Liga Mistrzów 2016/17
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
oczywiście, tylko mam nadzieję, że w 1/2 zwycięzcy par naszej i Bayern/Real już nie trafią na siebieSorek21 pisze:Jeśli chce się wygrać LM to trzeba się liczyc z tym,że trzeba wyeliminować Barcelonę po drodze albo ograć ją w finale.
- pablo1503
- Juventino
Już dajcie spokój. Gdyby PSG nie wystawiło dupska, to graliby dalej. Byli żenujący to odpadli.Danielpiero pisze:Najgorsze, że rewanż w Barcelonie... nie po to przepchano Barce żeby teraz z Juve przegrała....
Juve też wystawi, bo zapewne prędzej czy później cofnie się do obrony. Zawsze tak gramy, nawet ze słabszymi, więc dlaczego teraz miałoby być inaczej. Z taką grą nie mamy czego szukać przeciwko Barcelonie.

- gucio_juve
- Juventino
Faworyt to może nie, ale jedno jest pewnie - to najsłabsza Barcelona od 3-4 sezonów. Na pewno nie tak mocna jak w 2015 w finale, a i my jesteśmy nieco silniejsi, aniżeli wcześniej.19 pisze:Ja uważam że jesteśmy faworytami tego dwumeczu.
- squinter
- Juventino
Mamy najlepszy materiał do analiz po 1/8 ze wszystkich zespołów, PSG pokazało jak należy i jak absolutnie nie należy grać przeciwko Barcelonie. Z kolei Barca ma chyba najgorszy materiał, bo my przeciwko Porto nie pokazaliśmy nic 

- Lucas87
- Juventino
Pogonimy tych komediantów! Bez żadnych kompleksów, przy idealnym przygotowaniu fizycznym, bo to będzie klucz. Nie dać się sprowokować mimo, iż sędzia będzie 12 graczem tego pseudo klubu. Max musi ich mentalnie nastawić na pełne 180 minut!!!
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- szymken
- Juventino
Jak nie teraz to kiedy ? Nie maja mega formy, wiec może sie udać slabo że rewanż u nich. Real ma nieciekawie. Lisów bym nie skreślał, Atletico tez nie gra kosmosu jakiegoś. Monaco BVB to będzie powtórka City Monaco 😊
- Effe
- Bawarczyk
Co ja tu czytam za smuty, na moje macie szansę pociśnąć Barcę
W Juve jest dużo doświadczonych w bojach Włochów, a to spryciarze nie mniejsi niż MNS. Grajki z PSG odwalili frajerstwo stulecia, nie wierzę, że Juve zagrałoby tak jak oni.
Bayern - Real jak dla mnie 50/50 z małym wskazaniem na Bayern dzięki osobie Ancelottiego

Bayern - Real jak dla mnie 50/50 z małym wskazaniem na Bayern dzięki osobie Ancelottiego

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Bo ja wiem, czy to takie śmiechowe? Oba kluby w pełni na ten awans zasłużyły, Dortmund jest tutaj bardzo niedoceniany. A Monaco żeby się znaleźć w ćwierćfinale musiało zrobić więcej niż Juve, więc nie ma co się z tych klubów nabijać.CavAllano pisze:Smiechowo, ze w 1/2 zamelduje sie ktos z pary BVB-Monaco. Wymarzony partner na ten etap dla kazdej z pozostalych ekip, ktore awansuja.

Nasz dwumecz z Barceloną to z pewnością dobra pożywka dla kibiców z Neapolu i Mediolanu. Już widzę te szydery przed meczem - który z zespołów dał więcej w łapę sędziemu?

- juvemaroko
- Juventino
Trafilismy najgorzej mozliwie ale w sumie I dobrze zeby wygrac to musisz wyeliminowac kazda druzyna. Gorzej jesli jak w 2003 roku sie wyeliminuje kilka mocnych zespolow zeby Glupio przegrac w finale. To samo spotkalo Atletico rok temu.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Moze w ogole daruj sobie ogladanie tego dwumeczu.pablo1503 pisze:Juve też wystawi, bo zapewne prędzej czy później cofnie się do obrony. Zawsze tak gramy, nawet ze słabszymi, więc dlaczego teraz miałoby być inaczej. Z taką grą nie mamy czego szukać przeciwko Barcelonie.
Zrobic wynik w pierwszym meczu, gdzie nikt w Europie z nami nie wygrywa. Mamy z nimi rachunki do wyrownania. Atletico dostalo szanse rewanzu po 2 latach, teraz czas na nas. W rewanzu bedziemy liczyc na kontry, Barcelona zostawi z tylu mnostwo miejsca, bo inaczej grac nie potrafia. PSG mialo awans w kieszeni, nawet mimo gry w drugim meczu na poziomie Ekstraklasy (a i tak stworzyli z 3 setki). Barcelona od poczatku sezonu gra kiepsko i widac oznaki wypalenia/zmeczenia materialu. Jesli sedziowie nie dopomoga to powinnismy dac rade.
W mediach najciekawsza para, a jakze, Real i Robert. :lol:
- Swider10
- Juventino
Wiadomo juz kiedy pierwszy mecz? 11 czy 12 ?
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Kicek7
- Juventino
Btw, to już pewne, że mecze Juve-Barca i Real-Bayern będą tego samego dnia?
My przed pierwszym meczem mamy Chievo, a przed rewanżem Pescarę
Kosmos.pablo1503 pisze:Atletico - Real(liga)
Real - Bayern(LM)
Bayern - Real(LM, rewanż)
Barcelona - Real(liga)
Wszystko w 2tyg.
Zakurzysty terminarz Królewskich.
My przed pierwszym meczem mamy Chievo, a przed rewanżem Pescarę

- pablo1503
- Juventino
A w życiu!CavAllano pisze:Moze w ogole daruj sobie ogladanie tego dwumeczu.pablo1503 pisze:Juve też wystawi, bo zapewne prędzej czy później cofnie się do obrony. Zawsze tak gramy, nawet ze słabszymi, więc dlaczego teraz miałoby być inaczej. Z taką grą nie mamy czego szukać przeciwko Barcelonie.

Ja proszę tylko o jedno. Niech Max weźmie przykład z pierwszego meczu przeciwko PSG.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2017, 12:45 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.