Mercato (Lato 2015)
- Arbuzini
- Juventino
Dla mnie największa zagadka mercato. Osobiście widziałbym go już u nas, choćby kosztem Comana, który powinien pójść na wypożyczenie. Jeśli miałby iść do klubu grającego w LE to w takim razie z całego serca kibicuję Sampdorii. Lepiej rozwijają talenty, Marotta ma tam kontakty, a poza tym po odejściu Gabbiadiniego stworzył się tam wolny wakat dla skrzydłowego. Liczę na taki rozwój sytuacji.AdiJuve pisze:Raczej na Berardiego napaleni nie jesteśmy, ale wykup i ulokowanie go w Sampie czy Genoi, zależy która ekipa załapie się do LE byłoby chyba dobrym rozwiązaniem, bo kiszenie się w Sassuolo dużo mu nie pomoże.
Jeśli chodzi o odsunięcie starej gwardii to przede wszystkim pod uwagę trzeba brać Pirlo i Evrę. Choćby ze względu na wiek, a skoro mamy na oku Allana to jestem spokojny o sensowne wzmocnienie środka pola. O lewych obrońców też nie ma się co martwić, ich rynek chyba nigdy nie wyglądał tak dobrze, jak obecnie.
- Piti
- Juventino
Skoro będziemy mieć fejm na nadchodzące mercato, skoro Pirlo gra padake to może warto zakręcić się koło Verrattiego?
Chcialbym byśmy w nadchodzącym oknie zajeli sie sprowadzeniem kogos na pozycje Pirlo i trequartisty, niż dokupywanie do tego Dybali Cavaniego. Obrona tez potrzebuje renowacji
Chcialbym byśmy w nadchodzącym oknie zajeli sie sprowadzeniem kogos na pozycje Pirlo i trequartisty, niż dokupywanie do tego Dybali Cavaniego. Obrona tez potrzebuje renowacji
- sFieSu
- Juventino
Bankowo PSG go puści. Moim zdaniem mamy zawodnika, który daję radę na pozycji Pirlo, a jest nim Marchisio. Mamy mnóstwo zawodników w pomocy, wykorzystajmy to.Bazyliszek pisze:Skoro będziemy mieć fejm na nadchodzące mercato, skoro Pirlo gra padake to może warto zakręcić się koło Verrattiego?

- pandecybel
- Juventino
Jak będzie wolne co najmniej 60 mln to pewnie się zakręci. A tak na serio to nie ma szans, że PSG go puści (chyba, że za podobną cenę jak Jamesa). Jest równie dobry jak Pogba. A wyliczenia niektórych (Pogba za Verattiego, Pastore itd.) są śmieszne.Bazyliszek pisze:Skoro będziemy mieć fejm na nadchodzące mercato, skoro Pirlo gra padake to może warto zakręcić się koło Verrattiego?
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Też jestem za wypożyczeniem Berardiego do drużyny grającej w pucharach, a za rok, gdy odejdzie Tevez, Domenico do nas wróci. Na Verrattiego nie mamy kasy, a wystarczy się zakręcić wokół Allana i zaproponować standardowe wypożyczenie z wykupem
Boki nie są tragiczne i Evra, Asa, Lichy, Caceres, Romulo, Padoin dadzą radę. Dybała, Cavani, Allan, Rugani i jest miazga 

- Shadow Marshall
- Juventino
Panowie...marketing w Palermo jest lepiej rozwinięty
Mam na myśli krzyczenie Zampariniego o tym, że Dybala to nowy Messi. Gdyby prezes Sassuolo robił to samo to dzisiaj mielibyście mokro w majtkach na myśl o Domenico. On musi do nas trafić w tym mercato bo się chłopak zmarnuje przy pozostałych amatorach.
O Verrattim myślę, że powinniśmy zapomnieć. To główny punkt PSG i bez tłustej sumy go nie sprzedadzą.

O Verrattim myślę, że powinniśmy zapomnieć. To główny punkt PSG i bez tłustej sumy go nie sprzedadzą.
- Vincitore
- Juventino
Zamparini, Zamparinim, ale Marotta z Paraticim już nie raz udowodnili, że znają się na piłce, stąd nie żałują pieniędzy na Dybalę. I słusznie, bo ten chłopak będzie w przyszłości crackiem.
Obstawiam, że za 2-3 sezony zarówno Morata jak i Dybala będą w czołowej 10tce najlepszych napastników świata.
Obstawiam, że za 2-3 sezony zarówno Morata jak i Dybala będą w czołowej 10tce najlepszych napastników świata.
- Shadow Marshall
- Juventino
Obyś miał racje. Ja bym osobiście wolał by koniec końców tymi 40 mln kusić Atletico by sprzedali Griezmanna. Pewnie by nie wystarczyło, ale próbować warto.Vincitore pisze:Zamparini, Zamparinim, ale Marotta z Paraticim już nie raz udowodnili, że znają się na piłce, stąd nie żałują pieniędzy na Dybalę. I słusznie, bo ten chłopak będzie w przyszłości crackiem.
- sebatiaen
- Juventino
O Dybali już praktycznie wszyscy piszą.
On już jest praktycznie nasz.
Już nie chodzi że jakiś tam szmatławiec daje takie info, praktycznie wszyscy o tym piszą.
La Gazetta, Carriere, Calcio news, Calciomercato, Tuttosport.
To drugi transfer po Ruganim przed nadchodzącym sezonem.
On już jest praktycznie nasz.
Już nie chodzi że jakiś tam szmatławiec daje takie info, praktycznie wszyscy o tym piszą.
La Gazetta, Carriere, Calcio news, Calciomercato, Tuttosport.
To drugi transfer po Ruganim przed nadchodzącym sezonem.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Jeśli nasi w pewnym momencie odpuścili Jovetica, Cuadrado, Iturbe i F.Andersona, a starali się za wszelką cenę pozyskać Moratę i teraz Dybalę, to ja im wierzę! Kiedy ostatni raz żałowaliśmy, że kogoś kupiliśmy? Chyba Martinez i Motta parę lat temu.
Morata też miał być bardzo przepłacony, a zwrócił się w pierwszym sezonie. Nawet jakby teraz zaczął grać słabiej i Real by go nie wykupił, to za 20 mln euro zapewnił nam finał LM. I nie chodzi mi tylko o wczoraj, ale o 4 bramki i bardzo dobrą grę w dwumeczach z Borussią, Monaco i Realem.
Pogba, Morata, Dybala - 3 cudownych dzieciaków! Czaicie ich akcje przeciwko jakimś ogórom we Włoszech?
Morata też miał być bardzo przepłacony, a zwrócił się w pierwszym sezonie. Nawet jakby teraz zaczął grać słabiej i Real by go nie wykupił, to za 20 mln euro zapewnił nam finał LM. I nie chodzi mi tylko o wczoraj, ale o 4 bramki i bardzo dobrą grę w dwumeczach z Borussią, Monaco i Realem.
Pogba, Morata, Dybala - 3 cudownych dzieciaków! Czaicie ich akcje przeciwko jakimś ogórom we Włoszech?

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Isla:D QPR go nie weźmie i teraz Marotta musi dalej z nim kombinować;/Crunny pisze: Kiedy ostatni raz żałowaliśmy, że kogoś kupiliśmy? Chyba Martinez i Motta parę lat temu.
No może się dziać, dokładając jeszcze do tego Berardiego to naprawdę jak każdy wypali to ofensywa Juventusu byłaby kozacka:)Crunny pisze: Pogba, Morata, Dybala - 3 cudownych dzieciaków! Czaicie ich akcje przeciwko jakimś ogórom we Włoszech?
Właśnie. Czytając te newsy, że Dybala już prawie jest, za całkiem duże pieniądze, że niby chcemy też Cavaniego, że Allan albo Witsel ( ok Allan to będzie wypożyczenie z opcją wykupu, ale za witsela ponoć składamy konkretne oferty >20mln ). No mi to śmierdzi.LordJuve pisze:Nie jest powiedziane, że Paul zostanie z nami na kolejny sezon...Crunny pisze: Pogba, Morata, Dybala - 3 cudownych dzieciaków! Czaicie ich akcje przeciwko jakimś ogórom we Włoszech?
Ostatnio zmieniony 14 maja 2015, 22:05 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Zdziwiłbym się i to bardzo gdyby odszedł po takim sezonie i rok przed ME we Francji. Czuję, że odejdzie po nich za rekordową sumę. Pożegnamy wtedy pewnie Evrę, Teveza, Pogbę, Pirlo (jeśli nie odjedzie już teraz) i Buffona (w przypadku sukcesu na ME może chcieć zakończyć karierę), ale dzięki sprzedaży Pogby będziemy mieć środki na uzupełnienie wszystkich braków. My, Pogba i Raiola wyjdziemy wtedy na tym lepiej.LordJuve pisze:Nie jest powiedziane, że Paul zostanie z nami na kolejny sezon...Crunny pisze: Pogba, Morata, Dybala - 3 cudownych dzieciaków! Czaicie ich akcje przeciwko jakimś ogórom we Włoszech?