Mecze Juve w TV
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Czyli bajka pt. Serie A i LM w jednym miejscu trwala raptem pol roku przy udziale komediantow z n? No ale wazne, ze za tydzien kolejna powtorka fety United, prawda panie Smokowski? :lol:
- KamilDeath
- Juventino
jak była SerieA w nsport na początku kręciłem trochę nosem, ale potem przyzwyczaiłem się do komentatorów, było studio przed meczem, wg mnie było to w lepszym wydaniu niż w C+, po fuzji niestety już znikło studio a teraz prawdopodobnie znikną również całe rozgrywki, Pan Smokowski aż tak nie może ścierpieć tych rozgrywek? wygląda to niestety tak, że jak zrezygnowali w tamtym roku z SerieA (C+) i dopiero po dwóch kolejkach pojawiła się na nsport, to w tym roku rzeczywiście PolsatSport może być bliżej pokazywania niż nc+
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeszcze nic nie jest potwierdzone. Ponoć firma, która sprzedaje prawa do transmisji życzy sobie za Serie A dość dużych pieniędzy jak na poziom sportowy reprezentowany w kraju makaroniarzy. W dodatku Polsat ponoć bardzo zabiega o Ligę włoską i prawdopodobnie to oni dopną ten temat, jeżeli nc+ nie wkroczy zdecydowanie do rozmów.F-azan pisze:Bedzie w nc+

- Robaku
- Juventino
Smokowski to najlepszy szef zespołu sportowego obecnie w Polsce, promuje to co przynosi zyski - LaLiga, nigdy nie posądziłbym go o promowanie hiszpańskiej piłki, jak już to można zauważyć jego uwielbienie do Ligue1 i tutaj ok, lansuje na siłe tę lige, ale z drugiej strony ciężko, żeby odpuścić sobie francuską jesli Canal [pli] jest francuski.alessandro1977 pisze:Smokowski to pajac i ignorant...kibiców Serie A ma głęboko a lansuje na siłę farsę !
Miejmy nadzieję, ze ktoś to wykupi, wiem jedno Superpuchar Włoch - bodajze 18 sierpnia na Orange sport.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Zdaję sobie sprawę z tego, że Pan Smokowski dobry jest w tym czym się zajmuje bo jego działania przynoszą zyski ale już drugi raz fani Serie A są dyskryminowani mimo, że spora rzesza ich jest w Polsce...zawsze można skroić hiszpańską i francuską bo wątpię w to, że francuska ma oglądalność...
Mam nadzieję, że Pan Smokowski pogodzi to jakoś.
Przepraszam Pana Smokowskiego za nieprawdziwe i krzywdzące słowa na jego temat jak i przepraszam wszystkich użytkowników forum za swoją głupotę. Biję się w pierś bo tak naprawdę, wcale tak o Panu redaktorze Smokowskim nie myślę i doceniam to co robi dla stacji nc+.
Pozdrawiam !
Mam nadzieję, że Pan Smokowski pogodzi to jakoś.
Przepraszam Pana Smokowskiego za nieprawdziwe i krzywdzące słowa na jego temat jak i przepraszam wszystkich użytkowników forum za swoją głupotę. Biję się w pierś bo tak naprawdę, wcale tak o Panu redaktorze Smokowskim nie myślę i doceniam to co robi dla stacji nc+.
Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2013, 15:36 przez MRN, łącznie zmieniany 8 razy.

- Robaku
- Juventino
http://stopklatka.pl/-/66592112,polsat- ... i-mezczyzn
Jeden z dziennikarzy, który w Polsce zajmuje sie Serie A, i prowadzi bloga calciobar, stwierdzil, że jedyna szansa na Serie A w polskiej tv to Polsat, teraz info, że polsat dostal mozliwosc emisji kolejnego sportowego Kanału, mam nadzieje, że te dwa fakty jakoś pozytywnie wplyną na mozliwosc oglądania ligi włoskiej bez skysportow czy innych opcji.
Jeden z dziennikarzy, który w Polsce zajmuje sie Serie A, i prowadzi bloga calciobar, stwierdzil, że jedyna szansa na Serie A w polskiej tv to Polsat, teraz info, że polsat dostal mozliwosc emisji kolejnego sportowego Kanału, mam nadzieje, że te dwa fakty jakoś pozytywnie wplyną na mozliwosc oglądania ligi włoskiej bez skysportow czy innych opcji.