Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 11:16

Ostatnio podałem informację, że w tym bądź następnym tygodniu mamy się spotkać z Javierem w USA (gdzie jest rozgrywany turniej CA), dziś potwierdzają to także inne źródła (La Stampa). Osobiście w dalszym ciągu uważam, że jeśli Mascherano się uprze, to będzie grał u nas.

Kojarzycie jakieś przypadki z przeszłości, gdy któryś z zasłużonych zawodników Barcy chciał odejść i klub poszedł mu na rękę?

jonssonek66

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 11:23

CavAllano pisze: Kojarzycie jakieś przypadki z przeszłości, gdy któryś z zasłużonych zawodników Barcy chciał odejść i klub poszedł mu na rękę?
Luis Figo ;)

a tak poważnie to nie mam pojęcia :lol:

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 11:26

CavAllano pisze:Ostatnio podałem informację, że w tym bądź następnym tygodniu mamy się spotkać z Javierem w USA (gdzie jest rozgrywany turniej CA), dziś potwierdzają to także inne źródła (La Stampa). Osobiście w dalszym ciągu uważam, że jeśli Mascherano się uprze, to będzie grał u nas.
Mało było w ostatnich latach takich historii ?? Jak one się kończyły ? :prochno:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 40 razy
Otrzymał podziękowanie: 45 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 11:29

Robaku pisze:

Mirko Graziano podał, że Sturaro był jednym z najlepszych w Coverciano... pewnie będziemy w stanie po dobrym turnieju sprzedać SSturaro, pytanie czy będziemy chcieli.
Na tutto się wczoraj przewinęło info, że Conte nie weźmie Sturaro i Ruganiego.

kd

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 11:33

CavAllano pisze:Ostatnio podałem informację, że w tym bądź następnym tygodniu mamy się spotkać z Javierem w USA (gdzie jest rozgrywany turniej CA), dziś potwierdzają to także inne źródła (La Stampa). Osobiście w dalszym ciągu uważam, że jeśli Mascherano się uprze, to będzie grał u nas.

Kojarzycie jakieś przypadki z przeszłości, gdy któryś z zasłużonych zawodników Barcy chciał odejść i klub poszedł mu na rękę?

David Villa? Za niecałe 3 mln euro do Atletico Madryt.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 11:33

Poprostu pisze: Na tutto się wczoraj przewinęło info, że Conte nie weźmie Sturaro i Ruganiego.
To nawet było info ze Sky.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 11:37

Skoro ma przyjść Berardi i interesujemy się Gabrielem Jesusem, to mogłoby wskazywać to że przymierzamy się do 433 ;) Wszak Gabriel Jesus to nominalnie lewoskrzydłowy - grający też na środku ataku. Fajnie by było mieć w zanadrzu takie ustawienie. ;)

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 11:40

Ja na ten moment dalej twierdzę, że jedyne pewne transfery to Berardi i Pjanić. Nie wierzę w Alvesa i Mascherano, a na pewno nie w takim stopniu jak podają hiszpańskie gazety - PEWNIAKI.

Nie zostanie z nami Morata, do którego w ostatnich miesiącach straciłem całkowicie sympatię. Oczy przeszywają mu funciaki Arsenalu i dla mnie będzie piłkarskim zerem bez ambicji, jeżeli zdecyduje się na jakikolwiek klub z Anglii. Usprawiedliwiony będzie tylko w wypadku przejścia do Realu i pozostania tam.

Sprawa z Cuadrado cały czas się toczy, myślę że w tym przypadku dużo zależy od samego piłkarza - jaka będzie jego wola.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 11:59

gucio_juve pisze: Sprawa z Cuadrado cały czas się toczy, myślę że w tym przypadku dużo zależy od samego piłkarza - jaka będzie jego wola.
Widzę,małą bo małą, ale wolę w zachowaniu ALvaro, ale nie widzę, zadnej woli w zachowaniu JUana. On juz myślami przy Conte.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 12:04

Coś przycichło ostatnio. Orientuje się ktoś, co z naszym zainteresowaniem Saponarą? Ja dziś na Tutto czytałem że mamy zamiar do Empoli wypożyczyć Favilliego lub Ganza, a sami myślimy nad Riccardo.

Ciekawi mnie również jak będzie wyglądała przyszłość Cerriego - ten pozyskany rok temu z Parmy, grający w Cagliari aktualnie.

LGDS Donosi o naszym zainteresowaniu Mirante

Aha ponoć do walki o Alvesa włącza się... Galatasaray :whistle:

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Kruczenzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 12:05

CavAllano pisze:
Poprostu pisze: Na tutto się wczoraj przewinęło info, że Conte nie weźmie Sturaro i Ruganiego.
To nawet było info ze Sky.

To jesteście w błędzie, Sturaro jedzie. Rugani na liście rezerwowej. Faworyt wiekszosci Jorginho nawet się na listę rezerwowa nie zalapal :lol: :lol:

Dawać tego Mascherano

arturjuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 12:09

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Skoro ma przyjść Berardi i interesujemy się Gabrielem Jesusem, to mogłoby wskazywać to że przymierzamy się do 433 ;)
śmieszy mnie to, że co jakiś czas ktoś mówi, że przymierzamy się do 4-3-3 i to tak jest od sezonów z Conte, a do tej pory ile razy graliśmy takim ustawieniem?

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 12:11

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Aha ponoć do walki o Alvesa włącza się... Galatasaray :whistle:
To nic nowego bo już wcześniej jego agent (agentka?) wspominał o zainteresowaniu i ofercie z Turcji. Media też, zdaje się, podawały info o chęci pozyskania Alvesa przez Galatę już kilka dni temu. Wszystko wskazuje na to, że Alves zostanie piłkarzem Juve, więc nie ma co zaprzątać sobie głowy Turkami. Zresztą, dlaczego Alves miałby wybrać Galatasaray zamiast Juve... Swoje hajsy w Turynie też dostanie, a zdaje się, że chce jeszcze poważnie przez kilka lat pokopać piłkę.

Lato1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 12:15

Zuliani wrzucił na swój facebokowy profil wywiad z Moratą. Ni mniej ni więcej wynika z niego, że jego celem jest zdobywać puchary w koszulce Realu. Nie wyklucza też , że pójdzie do Anglii, gdzie ma oferty, choć nie miał by nic przeciwko, żeby zostać w Juve. Przepraszam, za taie chaotyczne tłumaczenie. Ktoś kto zna włoski niech może poda więcej informacji ale ni mniej ni więcej wynika z tego, że on chyba tak naprawdę nie chce zostać w Juve i pożegnamy się z nim

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2016, 12:18

Zainteresowanie Galaty takim zawodnikiem jak Alves to chyba jakiś niesmaczny żart. :lol: Tak na poważnie, to od samego początku było wiadomo, że interesuje się nim jeden z klub Anglii, jeden z Francji, Juventus, o Turkach też była mowa. Na VS jeszcze jakiś czas temu pojawiło się info, że Dani odrzucił i Galatę, i ofertę z United.
Lato1897 pisze:Przepraszam, za taie chaotyczne tłumaczenie. Ktoś kto zna włoski niech może poda więcej informacji ale ni mniej ni więcej wynika z tego, że on chyba tak naprawdę nie chce zostać w Juve i pożegnamy się z nim
Wystarczy poczytać wpisy na forum. ;)

Zablokowany