Mercato (LATO 2017)
- Cabrini_idol
- Juventino
Z tą Costa może byc powiązane z wykupem Comana. Być może będą chcieli wykorzystać kartę Costy i nam go zaproponować. Być może.

- wagner
- Juventino
Jezu dziękuje.Vincitore pisze:Gazzetta Zarząd zaproponuje niebawem Maxowi prolongatę kontraktu z zasłużoną podwyżką. Coach jest gotów złożyć nowy podpis.

Daj spokój. Lepiej żeby przepracował normalnie cały sezon w takim klubie jak Juve z treningów wyniesie więcej niż z gry w Pescarze. Przeskok z ligi chorwackiej do ligi włoskiej to nie byle co, a nie każdy może być Dybalą czy Donnarummą których talent wystrzela.Cabrini_idol pisze:Wg mnie, on powinien już w zimę pójść na wypożyczenie.
- Cabrini_idol
- Juventino
Wg mnie nie. Wg mnie młody piłkarz więcej wynosi z regularnej gry dla słabszego zespołu na najwyższym poziomie rozgrywkowym niż siedzenie na ławce w czołowym klubie.wagner pisze:Daj spokój. Lepiej żeby przepracował normalnie cały sezon w takim klubie jak Juve z treningów wyniesie więcej niż z gry w Pescarze. Przeskok z ligi chorwackiej do ligi włoskiej to nie byle co, a nie każdy może być Dybalą czy Donnarummą których talent wystrzela.Cabrini_idol pisze:"]Wg mnie, on powinien już w zimę pójść na wypożyczenie.

- Cabrini_idol
- Juventino
No to mamy po kłopocie, bo Pjaca właśnie odniósł jakąs ciężką kontuzję na pierwszy rzut oka w meczu towarzyskim z Estonią. 

- Virgil
- Juventino
I jak można się z tego cieszyć ? Nie dość że chłopak jest młody to jest naszym zawodnikiem :facepalm2:Cabrini_idol pisze:No to mamy po kłopocie, bo Pjaca właśnie odniósł jakąs ciężką kontuzję na pierwszy rzut oka w meczu towarzyskim z Estonią.
Weź może lepiej idź kontraktować Draxlera i zatrzymywać Pogbę w zespole. Bo to co pisze nawet Forza przy biciu brawo że jakiś młody zawodnik w dodatku klubu któremu kibicujesz podobno doznał ciężkiej kontuzji jest lightowe.

- Arbuzini
- Juventino
Maskara, co za beznadziejny transfer :doh: . Pjaca przyszedł w miejsce Moraty, nie osiągnął nawet połowy poziomu prezentowanego przez Hiszpana, a w dodatku to już jego druga poważna kontuzja w sezonie. To już Coman robił u nas większą karierę...
Pumi słusznie pisze, coś trzeba będzie z nim począć w lecie i nie powinno to być pozostawienie na kolejny sezon.
Pumi słusznie pisze, coś trzeba będzie z nim począć w lecie i nie powinno to być pozostawienie na kolejny sezon.
- Cabrini_idol
- Juventino
Virgil pisze:I jak można się z tego cieszyć ? Nie dość że chłopak jest młody to jest naszym zawodnikiem :facepalm2:Cabrini_idol pisze:No to mamy po kłopocie, bo Pjaca właśnie odniósł jakąs ciężką kontuzję na pierwszy rzut oka w meczu towarzyskim z Estonią.
Weź może lepiej idź kontraktować Draxlera i zatrzymywać Pogbę w zespole. Bo to co pisze nawet Forza przy biciu brawo że jakiś młody zawodnik w dodatku klubu któremu kibicujesz podobno doznał ciężkiej kontuzji jest lightowe.
EE, nie wychwyciłeś ironi w tym klaskaniu. Chodzi mi o to, że w meczu o pietruszkę na kadrze dostał kontuzji. Uwazam, że reprezentacje są kompletnie niepotrzebne. Wyluzuj poślady, boś nerwowy.

- Shadow Marshall
- Juventino
Dajcie spokój. To jak Pjaca gra to suma wszystkich czynników. Nasi za długo wprowadzają nowych zawodników to raz, lekarzy w klubie mamy jak nasz NFZ to dwa, trener wpuszcza go na ogony i jak ona ma ustabilizować formę grając po kilka minut w co drugim/trzecim meczu? Równie dobrze mogliby sprzedać Dybale po tym sezonie bo w porównaniu do poprzedniego to Paulo zanotował chyba największy zjazd w dół z całej ekipy.
- Basiek
- Juventino
Toro na swojej stronie oficjalnie potwierdziło transfer Lyanco.
http://torinofc.it/news/all/news-details/?pos=3
Czyli jeden z kandydatów do wzmocnienia Juve odpada. Nigdy nie widziałem go w akcji, więc jest mi to obojętne.
Bardziej obawiam się tego, że kontuzja Pjacy pokrzyżuje nam plany transferowe. Zamiast jednego skrzydłowego, będziemy musieli kupić przynajmniej dwóch, jeśli wciąż mamy grać obecnym ustawieniem. Oby nie odbiło się to na ich jakości.
Czyli jeden z kandydatów do wzmocnienia Juve odpada. Nigdy nie widziałem go w akcji, więc jest mi to obojętne.
Bardziej obawiam się tego, że kontuzja Pjacy pokrzyżuje nam plany transferowe. Zamiast jednego skrzydłowego, będziemy musieli kupić przynajmniej dwóch, jeśli wciąż mamy grać obecnym ustawieniem. Oby nie odbiło się to na ich jakości.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
I tak trzeba było kupić dwóch, bo Cuadrado jest bardzo nierówny.Basiek pisze:Toro na swojej stronie oficjalnie potwierdziło transfer Lyanco.
- Vincitore
- Juventino
Musimy przyspieszyć jeżeli chcemy Tolisso, bo sondować jego sytuację zaczyna Bayern. Media podają, że pozostajemy spokojni, ale wiadomo jak w poprzednich okienkach kończył się nasz spokój w transferowych poczynaniach.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Wladze Arsenalu gotowe sprzedac Alexisa za 50 mil funtow. Warunek - poza UK.
Zostaje zatem Psg Bayern i My.
Zostaje zatem Psg Bayern i My.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Cabrini_idol
- Juventino
Dużo, prawie 60 mln euro. Nie wiem chyba o 20 mln za dużo. Więc pewnie PSG. My nie damy za gościa z rocznym kontraktem i chęcią opuszczenia Arsenalu więcej niż 40 mln.
Ostatnio zmieniony 29 marca 2017, 21:25 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.