Cordoba, dobry aktor i nie tylko...
- Medi
- Qualità Juventino
Po pieknym popisie aktorstwa w meczu z Juve tym razem Cordoba popisal sie.....sila..
18 letni student z Mediolanu (kibic Milanu) zglosil wladzom incydent w ktory jest zamieszany obronca Interu Ivan Ramiro Cordoba.
Grupa kibicow rossonerich na widok Cordoby i Zanettiego zaczela spiewac: "Nigdy nie wygrywacie". Wedlug chlopaka Cordoba podszedl do nich i zapytal chlopaka czy ma cos do niego. "ja mu odpowiedzialem, ze nie, a on najpierw mnie popychal a pozniej uderzyl w twarz mowiac: wiec badz grzeczny", czemu zaprzecza Cordoba twierdzac , ze probowal tylko go uspokoic i wcale go nie uderzyl. Jednak chlopak dolaczyl w swoim doniesieniu orzeczenie lekarskie z pogotowia w szpitalu San Giuseppe (uraz kontuzyjny czy jak kto woli siniak z wyleczeniem w przeciagu 5 dni).
www.gazzetta.it
Ciekawe, ze kilka dni po meczu z Interem Cordoba krytykowal Zlatana, twierdzac, ze zachowal sie jeszcze gorzej w szatni czego telekamery nie uchwycily.
Rzeczywiscie, Zlatan to cham a Cordoba chodzaca niewinnosc o czym swiadczy wyzej opisany incydent
Podobna sytuacja byla z Cuffre, najpierw uderzyl Del Piero i pozniej twierdzil, ze to DP go prowokowal, nastepnie w meczu z Udinese zrobil dokladnie to samo uderzajac w twarz Di Michele.
Jak to mowia: oliwa zawsze na wierzch wyplywa
18 letni student z Mediolanu (kibic Milanu) zglosil wladzom incydent w ktory jest zamieszany obronca Interu Ivan Ramiro Cordoba.
Grupa kibicow rossonerich na widok Cordoby i Zanettiego zaczela spiewac: "Nigdy nie wygrywacie". Wedlug chlopaka Cordoba podszedl do nich i zapytal chlopaka czy ma cos do niego. "ja mu odpowiedzialem, ze nie, a on najpierw mnie popychal a pozniej uderzyl w twarz mowiac: wiec badz grzeczny", czemu zaprzecza Cordoba twierdzac , ze probowal tylko go uspokoic i wcale go nie uderzyl. Jednak chlopak dolaczyl w swoim doniesieniu orzeczenie lekarskie z pogotowia w szpitalu San Giuseppe (uraz kontuzyjny czy jak kto woli siniak z wyleczeniem w przeciagu 5 dni).
www.gazzetta.it
Ciekawe, ze kilka dni po meczu z Interem Cordoba krytykowal Zlatana, twierdzac, ze zachowal sie jeszcze gorzej w szatni czego telekamery nie uchwycily.
Rzeczywiscie, Zlatan to cham a Cordoba chodzaca niewinnosc o czym swiadczy wyzej opisany incydent

Podobna sytuacja byla z Cuffre, najpierw uderzyl Del Piero i pozniej twierdzil, ze to DP go prowokowal, nastepnie w meczu z Udinese zrobil dokladnie to samo uderzajac w twarz Di Michele.
Jak to mowia: oliwa zawsze na wierzch wyplywa
- Iver.pk
- Juventino
Nie wydaje mi sie zeby ten incydent byl wytlumaczeniem czy jakimkolwiek usprawiedliwienniem dla Zlatana bo Ibra nie powinien sie tak zachowac w meczu z Interem (mimo prowokacji Cordoby).
Jedno jest pewne ze Cordoba zachowal sie karygodnie i powienien zostac za to ukarany. Z tego co pamietam w Angli za podobne zachowanie pilkarz zostal surowo ukarany. Mianowicie dostal grzywne i bodajze wyrok w zawieszeniu a oddziealnie od federecji pilkarskiej kare kilku meczy zawieszenia :!: Tak powinno byc i w tym przypadku.
Ale postarajmy sie zrozumiec Cordobe juz tyle czasu nic nie wygrali... :rotfl:
Jedno jest pewne ze Cordoba zachowal sie karygodnie i powienien zostac za to ukarany. Z tego co pamietam w Angli za podobne zachowanie pilkarz zostal surowo ukarany. Mianowicie dostal grzywne i bodajze wyrok w zawieszeniu a oddziealnie od federecji pilkarskiej kare kilku meczy zawieszenia :!: Tak powinno byc i w tym przypadku.
Ale postarajmy sie zrozumiec Cordobe juz tyle czasu nic nie wygrali... :rotfl:

- Tigmar
- Juventino
co ???Wener pisze:No tego to się po Cordobie nie spodziewałem :? Zawsze lubiłem tego obrońce...a tu proszę taki wybryki poza boiskiem....fatalnie.......
ja go nigdy nie lubilem i lubic nie bede !
cordoba to cham i prostak !
przez chwilę jako Marco Buffon
- KwiAtek
- Juventino
No tak, pocwaniaczyli w grupie, a teraz z placzem na policje. Nie mam zamiaru rozstrzygac czy Cordoba powinien tak zareagowac (zreszta jak bylo naprawde pewnie nigdy sie nie dowiem), ale na jaka reakcje liczyli ci fani rossonerich, ze ci dwaj pilkarze Interu strzela przyslowiowego "buraka" i uciekna? Jesli ktos prowokuje to wg mnie powinien liczyc sie z konsekwencjamiMedi pisze:Grupa kibicow rossonerich na widok Cordoby i Zanettiego zaczela spiewac: "Nigdy nie wygrywacie".

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Dionizos
- Juventino
Non vincete mai :lol: .... 16 lat, to juz 16 lat... lalalala :lol:Medi pisze: "Nigdy nie wygrywacie"
A Di Michele rok temu uderzyl swojego obecnego kolege z zespolu Pizzarro :lol:.Podobna sytuacja byla z Cuffre, najpierw uderzyl Del Piero i pozniej twierdzil, ze to DP go prowokowal, nastepnie w meczu z Udinese zrobil dokladnie to samo uderzajac w twarz Di Michele.
W swojej genialnosci zauwazylem pewna ciekawa prawidlowosc. Wiecie, ze Ivan Ramiro i św.p. Escobar urodzili sie w tym samym miescie, Medellin? Moze oprocz narodowosci, miejsca urodzenia i smierc powinni poniesc taka sama :rotfl: ?
Tak juz zupelnie serio, to Cordoba jest nikim 8) . Nigdy nic nie osiagnal, nigdy nic nie osiagnie, wiec dajmy mu spokoj. Niech dalej sam siebie oszukuje 8) .
Non vincete mai !! 5 maggio 2002... Gresko-Poborsky :rotfl: !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Weług mnie to po chamsku zachowali sie kibice Milanu. Jak to ktoś powiedział najpierw prowokują a potem do mamusi w fartuch się wypłakać. Ja nic nie mam do Cordoby, myślę że nie ma co gadać że to było nieprofesjonalne. Przecież to wydażenie nie miało miejsca na boisku, założę się że wielu kibiców by tak zareagowało.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Medi
- Qualità Juventino
Na pewno nie jest usprawiedliwieniem dla Zlatana, ale mysle, ze zanim Cordoba skrytykuje innych to najpierw powinien popatrzec na siebie.Iver.pk pisze:Nie wydaje mi sie zeby ten incydent byl wytlumaczeniem czy jakimkolwiek usprawiedliwienniem dla Zlatana bo Ibra nie powinien sie tak zachowac w meczu z Interem (mimo prowokacji Cordoby).
Tego typu prowokacje to normalka we Wloszech, wiec zadne to usprawiedliwienie dla Cordoby. Co w takim razie mial zrobic Tudor jak Totti mu pokazal: 4, cicho i domu?ADAMJUVENTUSPL pisze:Weług mnie to po chamsku zachowali sie kibice Milanu. Jak to ktoś powiedział najpierw prowokują a potem do mamusi w fartuch się wypłakać. Ja nic nie mam do Cordoby, myślę że nie ma co gadać że to było nieprofesjonalne. Przecież to wydażenie nie miało miejsca na boisku, założę się że wielu kibiców by tak zareagowało.
- wErOn
- Juventino
Zrobić to co w ostatnim spotkaniu Siena-Roma - wyśmiać tottiego, podkopywać za plecami sędziegoMedi pisze: Co w takim razie mial zrobic Tudor jak Totti mu pokazal: 4, cicho i domu?

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Medi
- Qualità Juventino
No prosze, wiec jednak sie zemscil :lol:wErOn pisze:Zrobić to co w ostatnim spotkaniu Siena-Roma - wyśmiać tottiego, podkopywać za plecami sędziegoMedi pisze: Co w takim razie mial zrobic Tudor jak Totti mu pokazal: 4, cicho i domu?Tudor mi się podobał w tamtym spotkaniu
Ma ktoś jakiś filmik z tego zdarzenia ?
Dionizos pisze:To samo co Cordoba milaniscie. Tyle, ze Tudor mialby lepiej, bo za maltretowanie zwierzat mniejsze kary... :lol:Medi pisze: Co w takim razie mial zrobic Tudor jak Totti mu pokazal: 4, cicho i domu?
Teraz we Wloszech za to wsadzaja za kratki, a poza tym to obrazasz zwierzeta

- Dionizos
- Juventino
Chyba, ze sedziuje paparesta :lol:Medi pisze: Teraz we Wloszech za to wsadzaja za kratki
No fakt, nie pomyslalem jak sie teraz czuje krowa, swinia czy rozjechany przez tira pies... sorry zwierzaki.. 8) .a poza tym to obrazasz zwierzeta![]()