Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 września 2009, 21:14

głos na Majosa, bo chce zobaczyć wkoncu jego posta z wiekszą iloscią zdań niż jedno :lol: :D

Obrazek
piotrinho1234...

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2009, 21:23

MajosJuventino pisze:
piotrinho1234... pisze:
MajosJuventino pisze:Ostatnio zabawa trochę przygasła, trzeba to rozruszać, głosuje na Bobka :D
Akurat pewnie głosowałeś na siebie :twisted:
No jasne, bo o niczym innym nie mażę jak tylko wygrać te ankietę, osiągnąć coś w życiu <joke> . Przecież to jest zabawa.
Wiem wiem,też oddaje na Ciebie głos.Już chyba zmieżasz ku zwycięstwu w ankiecie więc połamania pióra :prochno:

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2009, 21:53

Kolejna ankieta w której po upływie kilku godzin już wszystko jasne :D
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2009, 21:32 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 1 raz.

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 września 2009, 22:06

Azrael pisze:Mnie dość często ostatnimi czasy zdarzało się jeździć karetkami i mam co do tej kwestii różne odczucia. Po pierwsze to uważam, że za kółkiem karetki naprawdę można nieźle poszaleć - i to jest na pewno niezły zawód dla osób, które są niespełnionymi rajdowcami. Oczywiście inaczej się jedzie na sygnale do pacjenta a inaczej z pacjentem, ale to już inna bajka. Jasne, że nie należy tego sprowadzać tylko do kwestii prowadzenia samochodu, bo ta praca to także, a właściwie przede wszystkim, ogromna odpowiedzialność.
Czy ja wiem czy słowo poszaleć jest tutaj na miejscu. Można jechać szybciej niż inni, ale podczas prawie każdego wyjazdu natrafia się na barana który nie słyszy karetki, nie patrzy w lusterka, albo widzi i słyszy a ma to w dupie. Smutne to, bo nie raz decydują sekundy...
I dodam od siebie że praca stresująca i odpowiedzialna.

Ps. Sorki że tak późno odp.

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2009, 22:22

paku pisze:Czy ja wiem czy słowo poszaleć jest tutaj na miejscu. Można jechać szybciej niż inni, ale podczas prawie każdego wyjazdu natrafia się na barana który nie słyszy karetki, nie patrzy w lusterka, albo widzi i słyszy a ma to w dupie. Smutne to, bo nie raz decydują sekundy...
Celowo napisałem poszaleć, bo dla przeciętnego uczestnika ruchu drogowego rzeczy, które wykonują na jezdniach kierowcy swoich karetek są czasami czystym szaleństwem. Nie mam tutaj na myśli jakiegoś potępiania tych kierowców, bo zawsze te "szaleństwa" są w zgodzie z jakimś wyższym celem, który im przyświeca. Mimo wszystko dla mnie - człowieka, który siedział na miejscu pasażera - nie raz, nie dwa takie "rajdy" w karetkach były bardzo ekscytujące.

Pozdrawiam!
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2009, 23:37

VirusT pisze:głos na Majosa, bo chce zobaczyć wkoncu jego posta z wiekszą iloscią zdań niż jedno :lol: :D
to nie jest śmieszne :roll:

głos na agape82.

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 września 2009, 00:04

Azrael pisze:
paku pisze:Czy ja wiem czy słowo poszaleć jest tutaj na miejscu. Można jechać szybciej niż inni, ale podczas prawie każdego wyjazdu natrafia się na barana który nie słyszy karetki, nie patrzy w lusterka, albo widzi i słyszy a ma to w dupie. Smutne to, bo nie raz decydują sekundy...
Celowo napisałem poszaleć, bo dla przeciętnego uczestnika ruchu drogowego rzeczy, które wykonują na jezdniach kierowcy swoich karetek są czasami czystym szaleństwem. Nie mam tutaj na myśli jakiegoś potępiania tych kierowców, bo zawsze te "szaleństwa" są w zgodzie z jakimś wyższym celem, który im przyświeca. Mimo wszystko dla mnie - człowieka, który siedział na miejscu pasażera - nie raz, nie dwa takie "rajdy" w karetkach były bardzo ekscytujące.
A to fakt. Najlepszy jest efekt jak się mknie A4 pod prąd :D. Tak się składa że szpital w którym pracuję jest szpitalem Ratunkowym przy Autostradzie A4. I parę razy zbierało się ludzi z autobany. Niestety zdarzają się też bezsensowne wzywanie zespołu ratowniczego do kaszlu, podwyższonego ciśnienia, czy zaczerwienienia np. na brzuchu :D

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 września 2009, 20:44

pan Zambrotta pisze:
VirusT pisze:głos na Majosa, bo chce zobaczyć wkoncu jego posta z wiekszą iloscią zdań niż jedno :lol: :D
to nie jest śmieszne :roll:

głos na agape82.
Właśnie ! To nie jest śmieszne, a tym bardziej jest nie na miejscu. Dla informacji wszystkich piszę na ogół co najmniej 3. zdania, dobrze rozbudowane. Teraz macie już cztery. Albo nawet pięć.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2009, 20:49

W ogóle Twoje posty wnoszą zazwyczaj bardzo wiele do dyskusji.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2009, 22:12

A czasem nawet i jeszcze wiecej, o!

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 29 września 2009, 22:18

Motor jedziesz!! :wink:

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 października 2009, 16:15

ehhhh widzę, że u was ciężko o akceptację, non stop jakieś ironie i sarkazmy, ale cóż nieraz tak bywa. Po prostu staram się pisać coś od siebie, bo po to jest forum.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2009, 16:22

MajosJuventino pisze:Dla informacji wszystkich piszę na ogół co najmniej 3. zdania, dobrze rozbudowane.
Rozbudowane niczym ruski czołg T-34/76, warto dodać.

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2009, 20:19

Miał byc alfabet w ten weekend a bedzie... wielkie nic. Z góry przepraszam wszystkich za ta zwloke ale wolnego czasu nadal mi brakuje, a jeszcze mam do zrobienia pare literek :doh:

Głos na agape82.

agape82

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2009, 23:21

czas odswieżyć temat :whistle:

głosowanie uważam za zakończone (ale co by formalności stało się zadość Radku_88 działaj) i czekam na alfabet Majosa i na inne też...

dzięki za wszystkie głosy

Obrazek
ODPOWIEDZ