Mecze Juve w TV
- wojczech7
- Juventino
Faktycznie pocieszające...Mate.G pisze:Pocieszenie jest takie, że prawdopodobnie, a przynajmniej mi się tak wydaję.

Kto w tym roku wykupi prawa do Serie A - nie będzie żałował. Liga włoska zapowiada się w tym roku najciekawiej, obok Premiership, z lig europejskich.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Sorek21
- Juventino
Entuzjazm jak zwykle... Gdybym coś napisał to zaraz byłyby teksty typu kto to pisał,nie podpiszę tego itp. Redakcja JP ma większe poważanie i zrobiłaby to najlepiej.
W sumie mam to gdzieś czy C+ zlituje się i wykupi najtańszy pakiet na odczepnego. Jest jeszcze taka opcja EMU a w niej np kanał Sportdigital i inne....
W sumie mam to gdzieś czy C+ zlituje się i wykupi najtańszy pakiet na odczepnego. Jest jeszcze taka opcja EMU a w niej np kanał Sportdigital i inne....
- stahoo
- Juventino
Nie gadaj... Tak samo ciekawie jak la Liga czy Bundesliga. Zresztą tu nie chodzi o ciekawość, bo liczba Januszów oglądających dane rozgrywki nie bierze się z 'atrakcyjności ligi w danym roku' tylko z wieloletnich upodobań, sympatii jak i stereotypów.wojczech7 pisze: Kto w tym roku wykupi prawa do Serie A - nie będzie żałował. Liga włoska zapowiada się w tym roku najciekawiej, obok Premiership, z lig europejskich.
- Alfa i Omega
- Juventino
Nie zapominajmy o Polakach. Dla prawdziwego Janusza to jest jednak zawsze powód numer jeden: czy Polak gra 8)stahoo pisze:Nie gadaj... Tak samo ciekawie jak la Liga czy Bundesliga. Zresztą tu nie chodzi o ciekawość, bo liczba Januszów oglądających dane rozgrywki nie bierze się z 'atrakcyjności ligi w danym roku' tylko z wieloletnich upodobań, sympatii jak i stereotypów.wojczech7 pisze: Kto w tym roku wykupi prawa do Serie A - nie będzie żałował. Liga włoska zapowiada się w tym roku najciekawiej, obok Premiership, z lig europejskich.
- stahoo
- Juventino
No tak, dlatego też najpopularniejszą ligą na C+ jest właśnie rodzima Ekstraklasa. Kiedyś było zestawienie oglądalności (jakieś 2-3 lata temu) na C+.
Liga Polska biła Premiership na oko 3 krotnie, potem Premiership 2 razy La Ligę, a później była Serie A mniej więcej na równi z Ligue 1. Smutne ale prawdziwe.
Liga Polska biła Premiership na oko 3 krotnie, potem Premiership 2 razy La Ligę, a później była Serie A mniej więcej na równi z Ligue 1. Smutne ale prawdziwe.
- Gotti
- Juventino
Po części się zgadzam, bo Tevez, Higuain i wiele innych ciekawych nazwisk, ale z drugiej strony mistrza znamy już teraz i nie bójmy się tego powiedzieć, bo Juventus jeśli przegra Scudetto to będzie to niewytłumaczalne.Kto w tym roku wykupi prawa do Serie A - nie będzie żałował. Liga włoska zapowiada się w tym roku najciekawiej, obok Premiership, z lig europejskich.
Tak jestem pewny siebie, bo mam do tego podstawy. Bardziej ciekawi mnie w tym momencie to co się stanie w Ligue 1 z Monaco i PSG. No i LM oczywiście.
- Lypsky
- Juventino
serie a - be in sportboryseusz pisze:Witamorientuje sie ktos moze jaka stacja ma prawa (jesli jakas ma wogole) do pokazywania Serie A oraz Europejskiej LM w USA?
lm - fox soccer
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- jt10
- Juventino
Peszko w Parmie. Fakt, od kolejnego sezonu, niemniej jednak każdy kolejny transfer Polaka do klubu z Serie A powoduje, że szanse na pokazywanie jej meczów na żywo w Polsce wzrastają. Pod tym względem na pewno szkoda, że nie trafił do nas ktoś z trójki Piszczek / Lewandowski / Błaszczykowski.
- Winner
- Juventino
Orange sport pokaże mecz o Superpuchar Włoch. http://media2.pl/media/104842-Puchar-Po ... Sport.html .Nadal nic nie wiadomo o prawach do Serie A i nie zdziwię się jak znowu ktoś kupi prawa po paru kolejkach sezonu 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.