Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 15:01

Panowie czy wiadomo cos wiecej? A moze wiecie kiedy ma zapasc jakas decyzja? Wkurze sie...nie po to podpisalem umowe z nc+ zeby mi serie a w polsacie pokazywali :/

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 15:22

Mam podobnie, ale ja nadal siedze w eNce i płace tylko 33zł miesięcznie także da się przeżyć ;p

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 16:03

Zaglądajcie na fanpage Canal+ na Facebooku i piszcie o Serie A. Właśnie jakaś fanka naszej ligi niźle im pojechała. Ciekawe czy jej odpiszą.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 17:24

tak, pisanie o serie a na fb to na pewno pomoże. Przeciez to smieszne, dla nich sie liczy rachunek ekonomiczny, a nie to czy ktos napisze im na fb.
Trzeba liczyć na polsat albo orange, choć w Orange wątpie. Pozostaje jeszcze sportklub, ale on ma raczej slabsze ligi jak austriacka, belgijska, argentyńska.
Niestety włosi sobie ladnei liczą ze mozliwosc transmisji, ale trzeba być dobrej mysli, jeszcze miesiac pozostał.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 17:35

Napoli niech kupi jeszcze jedną gwiazdę i będą musieli pokazać. Nie ma co się oszukiwać dawno Serie A nie zapowiadała się tak ciekawie.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 17:39

Te fanpejdże na fejsie to prowadzą głównie studenciaki i korpośmiecie z firm reklamowych, więc wagi bym do tego nie przywiązywał.

Spoko, będzie Serie A w telewizji - za dużo tam Polaków by ją pominąć (: I jeszcze Glik Il Capitano teraz.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2013, 19:30 przez Alfa i Omega, łącznie zmieniany 1 raz.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 18:30

A czy Redakcja JuvePoland mogłaby zrobić coś w tej sprawie? Napisać jakieś oficjalne pismo,rozkręcić zmasowaną akcję z podpisami w porozumieniu z innyni stronami o włoskiej lidze? Może napisać do Tomka Lipińskiego ? Ludzie,zróbmy coś bo znów będziemy oglądać beznadziejne streamy w necie. Nie siedzmy z założonymi rękami tylko działajmy. Jak było w Ranczu - " Nie można tylko siedzieć i jęczeć,nic się nie zmienia od na dupie siedzenia "

Co o tym myślicie? Czekam na odpowiedź redakcji. Nie olewajcie ukochanego klubu.

Montezuma11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 18:39

Petycje? Podpisy? Canal+ to nie jest urząd tylko biznes. Jak im się nie będzie hajs zgadzał to możesz sobie wysłać trotylion pism. Właśnie ze względu na szmal nie wykupili do tej pory Serie A. Z resztą, jakość ruskiego sopcasta jest świetna, niemal telewizyjna, a jak chcesz mieć coś super to zawsze możesz pokombinować z kablem HDMI (w googlu jest sporo na temat jak to zrobić). Dla chcącego nic trudnego.

FORZA JUVENTUS !!!
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 18:42

ale że co ? Podpinasz kabel HDMI pod telewizor i oglądasz sobie normalnie ruską Serie A.
Jakość tak pomiędzy normalną a HD.

Petycje itd nie mają absolutnego sensu, liczy się kasa :)

Chodź nie powiem, jakby Polsat wykupił prawa fapałbym :D
Zawsze to mniej kombinowania :)

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 18:50

Sorek21 pisze:A czy Redakcja JuvePoland mogłaby zrobić coś w tej sprawie? Napisać jakieś oficjalne pismo,rozkręcić zmasowaną akcję z podpisami w porozumieniu z innyni stronami o włoskiej lidze? Może napisać do Tomka Lipińskiego ? Ludzie,zróbmy coś bo znów będziemy oglądać beznadziejne streamy w necie. Nie siedzmy z założonymi rękami tylko działajmy. Jak było w Ranczu - " Nie można tylko siedzieć i jęczeć,nic się nie zmienia od na dupie siedzenia "
A TY co robisz, zamiast zacząć zabierać się za tą petycję? :D Zróbcie/zróbmy/napiszmy/zbierzcie... No proszę Cię, to jest własnie przykład jęczenia.
Montezuma11 pisze:PCanal+ to nie jest urząd tylko biznes. Jak im się nie będzie hajs zgadzał to możesz sobie wysłać trotylion pism.
:ok:

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 19:31

Gdyby Lewandowski grał w SerieA - jej mecze pokazywaliby pewnie non stop. Albo może jakby Barcelona była włoskim klubem :rotfl:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 19:31

Tak czy siak zostaliśmy oszukani...ludzie którzy zrezygnowali w pewnym momencie z c+ na rzecz nki dla Serie A otrzymali wiadomość, że nka przez najbliższe 3 lata będzie pokazywała Serie A...teraz okazuje się, że to zwykła ściema była - ja pod wpływem tej informacji migrowałem ponownie do nc+ licząc na to, że na najbliższe lata z meczami Serie A nie będzie problemu...

Obrazek
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 19:38

alessandro1977 pisze:Tak czy siak zostaliśmy oszukani...ludzie którzy zrezygnowali w pewnym momencie z c+ na rzecz nki dla Serie A otrzymali wiadomość, że nka przez najbliższe 3 lata będzie pokazywała Serie A...teraz okazuje się, że to zwykła ściema była - ja pod wpływem tej informacji migrowałem ponownie do nc+ licząc na to, że na najbliższe lata z meczami Serie A nie będzie problemu...
To się spisali :(
Pocieszenie jest takie, że prawdopodobnie, a przynajmniej mi się tak wydaję.
Będziesz mógł zerwać z nimi umowę na podstawie właśnie zrezygnowania z Serie A. Wiem, że takie rzeczy są możliwe i zawsze (przy wykupie praw przez Polsat) możesz się przenieść do CP. Przy dosyć małych kosztach dekoder etc :)

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 19:48

Niestety - wycofanie oferty programowej nie jest podstawą do zerwania umowy...już poczekam do końca umowy ale to niestety rok...pozostanie internet lub jednak Al Jazeera jak planowałem wcześniej po pierwszej rezygnacji z Serie A rzez c+...

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2013, 19:49

Ty pracujesz w tym polsacie, czy kupiłeś całej rodzinie dekodery z okazji świąt? pieprzysz o polsacie w każdym poście.

wisi mi to - i tak wolę ruskiego sopcasta.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ