Liga Mistrzów 2011/12
- pumex
- Juventino
Dokładnie. Real chyba nie mógł sobie wymarzyć lepszego losowania. Jeśli patrzyć na drabinkę, to chyba oni stają się teoretycznymi kandydatami do wygrania LM. Zresztą i tak chyba nimi byli...Antyteza pisze:Losowanie wymarzone, do ideału brakuje jedynie CFC zamiast Bayernu w 1/2. Oba rewanże w Madrycie, ewentualny finał z Barceloną nie w formie dwumeczu. Danke, Breitner!

- Dtmiu
- Katalończyk
Czy ja wiem. W teorii mogą się natknąć w drodze po zwycięstwo na swoich dwóch najpoważniejszych kontrkandydatów do tytułu więc nie powiedziałbym że takie wymarzone to losowanie.pumex pisze:Dokładnie. Real chyba nie mógł sobie wymarzyć lepszego losowania. Jeśli patrzyć na drabinkę, to chyba oni stają się teoretycznymi kandydatami do wygrania LM. Zresztą i tak chyba nimi byli...Antyteza pisze:Losowanie wymarzone, do ideału brakuje jedynie CFC zamiast Bayernu w 1/2. Oba rewanże w Madrycie, ewentualny finał z Barceloną nie w formie dwumeczu. Danke, Breitner!
- ewerthon
- Juventino
Ciekawe losowanie. Wreszcie po kilku latach, prawdopodobnie będziemy bardzo mocne pary półfinałowe, czyli Bayern - Real, Chelsea - Milan / Barcelona. W poprzednich latach, a to jakiś Lyon czy Schalke się tam dostało. Teraz bardzo możliwe, że europejski potentaci między sobą rozstrzygną kwestię awansu do finału.
- pumex
- Juventino
Dla Realu najpoważniejszym zagrożeniem było przedwczesne spotkanie z Barceloną. Ewentualnie mogliby jeszcze mieć potencjalnego łatwiejszego rywala w półfinale, ale uważam, że Gran Derbi dopiero w finale i rewanże u siebie to naprawdę świetne losowanie dla Królewskich.Dtmiu pisze:Czy ja wiem. W teorii mogą się natknąć w drodze po zwycięstwo na swoich dwóch najpoważniejszych kontrkandydatów do tytułu więc nie powiedziałbym że takie wymarzone to losowanie.
Niezmiernie ciekawi mnie pojedynek Barcy z Milanem.

- pan Zambrotta
- Juventino
Maly proszę, wypowiedz się. Czyżby Gianni Infantino nie "podgrzał kuleczek" ?Maly pisze:w piątkowym losowaniu jestem zmuszony obstawić parę Milan vs Chelsea

- dav3d
- Juventino
o to samo chciałem pytaćpan Zambrotta pisze:Maly proszę, wypowiedz się. Czyżby Gianni Infantino nie "podgrzał kuleczek" ?Maly pisze:w piątkowym losowaniu jestem zmuszony obstawić parę Milan vs Chelsea

topboxing.pl zapraszam 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Takie se o to losowanie. Hitem oczywiście mecz Barcelony z Milanem, aczkolwiek myślę, że na tym zakończy się przygoda włoskich drużyn w tym sezonie Ligi Mistrzów. Real dostał najłatwiejszego rywala, dlatego nie zdziwię się jeśli Polsat zdecyduje się znowu pokazać królew$ką ekipę zamiast inne, milion razy ciekawsze spotkania.
Tak czy inaczej. Mam nadzieję, że Ligi Mistrzów nie wygra nit z grona: Milan, Real, Barcelona.
Tak czy inaczej. Mam nadzieję, że Ligi Mistrzów nie wygra nit z grona: Milan, Real, Barcelona.
- dav3d
- Juventino
stawiasz na Bayern ?szczypek pisze:Takie se o to losowanie. Hitem oczywiście mecz Barcelony z Milanem, aczkolwiek myślę, że na tym zakończy się przygoda włoskich drużyn w tym sezonie Ligi Mistrzów. Real dostał najłatwiejszego rywala, dlatego nie zdziwię się jeśli Polsat zdecyduje się znowu pokazać królew$ką ekipę zamiast inne, milion razy ciekawsze spotkania.

topboxing.pl zapraszam 

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
zatem muszę odpowiedziećdav3d pisze:o to samo chciałem pytaćpan Zambrotta pisze:Maly proszę, wypowiedz się. Czyżby Gianni Infantino nie "podgrzał kuleczek" ?Maly pisze:w piątkowym losowaniu jestem zmuszony obstawić parę Milan vs Chelsea

oczywiście, że "podgrzał"

ps. cóż za ciekawe "losowanie"

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- kosciu88
- Juventino
Po losowaniu jedna pare polfinalowa juz raczej znamy. Co do konfrontacji Barcelony z Milanem, z calym szacunkiem dla Milanu ale duzych szans im nie daje.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Bubu1899
- Milanista
Pewnie podobne jak w grupie. Karny z kapelusza, gol z wolnego wywalczonego nurkiem.Maly pisze: oczywiście, że "podgrzał"nie cieszę się, że się myliłem co do Chelsea... Włosi trafili najgorzej jak się da... wychodzi na to, że UEFA boi się Milanu tak bardzo, że Anglicy to za mało i trzeba dać im Barcelonę
zobaczymy jak będzie wyglądało sędziowanie jeśli Milan niespodziewanie nawiąże walkę...
Dobrze ze w teorii kontuzjowani powinni wrocic.
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No w tym dwumeczu to przecież nie Barcelona będzie grać na granicy spalonego/faulu więc to oczywiste, że Milan będzie narzekał na sędziego.Maly pisze:zobaczymy jak będzie wyglądało sędziowanie jeśli Milan niespodziewanie nawiąże walkę...
- Dtmiu
- Katalończyk
Mi się wydaje że tym razem obędzie się bez kontrowersji sędziowskich bo wynik będzie mówił sam za siebie. Milan ma straszną dziurę w pomocy i trzeba to odpowiednio wykorzystać. Pod warunkiem że wszyscy będą zdrowi.