Nonda potwierdza transfer do Juve!!
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Napastnik AS Monaco, Shabani Nonda potwierdził, że już latem przejdzie do Juventusu Turyn.
To jest okres w którym mogę spróbować nowego wyzwania i sprawdzić się w bardzo dobrym klubie. Miałem oferty z Hiszpanii, ale najlepsza dla mnie była oferta z Juventusu Turyn. -powiedział Nonda.
Zrodlo: http://www.pilka.pl/?mid=1&show=31794
Moim zdaniem Lucek cos kombinuje mam nadzieje ze wymieni go za chivu albo bonere
Co wy na ten temat sadzicie??
To jest okres w którym mogę spróbować nowego wyzwania i sprawdzić się w bardzo dobrym klubie. Miałem oferty z Hiszpanii, ale najlepsza dla mnie była oferta z Juventusu Turyn. -powiedział Nonda.
Zrodlo: http://www.pilka.pl/?mid=1&show=31794
Moim zdaniem Lucek cos kombinuje mam nadzieje ze wymieni go za chivu albo bonere

- 2MAN
- Juventino
Uważam że bardzo dobrze
Bardzo ciekawy zawodnik , śmiało poradzi sobie w Seria A pod warunkiem że nie zjedzą go kontuzje i dostanie troche gry że by się pokazać - albo kolejna "karta przetargowa" na inny transfer , oby ciekawszy i bardziej przydatny - w końcy Nonda to kolejny napastnik 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Vincitore
- Juventino
Ludzie! na co nam Bonera i Chivu ! Kupic Kovaca i dać go na ławe jest spoko! a co kogo wywalimy ze składu żeby było miejsce dla Chivu czy Bonery - Cannavaro? czy Thurama? :lol:
A co Do tematu tonie sądze żeby grał u nas w następnym sezonie jest za słaby mamy już Mutu, Trezegueta , Del Piero , Zlatana i Zalayete wiec nie potrzebny Nonda! jednak wiem że nasz Lucjan zrobi cos z tym i wymieni go za Gilardino bądź Cassano
:D
A co Do tematu tonie sądze żeby grał u nas w następnym sezonie jest za słaby mamy już Mutu, Trezegueta , Del Piero , Zlatana i Zalayete wiec nie potrzebny Nonda! jednak wiem że nasz Lucjan zrobi cos z tym i wymieni go za Gilardino bądź Cassano

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
[quote="Pelson"]Ludzie! na co nam Bonera i Chivu ! Kupic Kovaca i dać go na ławe jest spoko! a co kogo wywalimy ze składu żeby było miejsce dla Chivu czy Bonery - Cannavaro? czy Thurama? :lol:
niee ale za kilka lat moze byc przydatny jak Thuram skonczy kariere
niee ale za kilka lat moze byc przydatny jak Thuram skonczy kariere
- Yuwe
- Juventino
No to na co nam Gilardino czy Cassano,na ktorych mamy wymienic Nonde ,skoro mamy tak wspanialych napastnikow ktorych wyzej wymieniles ?Lepiej zeby Nonda wcale nie trafil do Wloch bo w Juve naparwde nie ma dla niego miejsca (z czalym szacunkiem), no bo kogo spzredac? Zaleyete? niiiiiii :naughty: nie wolno popelnic takiej glupoty.Pelson pisze:Ludzie! na co nam Bonera i Chivu ! Kupic Kovaca i dać go na ławe jest spoko! a co kogo wywalimy ze składu żeby było miejsce dla Chivu czy Bonery - Cannavaro? czy Thurama? :lol:
A co Do tematu tonie sądze żeby grał u nas w następnym sezonie jest za słaby mamy już Mutu, Trezegueta , Del Piero , Zlatana i Zalayete wiec nie potrzebny Nonda! jednak wiem że nasz Lucjan zrobi cos z tym i wymieni go za Gilardino bądź Cassano:D
- Ein
- Juventino
Bardzo dobrze że sprowadzą Nonde.Moim zdaniem jest utalentowany i młody 8) 8) 8) 8) .Ciekawe za ile go kupili
oby zapłacili za nigo jak najmniej
bo potrzebna kasa na inne transfery

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- 10 Szymon
- Juventino
wiesz trochę dziwi mnie Twoje myślenie :shock: byłeś przeciwny sprowadzeniu Ibrahimovicia, a jesteś za sprowadzeniem Nondy??2MAN pisze:Uważam że bardzo dobrzeBardzo ciekawy zawodnik , śmiało poradzi sobie w Seria A pod warunkiem że nie zjedzą go kontuzje i dostanie troche gry że by się pokazać - albo kolejna "karta przetargowa" na inny transfer , oby ciekawszy i bardziej przydatny - w końcy Nonda to kolejny napastnik

Pelson pisze:Ludzie! na co nam Bonera i Chivu ! Kupic Kovaca i dać go na ławe jest spoko! a co kogo wywalimy ze składu żeby było miejsce dla Chivu czy Bonery - Cannavaro? czy Thurama? :lol:
A co Do tematu tonie sądze żeby grał u nas w następnym sezonie jest za słaby mamy już Mutu, Trezegueta , Del Piero , Zlatana i Zalayete wiec nie potrzebny Nonda! jednak wiem że nasz Lucjan zrobi cos z tym i wymieni go za Gilardino bądź Cassano:D
niekótrzy tutuaj nie rozumieją że musimy mieć silną kadrę liczącą około 20 świetnych zawodników, aby zawsze pierwsza 11 była bardzo silna bez słabych ogniw! oczywiście że Bonera i Chivu są bardzo potrzebni w Juventusie chyba nawet bardziej niż napastnik, którym powinien być chyba jednak Gilardino
PS tak tak trzeba kupić MŁODEGO Nondę a sprzedać STAREGO Trezegueta! :rotfl:
http://www.asm-fc.com/fiche_joueur.php? ... =2004-2005
- Del Rajko
- Juventino
Czy ja wiem, Nonda w Juve
Przecież mamy już Alexa, Zlatana, Trezegola, Mutu.. Po co nam kolejny napastnik? Jeżeli miałby już zasilić Juve to żeby nie było z nim tak jak z Kapo
Nie wiadomo jak będzie z Zalayetą po sezonie. Możliwe że odejdzie. Wówczas Juve by miało 5 bardzo dobrych napastników. I jakby wówczas miało wyglądać linia ataku? Nie wydaje mi się, żeby Capello zdecydował się grać 3 z przodu, to nie w jego stylu :naughty: I co wtedy? Zobaczymy co czas pokaże
![Obrazek]()

- Alexxxxx
- Juventino
News został przeinaczony. Ktoś widocznie nie patrzy na czasy :doh: Żeby wyprowadzić z błędu trzeba przeczytać news na JP
Myślę, że Nonda może przyjść, ale na pewno szybciej go Juve gdzies sprzeda niz on zawita do Turynu 
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Kamil_17
- Juventino
To ze Nonda zawita do Turynu to jest raczej nie realne
posiadamy juz nie liczac Go 5 napastnikow a kazdy jest od Niego lepszy według Mnie nawet Zalayeta 8) a wiec Nonda (o ile do Nas trafi) bedzie jedynie karta przetargowa do pozyskania chyba jakiegos pomocnika....choc mowiło sie cos o Cassano ale nie za bardzo w to wierze 

...:::FORZA JUVE:::...
- KINIEK
- Juventino
Zauważyłem, że wiadomości z pilka.pl nie są najwyższej klasy, jeśli nie podają źródła skąd mają taką informacje to chyba wszystko jasne.. Sami sobie wymyślają, albo raczej dodają coś od siebie do newsów z oficjalnych źródeł, bo niby skąd mieliby wiedzieć o takich rzeczach ? Może serwis pilka.pl jest tak ogromny że ma swoich ludzi na całym świecie
ale raczej nie sądzę. Poza tym sam fakt że Juventus ma 5 klasowych napastników w składzie świadczy chyba o tym że w tej formacji nie potrzeba zmian, a jeśli już Nonda miałby przejść to pewnie byłby tylko kartą przetargową.
- El Nino
- Juventino
Nie jest to strzał w dziesiątke.. Choć tak jak mówicie jak ma to być karta przetargowa za Gilardino, Cassano czy innego o wiele lepszego piłkarza, to niech przyjdzie (zdaje mi sie ze to troche nie fair, ale wiele klubów już tak robiło). Nie jest on dobry i nie zasługuje na gre w Juve, ale cóż..
Jak był on rezerwowym Monaco to co dopiero w Juve.
Jak był on rezerwowym Monaco to co dopiero w Juve.
- Szilgu
- Juventino
może nie jest to piłkarz z najwyższej półki ale ciesze się, że znalazł się u nas. Ostatnio było głośno o tym ,że Juve zaoferowało go Romie plus 12 milionów Euro w zamian za Cassano i chociaż, odrzucili oni oferte to jednak mysle że Juve wyzyska od Romy Antonio, a dzięki Nondzie suma za napastnika Romy będzie mniejsza. Gdyby jednak sie to nie udało, to myśle, że nie zrobi on wielkiej kariery w Juve, to jest piłkarz bardzo podatny na kontuzje i jeżeli zostanie z nami to nie będzie z niego wiele pożytku, w końcu jednego Treze już mamy, nie potrzebujemy drugiego snajpera tak podatnego na kontuzje
Nonda co prawda ma takie tytuły w swojej karierze, jak tytuł króla strzelców ligi francuskiej, jednak uważam, ze jest on zbyt słaby na Juve i jeżeli tacy piłkarze jak Treze, czy DP nie mają zapewnionego w 100% miejsca w podstawowym składzie, to taki piłkarz jak Nonda, nie rozegrałby wiele partii w Juve
i sądze, że dla niego jak i dla nas najlepszym rozwiązaniem byłoby go oddanie do Romy na zasadzie wymiany, on zapewne grałby w podstawowym składzie drużyny z Rzymu, a nam przydfałby się Cassano