Wszystko o Milanie
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To raz, a dwa, że Milan odpadł już z Ligi Mistrzów także będą chcieli raz - za wszelką cenę zdobyć to mistrzostwo, dwa - nie muszą się europejskimi pucharami już przejmować. Inter ma mecz z Schalke i śmiem twierdzić, że dzisiejszy Inter myślał o 04 właśnie. Co nie zmienia faktu, że się dali pojechać jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i mało brakowało by się mocno skompromitowali.deszczowy pisze:Milan do końca: Fiorentina, Sampa, Brescia, Bolonia, Roma, Cagliari, Udinese.pan Zambrotta pisze:7 kolejek do końca, tylko 5 pkt przewagi a Wy gratulujecie już Milanowi scudetto \o/
Inter do końca: Chievo, Parma, Lazio, Cesena, Viola, Napoli, Catania.
To po prostu bardziej prawdopodobne.
Te kilka kolejek zostało, mam nadzieję, że Milan to uniesie, bo ciesząca się morda Morattiego to najgorszy obrazek jaki było mi dane kiedykolwiek oglądać.
- ZZX
- Juventino
yy, szybkie sumowanko miejsc zajmowanych przez przeciwników Milanu -73, Interu-77. Więc przeciwnicy Interu są minimalnie niżej zlokalizowani w tabeli. Wole żeby Milan wygrał mistrzostwo ale jeszcze wszystko jest możliwe. Jeśli jutro Napoli wygrywa, to Inter ma 76deszczowy pisze:Milan do końca: Fiorentina, Sampa, Brescia, Bolonia, Roma, Cagliari, Udinese.pan Zambrotta pisze:7 kolejek do końca, tylko 5 pkt przewagi a Wy gratulujecie już Milanowi scudetto \o/
Inter do końca: Chievo, Parma, Lazio, Cesena, Viola, Napoli, Catania.
To po prostu bardziej prawdopodobne.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Mimo ciekawego mercato, Milan wygra jednak Scudetto głównie przez słabość Interu [a dokładniej syndrom sierot po Mourinho].
- romek20.20
- Juventino
nie trawie jednych i drugich, ale ze zwycięstwa milanu się cieszyłem, niech wygrają to scudetto, bo kolejnego w przypadku zwycięstwa merdy nie zniosę ( i to 6 z rzedu by bylo). Milanowi pogratulować świetnej gry, taktycznie i fizycznie dobrze byli przygotowani, a jak etoo zje*** ta 100 to od razu przypomniało mi się jak z nami z 4m w pope trafił ( glupi mudżyn
), natomiast cassano pokazał, jak ktos juz wyzej wspomniał, że jest idiotą.

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- ewerthon
- Juventino
Ileż to razy było tutaj powtarzane. Szóste z rzędu jest dla interistów i ludzi pokroju Zanettiego, którzy szczycą się tym w mediach. Nie potrafią przyznać, że grali piach i tytuł im się nie należał.romek20.20 pisze: bo kolejnego w przypadku zwycięstwa merdy nie zniosę ( i to 6 z rzedu by bylo).
Berlusconi sypnął latem kasą, a przy umiejętnościach Gallianiego udało się ściągnąć świetnych piłkarzy i dzisiaj mamy tego efekty.
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2011, 11:11 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- romek20.20
- Juventino
ewerthon pisze:Ileż to razy było tutaj powtarzane. Szóste z rzędu jest dla interistów i ludzi pokroju Zanettiego, którzy szczycą się tym w mediach.romek20.20 pisze: bo kolejnego w przypadku zwycięstwa merdy nie zniosę ( i to 6 z rzedu by bylo).
z naszego punktu widzenia tak jest, sam też jestem tego zdania, chodzi mi o oficjalne. Na papierze mają 5? Mają.

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
- bajbek17
- Juventino
A mam nadzieję, że po kolejnej rozprawie będą mieli 4.romek20.20 pisze:ewerthon pisze:Ileż to razy było tutaj powtarzane. Szóste z rzędu jest dla interistów i ludzi pokroju Zanettiego, którzy szczycą się tym w mediach.romek20.20 pisze: bo kolejnego w przypadku zwycięstwa merdy nie zniosę ( i to 6 z rzedu by bylo).
z naszego punktu widzenia tak jest, sam też jestem tego zdania, chodzi mi o oficjalne. Na papierze mają 5? Mają.
- Tharp
"osmolony" chyba za punkt honoru sobie wzial sabotowanie scudetto milanowi
Moze potajemnie jest kibicem napoli, a nie tak jak swojego czasu twierdzil, Juventusu, interu, barcelony, i gdzie tam po drodze nie gral? To by byl dopiero mrozacy krew w zylach zwrot akcji.
a teraz srsly
licze ze scudetto wygra milan.
Moze potajemnie jest kibicem napoli, a nie tak jak swojego czasu twierdzil, Juventusu, interu, barcelony, i gdzie tam po drodze nie gral? To by byl dopiero mrozacy krew w zylach zwrot akcji.
a teraz srsly
licze ze scudetto wygra milan.
- Marchisio87
- Juventino
Milan będzie najsłabszym mistrzem jakiego widziałem w ostatnich latach... ale to wina Ligi że Teamy takie jak Juve Roma Inter nie powalczyły godnie o mistrza tylko Lazio z Napoli musiało walczyć z Milanem to świadczy jak Piłka w Itali sie zmienia i dlaczego nie ma jej w LM
----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- DiaVolO
- Juventino
Bo w Serie A chyba musi pierdyknąć atom żeby coś tu się zaczęło zmieniać,smutne jest to co się dzieje a najgorsze jest to że nie widać (ogólnie następców) takich piłkarzy jak Del Piero,Buffon,Totti,Maldini,Nesta i coś czuję że już nie będzie takich piłkarzy,gdzie te czasy kiedy piłkarze grali w piłkę a nie przewracali się o źdźbło trawy czy o lekki podmuch wiatru...
- Monte Cristo
- Juventino
Ogladalem wlasnie mecz Milanu i po meczu bylo slychac przyspiewki kibicow Rossonerich "I Campioni d'Italia siamo noi"...
Eh, kiedy to my bedziemy mogli tak znowu zaspiewac.
Eh, kiedy to my bedziemy mogli tak znowu zaspiewac.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
mamy mistrza Włoch, zasłużonego mistrza Włoch, bo to właśnie Milan grał najrówniej ze wszystkich czołowych drużyn Serie A.Wypada pogratulować świetnej gry i oczywiście doskonałych transferów.pożyczcie nam łysego, bo potrzeba nam starej szkoły..
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Moggi powiedział kiedyś, że Mistrzostwo Włoch zdobywa ten, kto ma Ibrahimovica. Tak było i tym razem.
Było mi też wszystko jedno kto wygra, jednakże cieszy mnie fakt, że to nie Inter będzie świętował na zakończenie sezonu.
Było mi też wszystko jedno kto wygra, jednakże cieszy mnie fakt, że to nie Inter będzie świętował na zakończenie sezonu.
- deszczowy
- Juventino
No i dobrze się stało. Nie ścierpiałbym widoku Materaca, cieszącego się z kolejnego mistrzostwa.
Propsy dla Milanu
Propsy dla Milanu