Kto wygra grupę 4 eliminacji ME2004?
- behemot
- Qualità Juventino
Oczywiście każdy kibic futbolu, życzyłby sobie aby to Polska wygrała. Niestety z zapowiadanych 6 punktów, mamy tylko 3 i to wymęczone niemiłosiernie i w kiepskim stylu. Zdecydowany fawotyt naszej grupy - Szwecja, też formą nie błyszczy(na szczęscie dla nas). Nieoczekiwanym liderem grupy czwartej zostały po 2 meczu Węgry.
Tabel prezentuje się następująco :arrow:
TABELA GRUPY 4:
1. WĘGRY 2 mecze 4 punkty bramki 4 - 1
2. ŁOTWA 2 mecze 4 punkty bramki 1 - 0
3. POLSKA 2 mecze 3 punkty bramki 2 - 1
4. SZWECJA 2 mecze 2 punkty bramki 1 - 1
5. SAN MARINO 2 mecze 0 punktów bramki 0 - 5
A dziś stawiamy na zwycięzce tej grupy. Zapraszam was do oddania swego głosu w ankietce
Tabel prezentuje się następująco :arrow:
TABELA GRUPY 4:
1. WĘGRY 2 mecze 4 punkty bramki 4 - 1
2. ŁOTWA 2 mecze 4 punkty bramki 1 - 0
3. POLSKA 2 mecze 3 punkty bramki 2 - 1
4. SZWECJA 2 mecze 2 punkty bramki 1 - 1
5. SAN MARINO 2 mecze 0 punktów bramki 0 - 5
A dziś stawiamy na zwycięzce tej grupy. Zapraszam was do oddania swego głosu w ankietce

- BIANCONERI
- Juventino
Mysle że grupe wygra Szwecja ale nie trace wiary w polaków!!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- BIGGI
- Qualità Juventino
NO TO jak sie dowiedziałem ze OLISADEBE nie zagra ze Szwecją z powodu kontuzji (ma pauzowac do końca lipca) to juz na bank nie zagramy w ME.....chociaż Larsson ma tez nie zagrac bo podobno po raz drugi juz wycofał sie z gry w reprezie ale i tak stawiam na Szwedów !!
- ForzaJuve
- Juventino
Ja rowniez mysle ze tą grupe wygra Szwecja, jeszcze pokaza na co ich stac i awansuja z 1 miejsca, co do 2 mysle ze beda to Węgrzy.Chcialbym zeby oczywiscie byla to Polska, ale to chyba nie mozliwe, a szkoda bo po eliminacjach MS myslalem ze wkoncu mamy druzyna ktora bedzie wygrywac