Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- peterek2
- Juventino
Dziękuję za odpowiedźMarian. pisze:Możesz spróbować przez listicket, czyli strone ktora zajmuje się dystrybucją biletów na mecze Juve, ale prawda jest taka, że może być bardzo ciężko, bo to derby, i posiadacze kart premium mogą wykupić bilety przed wejściem do otwartej sprzedaży. Jeśli weszłyby do otwartej sprzedaży to należy się spieszyć, bo ani się nie obejrzysz, a biletów juz nie będzie. Kolejną przeszkodą jest to, że często na tej stronie wyskakują błędy, chociażby przy płatności. Musisz się z tym liczyć.peterek2 pisze:Cześć
Marzę sobie, by pójść na mecz Juve - Troino. Domyślam się, że zakup biletów może nie być taką prostą sprawą. Czy macie jakieś rady, co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na udział w tym wydarzeniu, w sensie, jak, kiedy przez co kupić bilety??
Jak nie listicket to zostaje viagogo, pewniej z biletami, ale drożej, czasami dużo drożej. (Jeśli nie posiadasz karty kibica to nie kupuj biletów przeznaczonych dla posiadaczy kart Tessera del tifoso - sa to bilety przeznaczone dla osob, ktore maja karte kibica i bilety sa "nabijane" na tą karte). Wybór należy do Ciebie.

Ogólnie kupowanie biletów zbyt wcześnie też odpada, muszę znaleźć jeszcze jak się tam dostanę. Hotel mam już na bookingu z odwołaniem rezerwacji, ale jak nie znajdę w dobrej cenie przejazdu to będę musiał obejść się smakiem. Jest ktoś, kto coś by polecił teraz?
Jak już tam będę to zawsze mogę po prostu pozwiedzać a mecz innym razem ;p
- Cabrini_idol
- Juventino
Szybkie pytanko, bo nie chce mi się wertować całego tematu. Tą kartę Tessera del tifoso można wyrobić jeśli ma się inne obywatelstwo niż Włoskie ?
Na przełomie sierpnia/września jadę z narzeczoną na 2 tygodniowy trip autem zwiedzać północne-środkowe Włochy i chciałem zahaczyć o mecz. Ktoś, coś ?
Na przełomie sierpnia/września jadę z narzeczoną na 2 tygodniowy trip autem zwiedzać północne-środkowe Włochy i chciałem zahaczyć o mecz. Ktoś, coś ?

- marcin_juventino87
- Juventino
Nie ma znaczenia jakie obywatelstwo :-) wyrabialem jakieś pół roku temu i wszystko sprawnie poszło
Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
- tom_w11410
- Juventino
Witam
Nie byłem jeszcze na meczu Juve
Planuje w tym roku wyjazd ze szwagrem
Jeśli ktoś jest chętny na wspólny wyjazd zapraszam na prv
Preferowane mecze z Torino Crotone bądź LM
Nie byłem jeszcze na meczu Juve
Planuje w tym roku wyjazd ze szwagrem
Jeśli ktoś jest chętny na wspólny wyjazd zapraszam na prv
Preferowane mecze z Torino Crotone bądź LM
- tom_w11410
- Juventino
Witam
Czy mógłby mi ktoś pomoc ogarnąć kupno biletów na listicket?
Wchodząc na mecze innych drużyn nie ma żadnego problemu z zamówieniem biletu niestety na Juve jest.
Jak mam dokonać zakupu na mecz Juve z torino bądź crotone? Ewentualnie liga mistrzów myślę tu o ćwierćfinale bo porto na pewno przejdziemy.
Jak dokonać takiego zakupu? Jak sprawdzić kiedy rusza sprzedaż? Czy można rezerwować bilet w przed sprzedaży
Czy mógłby mi ktoś pomoc ogarnąć kupno biletów na listicket?
Wchodząc na mecze innych drużyn nie ma żadnego problemu z zamówieniem biletu niestety na Juve jest.
Jak mam dokonać zakupu na mecz Juve z torino bądź crotone? Ewentualnie liga mistrzów myślę tu o ćwierćfinale bo porto na pewno przejdziemy.
Jak dokonać takiego zakupu? Jak sprawdzić kiedy rusza sprzedaż? Czy można rezerwować bilet w przed sprzedaży
- Filip
chce się wybrać na mecz Juve - Crotone (21 maja). Zastanawiam się czy w tym meczu nie będą już czasem grać rezerwy? Chciałbym jednak załapać się na lepszy skład Juve więc myślę nad opcją wyjazdu na mecz wrzesień/październik.
+ po takim meczu odbywa się świętowanie tytułu?
chce się wybrać na mecz Juve - Crotone (21 maja). Zastanawiam się czy w tym meczu nie będą już czasem grać rezerwy? Chciałbym jednak załapać się na lepszy skład Juve więc myślę nad opcją wyjazdu na mecz wrzesień/październik.
+ po takim meczu odbywa się świętowanie tytułu?
- Chukri
- Juventino
Witam, interesuje mnie mecz As Roma - Juventus. Mam pytanie czy ktoś ma jakieś sprawdzone strony gdzie można kupić bilet? I żeby bez sensu nie przepłacić. Bo chciałem zabrać swoją dziewczynę do Rzymu i przy okazji na mecz. Albo inaczej na mecz i przy okazji zobaczyć Rzym ;-)
- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
listicket
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- sain1
- Juventino
hej, będe w neapolu w terminie meczu napoli - Juve w seria a. Jak mogę dostać bilety na mecz? sektor gospodarzy. Czy mozna kupić je jakoś wcześniej przez internet? widze, że na listicket nie ma tego meczu dostępnego. Czy pojawi sie później? zakładam, że na miejscu kupić bilet przed meczem może być ciezko. Z góry dziekuje za pomoc.
- tom_w11410
- Juventino
Jest ktoś zainteresowany wspólnym wyjazdem na mecz
Juventus-Barcelona
Bądź
Juventus-Torino?
Juventus-Barcelona
Bądź
Juventus-Torino?
- AdrianJuventin
- Juventino
Ktoś wyrusza na barca - Juve? 

- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
ddla otwartej sprzeday okolo 10 dni wczesniej, dla posiadaczy kart okolo 2 tyg. 2,5tyg.tyrlas pisze:Koledzy,czy ktos sie orientuje ile wczesniej sa do kupienia bilety na listicket? Planuje pojechac na Juve-Torino w maju.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24