Mercato (Lato 2016)
- CzeczenCZN
- Juventino
Ludzię mówią na stronie i forum, że to plota - bo po co Lichy ma iść do Chelsea, jak do Chelsea wraca ulubieniec Conte - Cuadrado, i Szwajcar będzie grzał ławę... No a może właśnie nie! Być może to wskazuje na to że Juan zostaje w Juve! A Conte pogodził się z tym?[RAF]ErrazoR pisze:Lichy idzie do Conte do Chelsea,jak tylko Alves ofijalnie sie pojawi,w sumie to za COnte gral najlepiej
http://www.thesportreview.com/tsr/2016/ ... an-report/?
- jonssonek66
- Juventino
Marotta potwierdził w wywiadzie, że Lichy zostaje.[RAF]ErrazoR pisze:Lichy idzie do Conte do Chelsea,jak tylko Alves ofijalnie sie pojawi,w sumie to za COnte gral najlepiej
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Z góry zakładasz, że Conte będzie grał 3-5-2 w co nie wierzęForzaItanimulli3vujcm pisze:do Chelsea, jak do Chelsea wraca ulubieniec Conte - Cuadrado, i Szwajcar będzie grzał ławę...

Mogłem dopisać od razu, że Hiszpan gra na lewej obronie. Podejrzewałem, że ktoś wyskoczy z tym argumentemarturjuve pisze:No nie wiem czy miałby spokojne miejsce, w Chelsea jest Azpilicueta.

Ostatnio zmieniony 31 maja 2016, 15:31 przez jackop, łącznie zmieniany 5 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- arturjuve
- Juventino
No nie wiem czy miałby spokojne miejsce, w Chelsea jest Azpilicueta.jackop pisze:Z góry zakładasz, że Conte będzie grał 3-5-2 w co nie wierzęForzaItanimulli3vujcm pisze:do Chelsea, jak do Chelsea wraca ulubieniec Conte - Cuadrado, i Szwajcar będzie grzał ławę...Na starcie musiałby się pozbyć Hazarda, Williana i Pedro. Przy czwórce z tyłu Lichtsteiner miałby spokojne miejsce w składzie, biorąc po uwagę, że Ivanović coraz bardziej nie ogarnia tej pozycji i lepiej spisuje się na środku.
Co do tych którzy raczej zostaną sprzedani to Oscar, Conte ponadto powiedział, że jest za dużo brazylijczyków - za dużo techniki. I chce to troche zmienić.
Sam jestem bardzo ciekaw co w swoich klubach zrobią Mou, Guardiola i właśnie Conte.
- kamil-8853
- Juventino
ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ludzię mówią na stronie i forum, że to plota - bo po co Lichy ma iść do Chelsea, jak do Chelsea wraca ulubieniec Conte - Cuadrado, i Szwajcar będzie grzał ławę... No a może właśnie nie! Być może to wskazuje na to że Juan zostaje w Juve! A Conte pogodził się z tym?[RAF]ErrazoR pisze:Lichy idzie do Conte do Chelsea,jak tylko Alves ofijalnie sie pojawi,w sumie to za COnte gral najlepiej
Chelsea ma idealny skład pod 4-3-3 lewe skrzydło Hazard + Pedro - Prawe Willian + Juan. Zwłaszcza że ostatnio coraz głosniej o odejściu Bronka Ivanovicia. O ile z lewą stroną obrony Conte będzie miał spokój o tyle z prawej gorzej bo zostaje mu jeden nominalny obrońca - Lichy swoje lata ma w Juve też nie gra w każdym spotkaniu. A Anglia to wiadomo ciekawe zarobki więc kto wie ....
- jonssonek66
- Juventino
Mata wystawiony na listę transferową
- CzeczenCZN
- Juventino
Pogba kupuje dom w Barcelonie
No ale to ponoć tylko inwestycja w nieruchomość... Jednak spekulacje ruszą pełną gębą
Nie wiem co o tym mam myśleć...
:
Nie wiem co o tym mam myśleć...

Nikt Ci nie karze się męczyć - a co wniósł ten Twój komentarz?Klorel pisze:@ForzaItanimulli3vujcm może wyłącz komputer, idź pobiegać? Bo czytanie Twoich komentarzy nie wnoszących nic do tematu jest męczące.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2016, 16:03 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Klorel
- Juventino
@ForzaItanimulli3vujcm
może wyłącz komputer, idź pobiegać? Bo czytanie Twoich komentarzy nie wnoszących nic do tematu jest męczące.
edit:
to może zacznij pisać na temat? A nie Twoich wypocin, które nic nie wnoszą? Jak kupi rower/chomika/jamnika w Mediolanie to też napiszesz o tym na forum? Równoznaczne będzie to z transferem do Interu czy Milanu?
może wyłącz komputer, idź pobiegać? Bo czytanie Twoich komentarzy nie wnoszących nic do tematu jest męczące.
edit:
to może zacznij pisać na temat? A nie Twoich wypocin, które nic nie wnoszą? Jak kupi rower/chomika/jamnika w Mediolanie to też napiszesz o tym na forum? Równoznaczne będzie to z transferem do Interu czy Milanu?
Ostatnio zmieniony 31 maja 2016, 16:12 przez Klorel, łącznie zmieniany 1 raz.
- jonssonek66
- Juventino
Sport opisuje poszukiwania nowego Alvesa a dyrektor sportowy Robert Fernández ma już trzy nazwiska na liście następców. Wśród nich są Cancelo z Valencii, Bellerin z Arsenalu i Mariano z Sevilli.
- JBł
- Juventino
Dziwi mnie, że Marotta tak otwarcie mówi o wielu zawodnikach, o których pojawiają się plotki, a w temacie Cuadrado milczy. Tak wiem, że Juan jest prawnie piłkarzem Chelsea, ale było mówione, że niby ma zostać kupiony. Chociaż w przypadku przyjścia Alvesa raczej przesadzone. A szkoda... zdecydowanie wolałbym prawą stronę Dani+Juan
- wojczech7
- Juventino
Nieszczęśliwa godzina Chelsea, jeśli Lichtsteiner ma być ich pierwszym wyborem na prawą obronę. Ten facet, z całą sympatią i szacunkiem za to, co dla nas zrobił, jest przeraźliwie jednowymiarowy. A że motoryka już nie ta, nie wierzę, że zacznie grać ponad stan w Anglii...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- CzeczenCZN
- Juventino
Po pierwsze - mam dziwne przeczucie że będzie robił w Chelsea to co Guardiola w Bayernie - swój zamysł po 1. Więc 352.jackop pisze:Z góry zakładasz, że Conte będzie grał 3-5-2 w co nie wierzęForzaItanimulli3vujcm pisze:do Chelsea, jak do Chelsea wraca ulubieniec Conte - Cuadrado, i Szwajcar będzie grzał ławę...Na starcie musiałby się pozbyć Hazarda,
Po drugie - sądzę że Hazard będzie ultra gorącym nazwiskiem na rynku i sądzę że odejdzie z Chelsea - w sumie gracz w najlepszym wieku i co - bez LM?
Tuttosport: Berardi powiedział TAK Juventusowi.

W drugą stronę mają pójść Caprari i Lapadula (O ile rzecz jasna ich pozyskamy).
Inter i Milan zainteresowany... Aleixem Vidalem - powodzenia!