Vogel w Milanie!!!
- JUVEFANE_10
- Juventino
http://www.psv.nl/show?id=14640&contentid=9177
Vogel zawodnik PSV podpisał 3 letni kontrakt z AC Milan.Przejdzie do tego klubu za darmo ponieważ kontrakt wygrasa mu 30 czerwca 2005
Widac mIlan sie już wzmacnia na przyszły sezon.Ciekawi mnie jaką będzie role odgrywał w Milanie.
JOHANN VOGEL: COMUNICATO A.C. MILAN
27/05/2005
L’A.C. Milan comunica di aver sottoscritto un contratto triennale, con scadenza 30 giugno 2008, con il centrocampista svizzero Johann Vogel.
Oświatczenie na oficialnej stronie AC MILAN
Vogel zawodnik PSV podpisał 3 letni kontrakt z AC Milan.Przejdzie do tego klubu za darmo ponieważ kontrakt wygrasa mu 30 czerwca 2005
Widac mIlan sie już wzmacnia na przyszły sezon.Ciekawi mnie jaką będzie role odgrywał w Milanie.
JOHANN VOGEL: COMUNICATO A.C. MILAN
27/05/2005
L’A.C. Milan comunica di aver sottoscritto un contratto triennale, con scadenza 30 giugno 2008, con il centrocampista svizzero Johann Vogel.
Oświatczenie na oficialnej stronie AC MILAN
Ostatnio zmieniony 27 maja 2005, 11:01 przez JUVEFANE_10, łącznie zmieniany 1 raz.
JESTEM OSZUSTEM
- bartek_bp15
- Juventino
ten gośc to się 1 skladzie psv nie mieścił...a co mówić o milanie.Oczywiście ławeczka:D:D
- nookie
- Juventino
Ja mam tylko nadzieje ze JUVE pojdzie w slady Milanu i tez juz za kilka dni bedzie sie mowilo o przjesciu jakiegos gracza do JUVE...tylko wolalbym zeby to byly bardziej znaczace nazwiska niz Gannichedda czy Kovac z Bayernu...ale Milan chyba nadal pozostanie z nastepnym sezonie silny mimo juz dosc starej kadry bo z tego co pamietam to chyba juz bliziutko jest do podpisania kontraktu z Jankulovskim...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
No prosze, Milan robi wszystko zeby znowu mogl sie pochwalic najszersza kadra. Ale co z tego skoro znowu wszystko zawali? :rotfl:
PS: Jednak tym razem nie kupili kolejnego dziada po trzydziestce.. zreszta nie bylo juz chyba takiego.. wszyscy sa juz w Mediolanie.
PS: Jednak tym razem nie kupili kolejnego dziada po trzydziestce.. zreszta nie bylo juz chyba takiego.. wszyscy sa juz w Mediolanie.
calma calma
- Docha
- Juventino
Kolejny Głupek w milanie, trzeba być idiotom by isc do klubu gdzie sie bendzie grzało ławe. tak samo jest z tym głupkiem tomasonem z milanu siedzi na ławie wiecznośćinigdzy niebył w 1 skladzie ani nie weszedł na mecz z ławki w 1 połowie. mimo to ten glupek chce zostac w milanie. z Voglem będzie tak samo będzie zawsze wchodzil z ławy a jezeli jest mondry to opuśći milan po wygaśnięciu kontraktu.![Obrazek]()
Docha
- neotrance
- Juventino
coz zadowolony to nie jestem
bo chyba nikt nie byłby zadowolony jakby klub ktorego sie nienawidzi wzmacniał sie na przyszly sezon, ale skoro mówicie ze bedzie grzał lawe to niech przechodzi sobie do tego milanu :rotfl:
Tylko zeby sie nie okazało poźniej ,ze stał sie podstawowym graczem ,tak jak to bylo z Zebiną w Juve
,ale jestem dobrej mysli
,tzn zlej dla Milanu a dobrej dla Juve i reszty klubów:]
Ale swoją drogą to glupote zrobili
,my sprzedajemy/zwalniamy Montero to akurat mogliby go kupic za jakies 10mln euro :rotfl: :rotfl: ,albo dopłacili by 4mln i Kake dorzucili i bysmy byli kwita :rotfl: :rotfl: , widzicie ,jakby pomysleli troche to by mieli naszego wspaniałego obronce :rotfl:

Tylko zeby sie nie okazało poźniej ,ze stał sie podstawowym graczem ,tak jak to bylo z Zebiną w Juve

Ale swoją drogą to glupote zrobili