WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ludzie, serio proszę, wspomóżcie mnie. Muszę gdzieś przeczekać przez tydzień od niedzieli licząc zanim znajdę stancję lub dostanę akademik.Push3k pisze:(...) potrzebuję kogoś kto by przenocował mnie na 4-7 dni. Możliwe, że 7 października dostanę miejsce w akademiku to do tego dnia będę siedział. Jestem gotów odpłacić pieniężnie i/lub procentowo za pomoc.
Mogę zapłacić i/lub jakąś flaszkę dołożyć.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Zawidowianin
- Juventino
A jutro nie gra przypadkiem Brazylia z Polską w siatę koło 21?Filippo911 pisze:Akurat co do Warki to nie powinien byc aż taki problem , znają nas tam :CFilip pisze:Problem w tym że w Warce i Klubie 13 puszczają (co wynika z ich terminarzu transmisji) tylko Lech - Salzburg![]()
Chyba ze w Sport barze nam puszczą ?
Gwoli przypomnienia - Wrocław nigdy nie lubił Poznania (nie tylko kibice) , więc Lech , ze tak powiem nam wisi ...
Na inter wpadam na bank , na MC na 80 % będę .
F.
onliforpipul
- mickimouse
- Juventino
Tego sie wlasnie obawiałem że skonczy się na fredtv czy cos 

- Filippo911
- Juventino
No to lipa , nie brałem pod uwagę siatkarzy , lipa ... pozostaje nam czekać na derby z interem .
F.
F.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Moje perypetie z trafieniem w koncu do tej wareczki są nieziemskie...
ALE na INTER, nie no panowie to jest ten dzien w którym zgrzeszyłbym nie miłosiernie. Trzymając się tej retoryki BOGU DZIEKI za tak znienawidzoną drużynę xD.
NA INTER ! THIS IS JUVE! THIS IS SPARTA!
ALE na INTER, nie no panowie to jest ten dzien w którym zgrzeszyłbym nie miłosiernie. Trzymając się tej retoryki BOGU DZIEKI za tak znienawidzoną drużynę xD.
NA INTER ! THIS IS JUVE! THIS IS SPARTA!

- wojczech7
- Juventino
Proponuję koledze wbić się na wspólne oglądanie meczu; a nóż któryś pod wpływem zaproponuje lokum.Push3k pisze:Dzięki ludzie za pomoc. Widzę, że ani wódka, ani kasa was nie zachęci do pomocy bezdomnym

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Kurde Pushi to nie jest chyba miejsce na takie ogloszenia, wejdz sobie na gumtree , zamieśc ogloszenie , gwarantuje że w ciagu kilku godzin dostaniesz odpowiedz, studenci za kase albo za wódke od ręki ci na jakis czas lokum udostepnią,
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Już mi jeden znajomy z roku dał cynk, że pomoże. :roll:
...chyba, że jutro na meczu pod wpływem się przeniosę
Szkoda, że to początek sezonu akademickiego i ciężko się wbić na waletowanie do akademika.
...chyba, że jutro na meczu pod wpływem się przeniosę
Kurde, ja właśnie dlatego pytam pomoc znajomych oferując trochę kasy lub/i flaszkę(i), bo mnie nie stać nawet na hostel.Marco Buffon pisze:jaki problem wynająć jakiś hostel Puszi ?
Dworzec remontowany to pod mostem pokoju sobie będę siedziałMarco Buffon pisze: poza tym, mostów we Wrocławiu dostatek.

Tak, jasne już pytałem, nikt nie chce tak brać na kilka dni. Na miesiąc, 2 ok, ale tydzień, nikt nie chciał albo za drogo.Winiar1989JuveForever pisze:Kurde Pushi to nie jest chyba miejsce na takie ogloszenia, wejdz sobie na gumtree , zamieśc ogloszenie , gwarantuje że w ciagu kilku godzin dostaniesz odpowiedz, studenci za kase albo za wódke od ręki ci na jakis czas lokum udostepnią,
Szkoda, że to początek sezonu akademickiego i ciężko się wbić na waletowanie do akademika.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy