JUVE MISTRZEM :D
- bociu
- Juventino
hehe, na www.juvepage.tk był szybciej 
No coz, wspaniale, Milan remisuje, Juventus zgarnia cała pule.
Podziekujmy Milanowi, Toniemu, Santanie, Costacurcie i przede wszystkim Capello i jego zawodnikom. Cos pieknego. Byc swiadkiem 28 Scudetto. Miejmy nadzieje, ze doczekamy tez 30.
Na razie nic wiecej nie napisze, za bardzo sie ciesze!
jeeeeeeeeeee!!!
Milan, i co :lol:
No coz, wspaniale, Milan remisuje, Juventus zgarnia cała pule.
Podziekujmy Milanowi, Toniemu, Santanie, Costacurcie i przede wszystkim Capello i jego zawodnikom. Cos pieknego. Byc swiadkiem 28 Scudetto. Miejmy nadzieje, ze doczekamy tez 30.
Na razie nic wiecej nie napisze, za bardzo sie ciesze!
jeeeeeeeeeee!!!

Milan, i co :lol:
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Coolfi
- Juventino
Ehh.... ma radosć nie ma końca. Zasłużyliśmy na ten tytuł. Bylismy poprostu najlepsi ! Sorry wielkie za tego dennego posta ale musiałem
:
YEEEEAAAHHH !!
YEEEEAAAHHH !!
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- 2MAN
- Juventino
Mogłeś siętroche więcej wysilić zakładając taki cudowny tematBaUeR pisze:haha ale fazka milan 3:3 i mamy mistrza wloch28 scudetto nasze
forza ( haha szybciej niz news jestem
)

Panowie i Panie !!!! Nareście !!!! to o co walczyliśmy cąły sezon znowu jest nasze

Po ostatnich kolejkach to co było już praktycznie pewne ,wreście stało się faktem !!! Ale jestem szczęśliwy ,ale będzie feta

28 Scudetto stało się faktem

Niedługo już 3 gwiazdki i świętowanie 30 tytułów - czego życze Juventusowi ,sobie i Wam drodzy koledzy i koleżanki

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Wojtom
- Juventino
Wspaniale ! Wspaniale ! Nareszcie, bo juz nie mogłem wytrzymać bez Mistrza ! :twisted:
Nasi zawodnicy, wogole cały Juventus zasługuje na ten tytuł całkowicie ! Wykonali swoją robotę wspaniale i gratulacje i dzięki im za to !
Jednak moje gratulacje największe w stronę Capello, ktory w pierwszym sezonie juz wygrywa z Juve mistrza, co lepsza, jest jego 3 tytuł z zespołem z Serie A ! Brawo !
PANOWIE I PANIE ! BIBAAAAA !

Nasi zawodnicy, wogole cały Juventus zasługuje na ten tytuł całkowicie ! Wykonali swoją robotę wspaniale i gratulacje i dzięki im za to !
Jednak moje gratulacje największe w stronę Capello, ktory w pierwszym sezonie juz wygrywa z Juve mistrza, co lepsza, jest jego 3 tytuł z zespołem z Serie A ! Brawo !

PANOWIE I PANIE ! BIBAAAAA !

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- BaUeR
- Juventino
BaUeR napisał:
haha ale fazka milan 3:3 i mamy mistrza wloch 28 scudetto nasze forza ( haha szybciej niz news jestem )
Mogłeś siętroche więcej wysilić zakładając taki cudowny temat
hehe wybaczie ale nie moglem sie powstrzymac :p bylem zbytnio podekscytowany tym faktem
a ze cudowny temat to wiadomo bo w koncu 28 scudetto zbodywa sie tylko raz w zyciu przez Juve hehe
ciesze sie ze ten sezon nie poszedl na marne

haha ale fazka milan 3:3 i mamy mistrza wloch 28 scudetto nasze forza ( haha szybciej niz news jestem )
Mogłeś siętroche więcej wysilić zakładając taki cudowny temat
hehe wybaczie ale nie moglem sie powstrzymac :p bylem zbytnio podekscytowany tym faktem

BaUeR
- Kostek
- Juventino
Hahahaha lukalem co jakiś czas na wynik na livescore najpierw 1-1 zadowolony za chwile 2-1 mialem jeszcze nadzieje , 3-1 byłem juz wkurzony , a potem kumpel smsa mi wysyła patrze na livescore i nie wierze oczom
no wielkie brawa dla całej ekipyzawodników i sztabu
wkońcu stało sie to co już od zwyciestwa na San Siro było nie uniknione i mamy 28 SCUDETTO
NARESZCIE !!!

- michalek
- Juventino
Trudny sezon zakończony Wielkim sukcesem.AVE Juve!!!!!!!!Teraz pora na świętowanie ale już niedługo nadejdzie czas trudnych decyzji.Oby udanych.Brawo Capello,Zlatan,Alex,Gigi,Puma i wszyscy inni.Scudetto wróciło do domu!!!!