawie Jankulovskiego - Milan się już pozbywał od pewnego czasu Kaładze i Simica....
Teraz można zapomnieć o tych kilku tematach dotyczących Edu i Jankulovskiego....
- nookie
- Juventino
DokladnieUlTrAs pisze:jeszcze będziesz go przepraszałJUVEFANE_10 pisze:Powiem krótki Moggi to........ludzie Moggiego nie znacie ? :roll:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Na Lucka mozna psioczyc za jego przekrety i klamstwa ale cholerka w takim momencie mozna byc tez pewnym, ze trzyma reke na pulsie i nie zostaniemy na lodzie - chociaz na Gillardino w Milanie tez radze sie przygotowac. Milan sie wzmacnia, ale na razie sa to ruchy majace na celu poszerzenie ich lawki. Chociaz maja tez chrapkena powazny zakup, o ileoczywiscie traktowac pogloski o Ronaldo na serio. Co by sie jednak nie stalo, mistrz pozostanie mistrzem!
calma calma