Liga Mistrzów 2011/12

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 12:14

Antyteza pisze:Losowanie wymarzone, do ideału brakuje jedynie CFC zamiast Bayernu w 1/2. Oba rewanże w Madrycie, ewentualny finał z Barceloną nie w formie dwumeczu. Danke, Breitner!
Dokładnie. Real chyba nie mógł sobie wymarzyć lepszego losowania. Jeśli patrzyć na drabinkę, to chyba oni stają się teoretycznymi kandydatami do wygrania LM. Zresztą i tak chyba nimi byli...

Obrazek
Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 12:20

pumex pisze:
Antyteza pisze:Losowanie wymarzone, do ideału brakuje jedynie CFC zamiast Bayernu w 1/2. Oba rewanże w Madrycie, ewentualny finał z Barceloną nie w formie dwumeczu. Danke, Breitner!
Dokładnie. Real chyba nie mógł sobie wymarzyć lepszego losowania. Jeśli patrzyć na drabinkę, to chyba oni stają się teoretycznymi kandydatami do wygrania LM. Zresztą i tak chyba nimi byli...
Czy ja wiem. W teorii mogą się natknąć w drodze po zwycięstwo na swoich dwóch najpoważniejszych kontrkandydatów do tytułu więc nie powiedziałbym że takie wymarzone to losowanie.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 12:22

Ciekawe losowanie. Wreszcie po kilku latach, prawdopodobnie będziemy bardzo mocne pary półfinałowe, czyli Bayern - Real, Chelsea - Milan / Barcelona. W poprzednich latach, a to jakiś Lyon czy Schalke się tam dostało. Teraz bardzo możliwe, że europejski potentaci między sobą rozstrzygną kwestię awansu do finału.

jaqb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 12:23

Jeśli milan wyeliminuje barcelonę, to bardzo bym się zdziwił, gdyby ekipa mourinho nie wygrała całych rozgrywek. bayern niby fajnie się prezentuje, ale do ich obrony to nie mam za grosz zaufania

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 12:25

Dtmiu pisze:Czy ja wiem. W teorii mogą się natknąć w drodze po zwycięstwo na swoich dwóch najpoważniejszych kontrkandydatów do tytułu więc nie powiedziałbym że takie wymarzone to losowanie.
Dla Realu najpoważniejszym zagrożeniem było przedwczesne spotkanie z Barceloną. Ewentualnie mogliby jeszcze mieć potencjalnego łatwiejszego rywala w półfinale, ale uważam, że Gran Derbi dopiero w finale i rewanże u siebie to naprawdę świetne losowanie dla Królewskich.

Niezmiernie ciekawi mnie pojedynek Barcy z Milanem.

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 12:40

Maly pisze:w piątkowym losowaniu jestem zmuszony obstawić parę Milan vs Chelsea ;)
Maly proszę, wypowiedz się. Czyżby Gianni Infantino nie "podgrzał kuleczek" ? :think:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 12:45

pan Zambrotta pisze:
Maly pisze:w piątkowym losowaniu jestem zmuszony obstawić parę Milan vs Chelsea ;)
Maly proszę, wypowiedz się. Czyżby Gianni Infantino nie "podgrzał kuleczek" ? :think:
o to samo chciałem pytać :D

topboxing.pl zapraszam :)
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 12:56

Takie se o to losowanie. Hitem oczywiście mecz Barcelony z Milanem, aczkolwiek myślę, że na tym zakończy się przygoda włoskich drużyn w tym sezonie Ligi Mistrzów. Real dostał najłatwiejszego rywala, dlatego nie zdziwię się jeśli Polsat zdecyduje się znowu pokazać królew$ką ekipę zamiast inne, milion razy ciekawsze spotkania.

Tak czy inaczej. Mam nadzieję, że Ligi Mistrzów nie wygra nit z grona: Milan, Real, Barcelona.

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 12:59

szczypek pisze:Takie se o to losowanie. Hitem oczywiście mecz Barcelony z Milanem, aczkolwiek myślę, że na tym zakończy się przygoda włoskich drużyn w tym sezonie Ligi Mistrzów. Real dostał najłatwiejszego rywala, dlatego nie zdziwię się jeśli Polsat zdecyduje się znowu pokazać królew$ką ekipę zamiast inne, milion razy ciekawsze spotkania.

Tak czy inaczej. Mam nadzieję, że Ligi Mistrzów nie wygra nit z grona: Milan, Real, Barcelona.
stawiasz na Bayern ? ;) a mi właśnie podoba się losowanie :P półfinały ,o ile nie będzie żadnych niespodzianek, będą miały skład godny finału. Będzie co oglądać ;)

topboxing.pl zapraszam :)
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 13:14

dav3d pisze:
pan Zambrotta pisze:
o to samo chciałem pytać :D
zatem muszę odpowiedzieć ;)

oczywiście, że "podgrzał" ;) nie cieszę się, że się myliłem co do Chelsea... Włosi trafili najgorzej jak się da... wychodzi na to, że UEFA boi się Milanu tak bardzo, że Anglicy to za mało i trzeba dać im Barcelonę ;) zobaczymy jak będzie wyglądało sędziowanie jeśli Milan niespodziewanie nawiąże walkę...

ps. cóż za ciekawe "losowanie" ;) wszyscy faworycie grają pierwsze mecze na wyjeździe (czyli są w teoretycznie lepszej sytuacji, jakie były na to szanse?) i tak samo w 1/2 zagrają i Real i Barca (a zakładam, że UEFA nie pozwoli im przegrać), no ale wiadomo, że najbardziej medialnym finałem będzie Real z Barca ;)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 13:17

Po losowaniu jedna pare polfinalowa juz raczej znamy. Co do konfrontacji Barcelony z Milanem, z calym szacunkiem dla Milanu ale duzych szans im nie daje.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 13:18

Maly pisze: oczywiście, że "podgrzał" ;) nie cieszę się, że się myliłem co do Chelsea... Włosi trafili najgorzej jak się da... wychodzi na to, że UEFA boi się Milanu tak bardzo, że Anglicy to za mało i trzeba dać im Barcelonę ;) zobaczymy jak będzie wyglądało sędziowanie jeśli Milan niespodziewanie nawiąże walkę...
Pewnie podobne jak w grupie. Karny z kapelusza, gol z wolnego wywalczonego nurkiem.
Dobrze ze w teorii kontuzjowani powinni wrocic.

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 13:25

Maly pisze:zobaczymy jak będzie wyglądało sędziowanie jeśli Milan niespodziewanie nawiąże walkę...
No w tym dwumeczu to przecież nie Barcelona będzie grać na granicy spalonego/faulu więc to oczywiste, że Milan będzie narzekał na sędziego.

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 13:25

Mi się wydaje że tym razem obędzie się bez kontrowersji sędziowskich bo wynik będzie mówił sam za siebie. Milan ma straszną dziurę w pomocy i trzeba to odpowiednio wykorzystać. Pod warunkiem że wszyscy będą zdrowi.

Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2012, 13:30

Wraca Boateng i Aquilani. To o jakiej dziurze mowisz?

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
ODPOWIEDZ