Zarty, Dowcipy, Kawały
- Lypsky
- Juventino
Ho ho, powiedział jeden z dwóch założycieli fanklubu "dosco", wielbiciel ambitnej rozrywki :CŁukasz pisze:Już znają, ale to strasznie miałkie i nieśmieszne.Lypsky pisze:Dankę ze Szczecina znają?
Najpierw "rezerwowe psy", teraz "dosco", wystarczy kompromitacji na dziśŁukasz pisze: 1. Dosko

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Don Mateo
- Juventino
Słabe, smutne, prymitywne - w tej kolejności. Poza tym za mało "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" w tym skeczu.Lypsky pisze:Dankę ze Szczecina znają?
Blondynka została zaproszona na bal przebierańców. Tydzień czasu głowiła się za kogo się przebrać. W końcu wpadła na pomysł. Rozebrała się do naga, po czym cała pomalowała się białą olejną farbą, i poszła na bal. Spotyka ją tam znajomy, i pyta:
- Siema, za kogo się przebrałaś? Blondyna rozchyla nogi i mówi:
- Za dziurę w zębie.
Forza Juve!
- Lypsky
- Juventino
Taki ze mnie słaby, smutny prymityw.G.O.R.O.L pisze:Słabe, smutne, prymitywne - w tej kolejności. Poza tym za mało "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" w tym skeczu.Lypsky pisze:Dankę ze Szczecina znają?
- pan Zambrotta
- Juventino
bujaj pałkę złamasie, pewnie w domu z mamą podskakujesz do hitów z VIVA. A Danka ze Szczecina jest tak śmieszna, jak worek kartofli. A za "Dosco" też należy Ci się niezły <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, rezerwowy psie :C.Lypsky pisze:Ho ho, powiedział jeden z dwóch założycieli fanklubu "dosco", wielbiciel ambitnej rozrywki :C
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2009, 21:59 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lypsky
- Juventino
No to ładnie, od dziś nie wychodzę z domu.
Danka to moja przyjaciółka z podstawówki, chciałem ją wypromować tak jak wy waszego przyjaciela S.
Danka to moja przyjaciółka z podstawówki, chciałem ją wypromować tak jak wy waszego przyjaciela S.

bez takich, kulwa!pan Zambrotta pisze:rezerwowy psie :C.
- tabo89
- Juventino
- krokodylek22
- Juventino
Może nie kawał ani dowcip, ale śmieszy mnie to że haker (którego na zdrowy rozsądek powinno się ścigać) współpracuje z policją
http://www.non-sens.pl/news.php?readmore=142
http://www.non-sens.pl/news.php?readmore=142
- steru
- Qualità Juventino
- FalsoVero
- Juventino
Łukasz pisze:Już znają, ale to strasznie miałkie i nieśmieszne.Lypsky pisze:Dankę ze Szczecina znają?
Danka jest dla Ciebie nieśmieszna a to już jest? Zapewne chodzi Ci o chorobę na jaką Danuta cierpi ten człowiek który czołga się po ulicy też przeżywa życiową tragedię jeżeli iść na Twój tok rozumowania

Danka jest kozacka

http://www.youtube.com/watch?v=hjhk0xEO ... re=related
Gracjan Roztocki w najlepszym wydaniu ! " Telefony komórkowe mają filmy kololowe" !
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Łukasz
- Juventino
Życiowa tragedia pijanego (najprawdopodobniej) człowieka przechodzącego z trudem przez jezdnię pełną "pędzących niebezpiecznych maszyn", to chyba jest jednak coś innego niż rzucanie wyzwisk na lewo i prawo przez upośledzoną kobietę. Poza tym, choć ten filmik jak widzę z joemonster został usunięty, zawierał więcej ciekawych, absurdalnych zdarzeń.FalsoVero pisze: Danka jest dla Ciebie nieśmieszna a to już jest? Zapewne chodzi Ci o chorobę na jaką Danuta cierpi ten człowiek który czołga się po ulicy też przeżywa życiową tragedię jeżeli iść na Twój tok rozumowania. Chyba, że jest inny powód jeżeli tak to zwracam honor Łukaszu.
Co innego absurd codziennych zdarzeń, co innego czyjaś choroba.

- FalsoVero
- Juventino
To może coś z kategorii pijany 
Przedstawiam "Anżeja z lasu " (Szczecin osiedle 26 kwietnia) przy okazji dlaczego ja nigdy nie trafiam na taki hit albo w ogóle nie myślę o nagrywaniu ...
Drugi filmik który już nie jest o pijaństwie przedstawia
gangstera z Brooklynu
Danuta na Manhattanie, tutaj Brooklyn

Przedstawiam "Anżeja z lasu " (Szczecin osiedle 26 kwietnia) przy okazji dlaczego ja nigdy nie trafiam na taki hit albo w ogóle nie myślę o nagrywaniu ...
Drugi filmik który już nie jest o pijaństwie przedstawia
gangstera z Brooklynu
Danuta na Manhattanie, tutaj Brooklyn
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- tabo89
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
- mb_1897
- Juventino
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- Marcin_ACM
- Milanista
apropo niego, to w tym filmiku jest jego lepsza akcja