Forumowicz od A do Z - vol.2
- Radek_88
- Qualità Juventino
Aaa no wlasnie, z tego wszystkiego juz zabawa 'troche' padla i o niej zapomnialem... :doh:
Tak wiec glosowanie zakonczone, Majos dolacza do listy osob, ktore napisza (?) alfabet. Do kolejnej ankiety przechodzi agape oraz bobek. Czekamy na dwie pozostale osoby chcace wziac udzial w akniecie, oraz oczywiscie na alfabety spoznialskich zwyciezcow..
Tak wiec glosowanie zakonczone, Majos dolacza do listy osob, ktore napisza (?) alfabet. Do kolejnej ankiety przechodzi agape oraz bobek. Czekamy na dwie pozostale osoby chcace wziac udzial w akniecie, oraz oczywiscie na alfabety spoznialskich zwyciezcow..
- agape82
- Juventino
co ma nie napisać, oczywiście że napisze... prawda MajosRadek_88 pisze: Tak wiec glosowanie zakonczone, Majos dolacza do listy osob, ktore napisza (?) alfabet.

szkoda że zabawa umiera powoli ale skutecznie...

- pan Zambrotta
- Juventino
Majos od dwóch dni nie wysłał żadnego nowego posta, to znak że coś niedobrego jest na rzeczy.agape82 pisze:oczywiście że napisze... prawda Majos![]()
- oliver
- Juventino
Może poci się przy alfabecie. Wiesz, że u niego złożenie kilku zdań to prawdziwe wzywanie.pan Zambrotta pisze:Majos od dwóch dni nie wysłał żadnego nowego posta, to znak że coś niedobrego jest na rzeczy.agape82 pisze:oczywiście że napisze... prawda Majos![]()
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Łukasz
- Juventino
Z miejsca masz mój głos. Jako jeden z nielicznych nowych userów masz coś do powiedzenia.-10- pisze:Jak nie ma chętnych to ja mogę zgłosić swoją kandydaturę. Brakuje jeszcze jednej osoby do rozpoczęcia zabawy.
- Majos
- Juventino
Dzięki za wiarę, obecnie waham się czy napisać, zobaczymy jak to będzie.oliver pisze:Może poci się przy alfabecie. Wiesz, że u niego złożenie kilku zdań to prawdziwe wzywanie.pan Zambrotta pisze:Majos od dwóch dni nie wysłał żadnego nowego posta, to znak że coś niedobrego jest na rzeczy.agape82 pisze:oczywiście że napisze... prawda Majos![]()
- pan Zambrotta
- Juventino
A może zrobisz na złość wszystkim malkontentom (w tym oczywiście mnie) i jeszcze bardziej zmobilizujesz się do napisania trochę dłuższego tekstu o sobie, by niektórzy zmienili podejście do Ciebie?MajosJuventino pisze:Dzięki za wiarę, obecnie waham się czy napisać, zobaczymy jak to będzie.
- Majos
- Juventino
Sądzisz, że zmienisz do mnie podejście pisząc teksty typu "Piszesz zdania rozbudowane niczym ruski czołg T - coś tam", tylko po tym jak napisze jakiś tam alfabet ? Przepraszam, ja nie. Trzeba trochę taktu, wyczucia a nie pisania czegoś z ironią, sarkazmem i Bóg jeden wie z czym. Nie tylko Ty tak pisałeś, dlatego to jest do wszystkich. Bo najlepiej jest się z kogoś nabijać, że on jest taki a taki, ja jestem pan i tyle. Trzeba nieraz zrozumieć jak się może człowiek poczuć po drugiej stronie, może jest słabszy, może jest jakimś tam "kotem" czy ciul wie co, może poci się przy pisaniu paru marnych wyrazów, żeby coś z tego wyszło, bo to jest dopiero wyzwanie, nie Olivier ? Co do wahań, to zgłaszając się do ankiety takowych nie miałem, ale niektóre sprawy tak się potoczyły, że się nad tym zastanawiałem . Skoro jednak każdy kto wygrał ankietę pisze to ja też napiszę, nie dlatego żeby napisać więcej niż jedno zdanie, tylko po to bo chcę.pan Zambrotta pisze:A może zrobisz na złość wszystkim malkontentom (w tym oczywiście mnie) i jeszcze bardziej zmobilizujesz się do napisania trochę dłuższego tekstu o sobie, by niektórzy zmienili podejście do Ciebie?MajosJuventino pisze:Dzięki za wiarę, obecnie waham się czy napisać, zobaczymy jak to będzie.
- mnowo
- Qualità Juventino
Stary, zamiast brać to wszystko tak bardzo do siebie, powinieneś właśnie taki alfabet rypnąć, żeby to nim, a nie takimi postami, zamknąć pyski wszystkim, którym chcesz.
Zgadzam się z p.Zambrottą.
Zgadzam się z p.Zambrottą.
- oliver
- Juventino
NIE!! Ile razy mam pisać nie jakiś Olivier (Janiak czy inny wynalazek) Tylko OLIVER JAK JA OLIVER!! Nie ma //////// i.MajosJuventino pisze:nie Olivier ?
Ja nie wiedziałem, że jesteś taki obrażalski i nie zachowuj się jak baba. Głowa do góry i uśmiech na twarzy.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Majos
- Juventino
Nikt tu nie pisze, że jestem obrażalski, ale takie są moje odczucia i nic na to nie poradzę. Co do literki "i", to chyba pierwszy raz mi się pomyliło, Oliver. Alfabet jest już w 1/3 napisany, ale zajmuje mi to bardzo dużo czasu, nawet nie sądziłem, że aż tak dużo.oliver pisze:NIE!! Ile razy mam pisać nie jakiś Olivier (Janiak czy inny wynalazek) Tylko OLIVER JAK JA OLIVER!! Nie ma //////// i.MajosJuventino pisze:nie Olivier ?
Ja nie wiedziałem, że jesteś taki obrażalski i nie zachowuj się jak baba. Głowa do góry i uśmiech na twarzy.