Mecze Juve w TV
- cinek_uk
- Juventino
Panowie czy wiadomo cos wiecej? A moze wiecie kiedy ma zapasc jakas decyzja? Wkurze sie...nie po to podpisalem umowe z nc+ zeby mi serie a w polsacie pokazywali 

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- Robaku
- Juventino
tak, pisanie o serie a na fb to na pewno pomoże. Przeciez to smieszne, dla nich sie liczy rachunek ekonomiczny, a nie to czy ktos napisze im na fb.
Trzeba liczyć na polsat albo orange, choć w Orange wątpie. Pozostaje jeszcze sportklub, ale on ma raczej slabsze ligi jak austriacka, belgijska, argentyńska.
Niestety włosi sobie ladnei liczą ze mozliwosc transmisji, ale trzeba być dobrej mysli, jeszcze miesiac pozostał.
Trzeba liczyć na polsat albo orange, choć w Orange wątpie. Pozostaje jeszcze sportklub, ale on ma raczej slabsze ligi jak austriacka, belgijska, argentyńska.
Niestety włosi sobie ladnei liczą ze mozliwosc transmisji, ale trzeba być dobrej mysli, jeszcze miesiac pozostał.
- Eric6666
- Juventino
Napoli niech kupi jeszcze jedną gwiazdę i będą musieli pokazać. Nie ma co się oszukiwać dawno Serie A nie zapowiadała się tak ciekawie.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Alfa i Omega
- Juventino
Te fanpejdże na fejsie to prowadzą głównie studenciaki i korpośmiecie z firm reklamowych, więc wagi bym do tego nie przywiązywał.
Spoko, będzie Serie A w telewizji - za dużo tam Polaków by ją pominąć (: I jeszcze Glik Il Capitano teraz.
Spoko, będzie Serie A w telewizji - za dużo tam Polaków by ją pominąć (: I jeszcze Glik Il Capitano teraz.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2013, 19:30 przez Alfa i Omega, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sorek21
- Juventino
A czy Redakcja JuvePoland mogłaby zrobić coś w tej sprawie? Napisać jakieś oficjalne pismo,rozkręcić zmasowaną akcję z podpisami w porozumieniu z innyni stronami o włoskiej lidze? Może napisać do Tomka Lipińskiego ? Ludzie,zróbmy coś bo znów będziemy oglądać beznadziejne streamy w necie. Nie siedzmy z założonymi rękami tylko działajmy. Jak było w Ranczu - " Nie można tylko siedzieć i jęczeć,nic się nie zmienia od na dupie siedzenia "
Co o tym myślicie? Czekam na odpowiedź redakcji. Nie olewajcie ukochanego klubu.
Co o tym myślicie? Czekam na odpowiedź redakcji. Nie olewajcie ukochanego klubu.
- Montezuma11
- Juventino
Petycje? Podpisy? Canal+ to nie jest urząd tylko biznes. Jak im się nie będzie hajs zgadzał to możesz sobie wysłać trotylion pism. Właśnie ze względu na szmal nie wykupili do tej pory Serie A. Z resztą, jakość ruskiego sopcasta jest świetna, niemal telewizyjna, a jak chcesz mieć coś super to zawsze możesz pokombinować z kablem HDMI (w googlu jest sporo na temat jak to zrobić). Dla chcącego nic trudnego.
FORZA JUVENTUS !!!
- Mate.G
- Juventino
ale że co ? Podpinasz kabel HDMI pod telewizor i oglądasz sobie normalnie ruską Serie A.
Jakość tak pomiędzy normalną a HD.
Petycje itd nie mają absolutnego sensu, liczy się kasa
Chodź nie powiem, jakby Polsat wykupił prawa fapałbym
Zawsze to mniej kombinowania
Jakość tak pomiędzy normalną a HD.
Petycje itd nie mają absolutnego sensu, liczy się kasa

Chodź nie powiem, jakby Polsat wykupił prawa fapałbym

Zawsze to mniej kombinowania

- stahoo
- Juventino
A TY co robisz, zamiast zacząć zabierać się za tą petycję?Sorek21 pisze:A czy Redakcja JuvePoland mogłaby zrobić coś w tej sprawie? Napisać jakieś oficjalne pismo,rozkręcić zmasowaną akcję z podpisami w porozumieniu z innyni stronami o włoskiej lidze? Może napisać do Tomka Lipińskiego ? Ludzie,zróbmy coś bo znów będziemy oglądać beznadziejne streamy w necie. Nie siedzmy z założonymi rękami tylko działajmy. Jak było w Ranczu - " Nie można tylko siedzieć i jęczeć,nic się nie zmienia od na dupie siedzenia "

Montezuma11 pisze:PCanal+ to nie jest urząd tylko biznes. Jak im się nie będzie hajs zgadzał to możesz sobie wysłać trotylion pism.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Tak czy siak zostaliśmy oszukani...ludzie którzy zrezygnowali w pewnym momencie z c+ na rzecz nki dla Serie A otrzymali wiadomość, że nka przez najbliższe 3 lata będzie pokazywała Serie A...teraz okazuje się, że to zwykła ściema była - ja pod wpływem tej informacji migrowałem ponownie do nc+ licząc na to, że na najbliższe lata z meczami Serie A nie będzie problemu...

- Mate.G
- Juventino
To się spisalialessandro1977 pisze:Tak czy siak zostaliśmy oszukani...ludzie którzy zrezygnowali w pewnym momencie z c+ na rzecz nki dla Serie A otrzymali wiadomość, że nka przez najbliższe 3 lata będzie pokazywała Serie A...teraz okazuje się, że to zwykła ściema była - ja pod wpływem tej informacji migrowałem ponownie do nc+ licząc na to, że na najbliższe lata z meczami Serie A nie będzie problemu...

Pocieszenie jest takie, że prawdopodobnie, a przynajmniej mi się tak wydaję.
Będziesz mógł zerwać z nimi umowę na podstawie właśnie zrezygnowania z Serie A. Wiem, że takie rzeczy są możliwe i zawsze (przy wykupie praw przez Polsat) możesz się przenieść do CP. Przy dosyć małych kosztach dekoder etc

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Niestety - wycofanie oferty programowej nie jest podstawą do zerwania umowy...już poczekam do końca umowy ale to niestety rok...pozostanie internet lub jednak Al Jazeera jak planowałem wcześniej po pierwszej rezygnacji z Serie A rzez c+...

- Lypsky
- Juventino
Ty pracujesz w tym polsacie, czy kupiłeś całej rodzinie dekodery z okazji świąt? pieprzysz o polsacie w każdym poście.
wisi mi to - i tak wolę ruskiego sopcasta.
wisi mi to - i tak wolę ruskiego sopcasta.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady