Mercato (Lato 2016)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ostatnio podałem informację, że w tym bądź następnym tygodniu mamy się spotkać z Javierem w USA (gdzie jest rozgrywany turniej CA), dziś potwierdzają to także inne źródła (La Stampa). Osobiście w dalszym ciągu uważam, że jeśli Mascherano się uprze, to będzie grał u nas.
Kojarzycie jakieś przypadki z przeszłości, gdy któryś z zasłużonych zawodników Barcy chciał odejść i klub poszedł mu na rękę?
Kojarzycie jakieś przypadki z przeszłości, gdy któryś z zasłużonych zawodników Barcy chciał odejść i klub poszedł mu na rękę?
- jonssonek66
- Juventino
Luis FigoCavAllano pisze: Kojarzycie jakieś przypadki z przeszłości, gdy któryś z zasłużonych zawodników Barcy chciał odejść i klub poszedł mu na rękę?

a tak poważnie to nie mam pojęcia :lol:
Mało było w ostatnich latach takich historii ?? Jak one się kończyły ?CavAllano pisze:Ostatnio podałem informację, że w tym bądź następnym tygodniu mamy się spotkać z Javierem w USA (gdzie jest rozgrywany turniej CA), dziś potwierdzają to także inne źródła (La Stampa). Osobiście w dalszym ciągu uważam, że jeśli Mascherano się uprze, to będzie grał u nas.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 40 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Na tutto się wczoraj przewinęło info, że Conte nie weźmie Sturaro i Ruganiego.Robaku pisze:
Mirko Graziano podał, że Sturaro był jednym z najlepszych w Coverciano... pewnie będziemy w stanie po dobrym turnieju sprzedać SSturaro, pytanie czy będziemy chcieli.
- kd
- Juventino
CavAllano pisze:Ostatnio podałem informację, że w tym bądź następnym tygodniu mamy się spotkać z Javierem w USA (gdzie jest rozgrywany turniej CA), dziś potwierdzają to także inne źródła (La Stampa). Osobiście w dalszym ciągu uważam, że jeśli Mascherano się uprze, to będzie grał u nas.
David Villa? Za niecałe 3 mln euro do Atletico Madryt.
- CzeczenCZN
- Juventino
Skoro ma przyjść Berardi i interesujemy się Gabrielem Jesusem, to mogłoby wskazywać to że przymierzamy się do 433
Wszak Gabriel Jesus to nominalnie lewoskrzydłowy - grający też na środku ataku. Fajnie by było mieć w zanadrzu takie ustawienie. 

- gucio_juve
- Juventino
Ja na ten moment dalej twierdzę, że jedyne pewne transfery to Berardi i Pjanić. Nie wierzę w Alvesa i Mascherano, a na pewno nie w takim stopniu jak podają hiszpańskie gazety - PEWNIAKI.
Nie zostanie z nami Morata, do którego w ostatnich miesiącach straciłem całkowicie sympatię. Oczy przeszywają mu funciaki Arsenalu i dla mnie będzie piłkarskim zerem bez ambicji, jeżeli zdecyduje się na jakikolwiek klub z Anglii. Usprawiedliwiony będzie tylko w wypadku przejścia do Realu i pozostania tam.
Sprawa z Cuadrado cały czas się toczy, myślę że w tym przypadku dużo zależy od samego piłkarza - jaka będzie jego wola.
Nie zostanie z nami Morata, do którego w ostatnich miesiącach straciłem całkowicie sympatię. Oczy przeszywają mu funciaki Arsenalu i dla mnie będzie piłkarskim zerem bez ambicji, jeżeli zdecyduje się na jakikolwiek klub z Anglii. Usprawiedliwiony będzie tylko w wypadku przejścia do Realu i pozostania tam.
Sprawa z Cuadrado cały czas się toczy, myślę że w tym przypadku dużo zależy od samego piłkarza - jaka będzie jego wola.
- Robaku
- Juventino
Widzę,małą bo małą, ale wolę w zachowaniu ALvaro, ale nie widzę, zadnej woli w zachowaniu JUana. On juz myślami przy Conte.gucio_juve pisze: Sprawa z Cuadrado cały czas się toczy, myślę że w tym przypadku dużo zależy od samego piłkarza - jaka będzie jego wola.
- CzeczenCZN
- Juventino
Coś przycichło ostatnio. Orientuje się ktoś, co z naszym zainteresowaniem Saponarą? Ja dziś na Tutto czytałem że mamy zamiar do Empoli wypożyczyć Favilliego lub Ganza, a sami myślimy nad Riccardo.
Ciekawi mnie również jak będzie wyglądała przyszłość Cerriego - ten pozyskany rok temu z Parmy, grający w Cagliari aktualnie.
LGDS Donosi o naszym zainteresowaniu Mirante
Aha ponoć do walki o Alvesa włącza się... Galatasaray
Ciekawi mnie również jak będzie wyglądała przyszłość Cerriego - ten pozyskany rok temu z Parmy, grający w Cagliari aktualnie.
LGDS Donosi o naszym zainteresowaniu Mirante
Aha ponoć do walki o Alvesa włącza się... Galatasaray

- Kruczenzo
- Juventino
CavAllano pisze:To nawet było info ze Sky.Poprostu pisze: Na tutto się wczoraj przewinęło info, że Conte nie weźmie Sturaro i Ruganiego.
To jesteście w błędzie, Sturaro jedzie. Rugani na liście rezerwowej. Faworyt wiekszosci Jorginho nawet się na listę rezerwowa nie zalapal :lol: :lol:
Dawać tego Mascherano
- arturjuve
- Juventino
śmieszy mnie to, że co jakiś czas ktoś mówi, że przymierzamy się do 4-3-3 i to tak jest od sezonów z Conte, a do tej pory ile razy graliśmy takim ustawieniem?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Skoro ma przyjść Berardi i interesujemy się Gabrielem Jesusem, to mogłoby wskazywać to że przymierzamy się do 433![]()
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To nic nowego bo już wcześniej jego agent (agentka?) wspominał o zainteresowaniu i ofercie z Turcji. Media też, zdaje się, podawały info o chęci pozyskania Alvesa przez Galatę już kilka dni temu. Wszystko wskazuje na to, że Alves zostanie piłkarzem Juve, więc nie ma co zaprzątać sobie głowy Turkami. Zresztą, dlaczego Alves miałby wybrać Galatasaray zamiast Juve... Swoje hajsy w Turynie też dostanie, a zdaje się, że chce jeszcze poważnie przez kilka lat pokopać piłkę.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Aha ponoć do walki o Alvesa włącza się... Galatasaray
- Lato1897
- Juventino
Zuliani wrzucił na swój facebokowy profil wywiad z Moratą. Ni mniej ni więcej wynika z niego, że jego celem jest zdobywać puchary w koszulce Realu. Nie wyklucza też , że pójdzie do Anglii, gdzie ma oferty, choć nie miał by nic przeciwko, żeby zostać w Juve. Przepraszam, za taie chaotyczne tłumaczenie. Ktoś kto zna włoski niech może poda więcej informacji ale ni mniej ni więcej wynika z tego, że on chyba tak naprawdę nie chce zostać w Juve i pożegnamy się z nim

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zainteresowanie Galaty takim zawodnikiem jak Alves to chyba jakiś niesmaczny żart. :lol: Tak na poważnie, to od samego początku było wiadomo, że interesuje się nim jeden z klub Anglii, jeden z Francji, Juventus, o Turkach też była mowa. Na VS jeszcze jakiś czas temu pojawiło się info, że Dani odrzucił i Galatę, i ofertę z United.

Wystarczy poczytać wpisy na forum.Lato1897 pisze:Przepraszam, za taie chaotyczne tłumaczenie. Ktoś kto zna włoski niech może poda więcej informacji ale ni mniej ni więcej wynika z tego, że on chyba tak naprawdę nie chce zostać w Juve i pożegnamy się z nim