Mercato (2012-2014)
- Piti
- Juventino
Kod: Zaznacz cały
http://seriea.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=229541
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Przecież to takie samo porozumienie jak nasze z Llorente czy Dzeko.Bazyliszek pisze:Bez jaj..Viola dopina transfer Lisandro Lopeza, a my? :lol:Kod: Zaznacz cały
- pumex
- Juventino
Robicie z tego Lopeza Bóg wie kogo. Trochę wybijający się ponad europejską przeciętność, dochodzący do 30-tki napastnik. Kiedyś fajniejszy, dziś mniej fajny. Niech go Fiora bierze, nam potrzeba kogoś z wyższej półkiBazyliszek pisze:Bez jaj..Viola dopina transfer Lisandro Lopeza, a my? :lol:Kod: Zaznacz cały

- Andryk
- Juventino
a my powinniśmy wsadzić ten news między bajki... on jest nie do wyjęcia z klubu w tej chwili.Bazyliszek pisze:Bez jaj..Viola dopina transfer Lisandro Lopeza, a my? :lol:Kod: Zaznacz cały
- @D@$
- Juventino
Zakładając że to prawda że taka oferta poszła, jak dla mnie plota.Castiel pisze:Skąd wiesz. Wydaje mi się, że to w miarę sensowna oferta i do zaakceptowania przez Viole. Sprawa Llorente mocno ucichła. Możliwe, że nawet umarła.Lypsky pisze:Nic z tego nie będzie.jakku1 pisze:Plota z LGDS: Chyba mamy ochote zaoferowac 22m i Quagliarelle w zamian za Joveticia.
Jeśli nie przyjdzie Llorente, wzmocnień w ataku nie będzie
Nie gołe, bo jednak Fabio to nie Amauri, umie coś więcej niż stanie i czekanie na główkę. Minimalnie te 7-10 mln jest wart, choć w sumie cholera wie jak go wyceniać.strong return pisze:Fiora może mieć własne ambicje w tym sezonie. Zrobili kilka ciekawych transferów. Jak oddadzą Joveticia, to im się wszystko rozpiździ. Trudno będzie o godnego następce na koniec Mercato. A oferta też szafałowa nie jest. Praktycznie gołe 22mln.
I już nie róbcie jakiegoś boga z tego Joveticia, 22 mln + Fabio to jest niby mało? To niech się gonią, powtarzam, wątpie że Beppe oferuje aż tyle.
Nie mam w sumie nic przeciwko, ale poważniej to jakby miał zostać, to zostałby od razu.Supersonic pisze:Jak sie nie uda ostatniego baskijskiego kola ratunkowego, to moze, Del Piero udaloby sie sprowadzic. Nie trzeba odstepnego placic, zna jezyk, narodowosc ok, transfer na pewno bylby zaskakujacy
Rozumiem, że za (połówkę) Masiego daliśmy tyko połówkę De Silvestro a drugą ciągle mamy?
- Gąsior007
- Juventino
Dzisiaj dowiedziałem się, że podobno we Włoszech nie ma czegoś takiego jak klauzula w umowie. Jest to jedynie dżentelmeńska umowa. Zatem Della Valle może w każdej chwili wycofać się z tego zajętego wcześniej stanowiska :?@D@$ pisze:Ale to chyba nie jest problem, że chcemy za Llorente czy Dzeko dać 30 mln a oni tego nie chcą, tylko, że tych 30 wydać nie chcemy/nie możemy.Łoles pisze:@19 A to nie jest czasem tak że on ma taką właśnie klauzule w kontrakcie i w przypadku kwoty zawartej w klauzuli Fiora ta ofertę po prostu musi przyjąć![]()
Jestem bardzo zadowolony z tego, że jest w całości nasz i jak niezwykle rad ze sposobu wykonania transakcjialina pisze:Masi oficjalnie w 100% nasz:
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=106976
2. połowa poszła za połowę De Silvestro. Nice.
Odnoszę wrażenie, że Marotta działał w sprawie LO. Jednakże chiał to zrobić jak najmniejszym kostem (czyt. wypożyczenie serba, lub współwłasność kolumbijczyka). Z tego tytułu, aby później starczyło funduszy na ew. tapmadl. Jak wszyscy wiemy rozmowy w sprawie Kolarova jak i Armero zakończyły się fiaskiem.Medzeer pisze:Kolarov to nadal marzenie. Naprawdę szkoda, że Marotta nie zajął się tematem LO troszkę wcześniej, teraz mimo jak najlepszych chęci ( przynajmniej taką mam nadzieję) może po prostu nie wystarczyć czasu na załatwienie wszystkich pilnych spraw.
Co do Jojo, to obawiam się, że transfer Czarnogórca może okazać się zbyt kosztowny. Jeśli wierzyć plotkom to M.City złożyło ofertę opiewającą na 30 mln Euro. A może to sam Jojo zablokował transfer? Na pewno, po wielu kontuzjach jest głodny gry, a w City, nie umniejszając jego talentu, raczej grzałby ławę.
Jeśli chodzi o JoJo. To ja po pierwsze czytałem o ofercie $ity opiewającej na 32 mln .
Pomimo mojej ciągłej nadzieji na porządnego napastnika. To obawiam się, iż jeśli negocjacje w sprawie Llorente zaczynają padać. To tym bardziej trudniej będzie nam dopiąć transfer czrnogórca

Jednak może to faktycznie prawda, że sam Jovetic nie chciał pójść do $ity. Bo wiedział, że tam za dużo nie pogra.
:doh: Jak to się kolokwialnie mówi. Dziękuje, postojebendzamin pisze: Tuttosport podaje, ze kolejne alternatywy w ataku to... Bojan, Osvaldo i Cardozo :doh:

Bo już sam nie wiem jak to nazwać

Wolę już zostać z tym co mamy, aniżeli mieliby przyjść takie leszcze.
Myślę, że to nawet nie jest wybór.MishaAveJuve pisze:...
Jak mam wybierac Berbatov albo nikt czy te tuzy które wymieniłeś powyżej to z pewnościa bulgar !
Wobec takiej tragicznej sytuacji z atakiem. Tym bardziej nie rozumiem czego pozbyli się Del PieroTony Montana pisze:Supersonic pisze:Jak sie nie uda ostatniego baskijskiego kola ratunkowego, to moze, Del Piero udaloby sie sprowadzic. Nie trzeba odstepnego placic, zna jezyk, narodowosc ok, transfer na pewno bylby zaskakujacy![]()
Jak ma nikt nie przyjść to niech wraca jak najszybciej, przyda się do gry na 3 frontach, na końcówkę może wejść, z wolnego strzelić potrafi.

Mieliśmy połowę jego karty. Teraz wykupiliśmy jego drugą połówkę za półówkę De Silvestro 8)@D@$ pisze: Rozumiem, że za (połówkę) Masiego daliśmy tyko połówkę De Silvestro a drugą ciągle mamy?
Forza Juve !
- pogrzebacz
- Juventino
Armero dzisiaj gra w podstawie w eliminacjach LM, wiec transfer tego pana juz mozna wykluczyc:/
- rosomak
- Juventino
Gąsior wez sobie zaloz konto na twiterze...
Ostatnie dni mercato, niby Jovetica chcemy ale jakos bym sie nawet nie łudził, cos czuje ze przyjdzie jakis osvaldo lub itp.
Marotta nie sprostal jeszcze dwom celom na nadchodzacy sezon, jezeli nie zakupi dobrych lo i strikera to bedzie 4/10, nie obchodza mnie mlodzi do primavery, asamoah i isla to te 4 punkty z 10 ktore dalem ale dwie pozycje od dwoch lat liczymy ze zostana mocno obsadzone i narazie tylko na naszych marzeniach sie konczy.
:(sezon za moment rusza, zegar tyka.
Ostatnie dni mercato, niby Jovetica chcemy ale jakos bym sie nawet nie łudził, cos czuje ze przyjdzie jakis osvaldo lub itp.
Marotta nie sprostal jeszcze dwom celom na nadchodzacy sezon, jezeli nie zakupi dobrych lo i strikera to bedzie 4/10, nie obchodza mnie mlodzi do primavery, asamoah i isla to te 4 punkty z 10 ktore dalem ale dwie pozycje od dwoch lat liczymy ze zostana mocno obsadzone i narazie tylko na naszych marzeniach sie konczy.
:(sezon za moment rusza, zegar tyka.
- Gąsior007
- Juventino
O co Ci chodzi chłopaku ?rosomak pisze:Gąsior wez sobie zaloz konto na twiterze...
Marotta nie sprostal jeszcze dwom celom na nadchodzacy sezon, jezeli nie zakupi dobrych lo i strikera to bedzie 4/10
:doh:
4/10 myślę, że przesadzasz
Forza Juve !
- rosomak
- Juventino
Za dlugie te posty dajesz:)
za duzo tych zdan chcesz komentowac:), to troche dziwnie sie czyta.
4/10 to wedlug mnie odpowiednia ocena.
Marotta mial sprowadzic wkoncu snajpera ktory uczyni roznice, lewego obronce takze mial sprowadzic dobrego i co? to byly cele ktore podniosly by ogolem jakosc naszego zespolu i do tej pory nie zostaly osiagniete.
Ok Assamoah bardzo duzo da, Isla- poki co zagadka.
Kadrowo jest lepiej ale kto bedzie strzelal bramki?lewy obronca tez sie przyda
Marotta mial sprowadzic wkoncu snajpera ktory uczyni roznice, lewego obronce takze mial sprowadzic dobrego i co? to byly cele ktore podniosly by ogolem jakosc naszego zespolu i do tej pory nie zostaly osiagniete.
- Osgiliath
- Juventino
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... ierdza.php
Temat transferu Lichta do P$$$G chyba definitywnie upadł, co mnie bardzo cieszy

- Gąsior007
- Juventino
Czytam posty od ostatniego jakiego dodałem. Chciałem się po prostu do nich odnieść. Postaram się zawężyć w swoich postach. Pisać je jakoś bardziej tematycznierosomak pisze:Za dlugie te posty dajesz:)
Ok zgodze się napastnika nie ma, LO również. Jednak myślę, że na te 6/7 zasłużyliśmy :C
Asamoah, Gio, Isla (mam nadzieje, że będzie grał jak przed kontuzją), Lucio na uzupełnienie kadry, Masi, który też ma może coś pograć. Więc tak tragicznie to chyba na chwilę obecną tak nie wygląda.
Choć fakt faktem największe nasze bolączki nie zostały wzmocnione.
Mam nadzieje, że to prawdaOsgiliath pisze:http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... ierdza.php

EDIT:
incubus7
Sorry, ale Kielon jako ofensywny boczny obrońca się kompletnie nie nadaje

Poza tym szukamy LO, lub left wnigback'a. Taki left wingback jest właśnie przeznaczony do grania na boku w 3-5-2.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2012, 21:40 przez Gąsior007, łącznie zmieniany 4 razy.
Forza Juve !
- incubus7
- Juventino
co Wy z tym LO, jak bedzie trzeba to sie kielona tam przesunie albo cegłę. i tak gramy słuszne 352, trudne dla przeciwników!
- @Maras@
- Juventino
Zaczniemy dopinać transfer JoveticaBazyliszek pisze:Bez jaj..Viola dopina transfer Lisandro Lopeza, a my? :lol:Kod: Zaznacz cały