Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 23:28

Aaa no wlasnie, z tego wszystkiego juz zabawa 'troche' padla i o niej zapomnialem... :doh:

Tak wiec glosowanie zakonczone, Majos dolacza do listy osob, ktore napisza (?) alfabet. Do kolejnej ankiety przechodzi agape oraz bobek. Czekamy na dwie pozostale osoby chcace wziac udzial w akniecie, oraz oczywiscie na alfabety spoznialskich zwyciezcow..

agape82

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2009, 23:26

Radek_88 pisze: Tak wiec glosowanie zakonczone, Majos dolacza do listy osob, ktore napisza (?) alfabet.
co ma nie napisać, oczywiście że napisze... prawda Majos :?:

szkoda że zabawa umiera powoli ale skutecznie...

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2009, 13:51

agape82 pisze:oczywiście że napisze... prawda Majos :?:
Majos od dwóch dni nie wysłał żadnego nowego posta, to znak że coś niedobrego jest na rzeczy.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2009, 14:08

pan Zambrotta pisze:
Majos od dwóch dni nie wysłał żadnego nowego posta, to znak że coś niedobrego jest na rzeczy.
Może poci się przy alfabecie. Wiesz, że u niego złożenie kilku zdań to prawdziwe wzywanie.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 października 2009, 15:26

Jak nie ma chętnych to ja mogę zgłosić swoją kandydaturę. Brakuje jeszcze jednej osoby do rozpoczęcia zabawy.

Z Juventusem od 1997 roku.
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2009, 17:32

-10- pisze:Jak nie ma chętnych to ja mogę zgłosić swoją kandydaturę. Brakuje jeszcze jednej osoby do rozpoczęcia zabawy.
Z miejsca masz mój głos. Jako jeden z nielicznych nowych userów masz coś do powiedzenia.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2009, 19:02

oliver pisze:
pan Zambrotta pisze:
Może poci się przy alfabecie. Wiesz, że u niego złożenie kilku zdań to prawdziwe wzywanie.
Dzięki za wiarę, obecnie waham się czy napisać, zobaczymy jak to będzie.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2009, 19:17

MajosJuventino pisze:Dzięki za wiarę, obecnie waham się czy napisać, zobaczymy jak to będzie.
Po co zglaszales sie wiec do ankiety? Takie wahania to przed ankieta, a nie juz po jej wygraniu.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2009, 19:43

MajosJuventino pisze:Dzięki za wiarę, obecnie waham się czy napisać, zobaczymy jak to będzie.
A może zrobisz na złość wszystkim malkontentom (w tym oczywiście mnie) i jeszcze bardziej zmobilizujesz się do napisania trochę dłuższego tekstu o sobie, by niektórzy zmienili podejście do Ciebie?

agape82

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2009, 21:24

MajosJuventino pisze:
Dzięki za wiarę, obecnie waham się czy napisać, zobaczymy jak to będzie.
no bez jaj :angry: mam nadzieję że to tylko niezbyt udany żart...

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2009, 23:00

Majos jest kotem, pije za niego :ok:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 października 2009, 23:38

pan Zambrotta pisze:
A może zrobisz na złość wszystkim malkontentom (w tym oczywiście mnie) i jeszcze bardziej zmobilizujesz się do napisania trochę dłuższego tekstu o sobie, by niektórzy zmienili podejście do Ciebie?
Sądzisz, że zmienisz do mnie podejście pisząc teksty typu "Piszesz zdania rozbudowane niczym ruski czołg T - coś tam", tylko po tym jak napisze jakiś tam alfabet ? Przepraszam, ja nie. Trzeba trochę taktu, wyczucia a nie pisania czegoś z ironią, sarkazmem i Bóg jeden wie z czym. Nie tylko Ty tak pisałeś, dlatego to jest do wszystkich. Bo najlepiej jest się z kogoś nabijać, że on jest taki a taki, ja jestem pan i tyle. Trzeba nieraz zrozumieć jak się może człowiek poczuć po drugiej stronie, może jest słabszy, może jest jakimś tam "kotem" czy ciul wie co, może poci się przy pisaniu paru marnych wyrazów, żeby coś z tego wyszło, bo to jest dopiero wyzwanie, nie Olivier ? Co do wahań, to zgłaszając się do ankiety takowych nie miałem, ale niektóre sprawy tak się potoczyły, że się nad tym zastanawiałem . Skoro jednak każdy kto wygrał ankietę pisze to ja też napiszę, nie dlatego żeby napisać więcej niż jedno zdanie, tylko po to bo chcę.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2009, 00:49

Stary, zamiast brać to wszystko tak bardzo do siebie, powinieneś właśnie taki alfabet rypnąć, żeby to nim, a nie takimi postami, zamknąć pyski wszystkim, którym chcesz.
Zgadzam się z p.Zambrottą.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2009, 00:54

MajosJuventino pisze:nie Olivier ?
NIE!! Ile razy mam pisać nie jakiś Olivier (Janiak czy inny wynalazek) Tylko OLIVER JAK JA OLIVER!! Nie ma //////// i.

Ja nie wiedziałem, że jesteś taki obrażalski i nie zachowuj się jak baba. Głowa do góry i uśmiech na twarzy.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 października 2009, 09:49

oliver pisze:
MajosJuventino pisze:nie Olivier ?
NIE!! Ile razy mam pisać nie jakiś Olivier (Janiak czy inny wynalazek) Tylko OLIVER JAK JA OLIVER!! Nie ma //////// i.

Ja nie wiedziałem, że jesteś taki obrażalski i nie zachowuj się jak baba. Głowa do góry i uśmiech na twarzy.
Nikt tu nie pisze, że jestem obrażalski, ale takie są moje odczucia i nic na to nie poradzę. Co do literki "i", to chyba pierwszy raz mi się pomyliło, Oliver. Alfabet jest już w 1/3 napisany, ale zajmuje mi to bardzo dużo czasu, nawet nie sądziłem, że aż tak dużo.

ODPOWIEDZ