KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Mateuszello
- Juventino
Faja, napisz po prostu czy wysłałeś już wszystkie?
- maciek_11
- Juventino
Niestety, jak faja napisał, na razie wysyła pojedyncze sztuki. Do mnie doszła dziś, więc myślę, że powoli zacznie wysyłać i do was i w tym tygodniu będziecie je mieć.Mateuszello pisze:Faja, napisz po prostu czy wysłałeś już wszystkie?
Ps. Koszulka jest po prostu super, rozmiary idealne jak na pierwszej stronie. Na szczęście zamówiłem S, więc leży jak trzeba
Spokojnie, na pewno niebawem dojdzie, a radość jest jeszcze większa spowodowana tym wyczekiwaniem. Żebyś widział mnie jak do listonosza wyskoczyłem dziśjuventusprzemek pisze:Pojedyncze sztuki ja zamawiałem jedną i nadal nie mam, może na poczcie znalazł się jakiś wredny fanatyk Interu i porwał moje polo do spalenia lub jakaś juventusowa nimfomanka była zazdrosna, że dostanę polówkę z logo zebry i mi zabrała.
No nic trzeba czekać.
Forza Juve!

Ostatnio zmieniony 27 lipca 2010, 13:58 przez maciek_11, łącznie zmieniany 1 raz.
- juventusprzemek
- Juventino
Pojedyncze sztuki ja zamawiałem jedną i nadal nie mam, może na poczcie znalazł się jakiś wredny fanatyk Interu i porwał moje polo do spalenia lub jakaś juventusowa nimfomanka była zazdrosna, że dostanę polówkę z logo zebry i mi zabrała.
No nic trzeba czekać.
Forza Juve!
No nic trzeba czekać.
Forza Juve!
- Prusor
- Juventino
Wielkie dzięki faja69 za koszulkę, właśnie odebrałem dzisiaj 
Materiał wyczesany na gorące dni ;]
ps. rozmiary faktycznie jakieś nietypowe, tzn. troche za duża ta "L" porównaniu z tymi "L" koszulek Polo co mam.....ale jest herb Juve jest gitara
pozdro.

Materiał wyczesany na gorące dni ;]
ps. rozmiary faktycznie jakieś nietypowe, tzn. troche za duża ta "L" porównaniu z tymi "L" koszulek Polo co mam.....ale jest herb Juve jest gitara

pozdro.
No Del Piero No Party Noo !..
- juventini10177
- Juventino
No fakt rozmiary różną się od pozostałych koszulek jakie mam, w tym wypadku powinienem wziąć S, a nie M, może ktoś chce zamienić S na M choć raczej w to wątpię;p ale jak ktoś się znajdzie to pisać na priv.
aha i materiał trochę taki.. no taki nie najlepszy bo tani.. ale w sumie zawsze górę bierze JUVE i to się liczy... wielka dziękówka Faja;D
pzdr;))
aha i materiał trochę taki.. no taki nie najlepszy bo tani.. ale w sumie zawsze górę bierze JUVE i to się liczy... wielka dziękówka Faja;D
pzdr;))
- Radzio1962
- Juventino
A ja mam nadzieję że to właśnie moja paczka z dwoma koszulkami dojdzie do mnie przed sobotą ; ) chciałbym się w niej pokazać kiedy będę poza domem ; )
także Faja liczę na Ciebie ; )

- juventusprzemek
- Juventino
Skoro od jutra wysyłasz dla tych co zamawiali więcej niż jedną to jutro powinienem dostać moją-pojedynczą.Tak?
- maciek_11
- Juventino
Spokojnie, skoro napisał Faja, że już wysłał, to teraz wszystko w rękach poczty polskiej... Ups, to teraz możesz panikowaćjuventusprzemek pisze:Skoro od jutra wysyłasz dla tych co zamawiali więcej niż jedną to jutro powinienem dostać moją-pojedynczą.Tak?
Nie wiem o czym Ty gadasz, materiał pierwsza klasa, a do tego idealny na wakacje, bo przecież nie będziesz jej nosił po bluzą w ziemie...juventini10177 pisze:aha i materiał trochę taki.. no taki nie najlepszy bo tani.. ale w sumie zawsze górę bierze JUVE i to się liczy... wielka dziękówka Faja;D
pzdr;))
- faja69
- Juventino
już teraz wszystko leci po kolei, co mi zostało.HUGO1303 pisze:jak faja bedzie wysylal teraz do tych co zamówili 2 pozniej 3 to kiedy ja dostane jak zamowilem 4:D:D
nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z materiałem?? masz 100% bawełny bardzo dobrej jakości, przewiewnej, idealna na lato, zawsze mogłeś kupić coś Nike, płacąc 150zł..
btw za longsleeyva wychodziło by coś ok 50zł już z wysyłką: