Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2011, 01:04

deszczowy pisze:
pan Zambrotta pisze:7 kolejek do końca, tylko 5 pkt przewagi a Wy gratulujecie już Milanowi scudetto \o/
Milan do końca: Fiorentina, Sampa, Brescia, Bolonia, Roma, Cagliari, Udinese.
Inter do końca: Chievo, Parma, Lazio, Cesena, Viola, Napoli, Catania.
To po prostu bardziej prawdopodobne.
To raz, a dwa, że Milan odpadł już z Ligi Mistrzów także będą chcieli raz - za wszelką cenę zdobyć to mistrzostwo, dwa - nie muszą się europejskimi pucharami już przejmować. Inter ma mecz z Schalke i śmiem twierdzić, że dzisiejszy Inter myślał o 04 właśnie. Co nie zmienia faktu, że się dali pojechać jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i mało brakowało by się mocno skompromitowali.

Te kilka kolejek zostało, mam nadzieję, że Milan to uniesie, bo ciesząca się morda Morattiego to najgorszy obrazek jaki było mi dane kiedykolwiek oglądać.

ZZX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2011, 01:27

deszczowy pisze:
pan Zambrotta pisze:7 kolejek do końca, tylko 5 pkt przewagi a Wy gratulujecie już Milanowi scudetto \o/
Milan do końca: Fiorentina, Sampa, Brescia, Bolonia, Roma, Cagliari, Udinese.
Inter do końca: Chievo, Parma, Lazio, Cesena, Viola, Napoli, Catania.
To po prostu bardziej prawdopodobne.
yy, szybkie sumowanko miejsc zajmowanych przez przeciwników Milanu -73, Interu-77. Więc przeciwnicy Interu są minimalnie niżej zlokalizowani w tabeli. Wole żeby Milan wygrał mistrzostwo ale jeszcze wszystko jest możliwe. Jeśli jutro Napoli wygrywa, to Inter ma 76 ;), i Napoli ma 3p straty do Milanu

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2011, 09:17

Mimo ciekawego mercato, Milan wygra jednak Scudetto głównie przez słabość Interu [a dokładniej syndrom sierot po Mourinho].

romek20.20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2011, 10:37

nie trawie jednych i drugich, ale ze zwycięstwa milanu się cieszyłem, niech wygrają to scudetto, bo kolejnego w przypadku zwycięstwa merdy nie zniosę ( i to 6 z rzedu by bylo). Milanowi pogratulować świetnej gry, taktycznie i fizycznie dobrze byli przygotowani, a jak etoo zje*** ta 100 to od razu przypomniało mi się jak z nami z 4m w pope trafił ( glupi mudżyn :D ), natomiast cassano pokazał, jak ktos juz wyzej wspomniał, że jest idiotą.

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2011, 10:53

romek20.20 pisze: bo kolejnego w przypadku zwycięstwa merdy nie zniosę ( i to 6 z rzedu by bylo).
Ileż to razy było tutaj powtarzane. Szóste z rzędu jest dla interistów i ludzi pokroju Zanettiego, którzy szczycą się tym w mediach. Nie potrafią przyznać, że grali piach i tytuł im się nie należał.

Berlusconi sypnął latem kasą, a przy umiejętnościach Gallianiego udało się ściągnąć świetnych piłkarzy i dzisiaj mamy tego efekty.
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2011, 11:11 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.

romek20.20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2011, 10:58

ewerthon pisze:
romek20.20 pisze: bo kolejnego w przypadku zwycięstwa merdy nie zniosę ( i to 6 z rzedu by bylo).
Ileż to razy było tutaj powtarzane. Szóste z rzędu jest dla interistów i ludzi pokroju Zanettiego, którzy szczycą się tym w mediach.

z naszego punktu widzenia tak jest, sam też jestem tego zdania, chodzi mi o oficjalne. Na papierze mają 5? Mają. :angry:

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2011, 13:52

romek20.20 pisze:
ewerthon pisze:
Ileż to razy było tutaj powtarzane. Szóste z rzędu jest dla interistów i ludzi pokroju Zanettiego, którzy szczycą się tym w mediach.

z naszego punktu widzenia tak jest, sam też jestem tego zdania, chodzi mi o oficjalne. Na papierze mają 5? Mają. :angry:
A mam nadzieję, że po kolejnej rozprawie będą mieli 4. :smile:

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2011, 00:29

Ibrahimović to się dopiero nagrał po powrocie na boisko :P.

Obrazek
Tharp

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2011, 09:24

"osmolony" chyba za punkt honoru sobie wzial sabotowanie scudetto milanowi

Moze potajemnie jest kibicem napoli, a nie tak jak swojego czasu twierdzil, Juventusu, interu, barcelony, i gdzie tam po drodze nie gral? To by byl dopiero mrozacy krew w zylach zwrot akcji.

a teraz srsly
licze ze scudetto wygra milan.

Marchisio87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 23:05

Milan będzie najsłabszym mistrzem jakiego widziałem w ostatnich latach... ale to wina Ligi że Teamy takie jak Juve Roma Inter nie powalczyły godnie o mistrza tylko Lazio z Napoli musiało walczyć z Milanem to świadczy jak Piłka w Itali sie zmienia i dlaczego nie ma jej w LM

----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--

FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 23:20

Bo w Serie A chyba musi pierdyknąć atom żeby coś tu się zaczęło zmieniać,smutne jest to co się dzieje a najgorsze jest to że nie widać (ogólnie następców) takich piłkarzy jak Del Piero,Buffon,Totti,Maldini,Nesta i coś czuję że już nie będzie takich piłkarzy,gdzie te czasy kiedy piłkarze grali w piłkę a nie przewracali się o źdźbło trawy czy o lekki podmuch wiatru...

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2011, 23:03

Ogladalem wlasnie mecz Milanu i po meczu bylo slychac przyspiewki kibicow Rossonerich "I Campioni d'Italia siamo noi"...

Eh, kiedy to my bedziemy mogli tak znowu zaspiewac.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2011, 23:04

mamy mistrza Włoch, zasłużonego mistrza Włoch, bo to właśnie Milan grał najrówniej ze wszystkich czołowych drużyn Serie A.Wypada pogratulować świetnej gry i oczywiście doskonałych transferów.pożyczcie nam łysego, bo potrzeba nam starej szkoły..

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2011, 23:09

Moggi powiedział kiedyś, że Mistrzostwo Włoch zdobywa ten, kto ma Ibrahimovica. Tak było i tym razem.

Było mi też wszystko jedno kto wygra, jednakże cieszy mnie fakt, że to nie Inter będzie świętował na zakończenie sezonu.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2011, 01:03

No i dobrze się stało. Nie ścierpiałbym widoku Materaca, cieszącego się z kolejnego mistrzostwa.

Propsy dla Milanu :ok:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
ODPOWIEDZ