Forumowicz od A do Z - vol.2
- paku
- Juventino
Chciałem zacząć pisać alfabet od nowa. Ale dzisiaj się zalogowałem i patrzę na PW a tak ponaglenie od moderatoraewerthon pisze: @Paku - mogłeś swój alfabet napisać za jakiś czas, może wymyśliłbyś wiele ciekawszych rzeczy.

- Tharp
Nigdzie nie napisalem, ze napisalbym lepszy alfabet, dlatego sie nie zglaszam do ankiet, co jednak nie oznacza, iz nie moge komentowac prac innych bez wazelinki. Wiec teksty typu "zglos sie i napisz lepszy" mozesz sobie wsadzic w ... kolano. ;>ewerthon pisze:Ty też pisałeś tą wypowiedź na kolanie, albo na czymś innym. Chyba, że jesteś że wsi to przepraszam. Zgłoś się i napisz lepszy alfabet, chętnie zobaczymy.Tharp pisze:Twoj alfabet szybko zgasil optymizm z ktorym do niego podeszlem. Osobiscie odnioslem wrazenie jakbym czytal zadanie domowe ucznia z liceum/gimnazjum, dostarczone w poniedzialek, pisane w niedziele w nocy, na kolanie, przed pojsciem spac, byle szybko, byle sie zgzadzalo.
że wsi? Aha... że co?ewerthon pisze:Chyba, że jesteś że wsi
- pan Zambrotta
- Juventino
Nie warto, by jeszcze ten temat upaprać i tłumaczyć po raz n-ty na czym zabawa ma polegać. Więc olejcie gostka, jak i na przyszłość kolejnych internetowych mądrali.
Mnie najbardziej spodobała się literka E, myślę że mógłbym ją przypiąć także sobie. No i:
Nie wiedziałem, że mamy w tym gronie kierowcę karetki. Ostatnio nawet oglądałem jakiś reportaż, gdzie mówili że ambulanse jeżdżą za wolno, a jeden nawet jeździł pijany... :]
Mnie najbardziej spodobała się literka E, myślę że mógłbym ją przypiąć także sobie. No i:
tacy ludzie nie istnieją !paku pisze:No tak. Mam 21 lat, i lubie imprezy. Jak każdy młody chłop. Oczywiście lubie imprezy tylko w towarzystwie normalnych ludzi, którzy po wypiciu alkoholu nie mają szajby w głowie
Nie wiedziałem, że mamy w tym gronie kierowcę karetki. Ostatnio nawet oglądałem jakiś reportaż, gdzie mówili że ambulanse jeżdżą za wolno, a jeden nawet jeździł pijany... :]
- ewerthon
- Juventino
Ale mi pojechałeś teraz :płaczę:Tharp pisze: Wiec teksty typu "zglos sie i napisz lepszy" mozesz sobie wsadzic w ... kolano. ;>
Pogrubiłem jeden wyraz, ale jak widać nie zrozumiałeś. Widać podstawy poprawnej pisowni są ci obce... lub jesteś ze wsi tak jak powiedziałem. Jeśli nie wiesz dlaczego, to bardzo mi przykro. Skoro ty skrytykowałeś jego, to ja mogłem skrytykować ciebieTharp pisze: że wsi? Aha... że co?
Koniec! Przepraszam wszystkich za offtopa!
Czekam na alfabety innych osób, ale uważam, że jak ktoś nie ma pewności iż napiszę coś ciekawego, to musi się poważnie zastanowić czy zabierać się za to. Pozdrawiam.
- paku
- Juventino
Ostatnio też to niestety zauważyłempan Zambrotta pisze:tacy ludzie nie istnieją !

Pewnie z was myśli sobie że kierowanie karetką to jest bułka z masłem, że włączy się sygnały świetlne i dźwiękowe i cała droga nasza. Błąd. Owszem liczy się dynamika jazdy ale też płynność i delikatność. Czy chcielibyście jechać karetką ze złamanym kręgosłupem pędząc ponad 100km/h na Polskich drogach gdzie pełno kolein ? Wątpie

Erką jeszcze nie jeździłem, muszę trochę popracować jako ratownik medyczny, jeżdżąc jako ratownik w zespole reanimacyjnym

- Radek_88
- Qualità Juventino
Jeden zalegly alfabet juz sie ukazal, czekamy na kolejne. W zaleznosci od tego kiedy to nastapi zdecydujemy o ponownym wskrzeszeniu zabawy. W ciagu tygodnia wszystko powinno z powrotem ruszyc pelna para.
- Azrael
- Juventino
Na początek kilka słów o poprzednim alfabecie, bo nie miałem wcześniej zbyt dużo czasu by zgłębiać tego tematu:
Tak ja myślałem - alfabet Bukola87 to świetna praca, ukazująca w bardzo przystępny sposób obraz jego osoby i mówiąc szczerze wiele ona nie odbiega od tego co o nim myślałem wcześniej. Wiele rzeczy mnie z nim różni, jednak chyba najbardziej jego uwielbienie dla LeBrona Jamesa, którego nie znoszę i uważam, że jest sztucznie, odgórnie kreowanym bohaterem przez reklamodawców i szefów NBA. Myślałem, że dopiero jego konfrontacja z Kobe w finale sprowadzi go na Ziemię, jakaż więc była moja satysfakcja, gdy już Orlando z naszym Marcinem Gortatem (kilka niezłych bloków na LeBronie) utarło nosa pysznemu "olbrzymowi".Bukol87 pisze:LeBron James
Lider drużyny Cleveland Cavaliers. Kawalerzystów staram się oglądać regularnie. W tym sezonie zaliczyłem około połowy meczów w sezonie zasadniczym oraz wszystkie spotkania w play-offach. Żałuję, że zostali pokonani przez Orlando, ale myślę że w tym sezonie mieszanka młodości w postaci Jamesa i doświadczenia w osobie Shaq’a będzie nie do zatrzymania. NBA – where amazing happens:)
Mnie dość często ostatnimi czasy zdarzało się jeździć karetkami i mam co do tej kwestii różne odczucia. Po pierwsze to uważam, że za kółkiem karetki naprawdę można nieźle poszaleć - i to jest na pewno niezły zawód dla osób, które są niespełnionymi rajdowcami. Oczywiście inaczej się jedzie na sygnale do pacjenta a inaczej z pacjentem, ale to już inna bajka. Jasne, że nie należy tego sprowadzać tylko do kwestii prowadzenia samochodu, bo ta praca to także, a właściwie przede wszystkim, ogromna odpowiedzialność.paku pisze:Ostatnio też to niestety zauważyłempan Zambrotta pisze:tacy ludzie nie istnieją !
Pewnie z was myśli sobie że kierowanie karetką to jest bułka z masłem, że włączy się sygnały świetlne i dźwiękowe i cała droga nasza. Błąd. Owszem liczy się dynamika jazdy ale też płynność i delikatność. Czy chcielibyście jechać karetką ze złamanym kręgosłupem pędząc ponad 100km/h na Polskich drogach gdzie pełno kolein ? Wątpie![]()
Erką jeszcze nie jeździłem, muszę trochę popracować jako ratownik medyczny, jeżdżąc jako ratownik w zespole reanimacyjnym
Pozdrawiam!
- Brutalo
- Juventino
- piotrinho1234...
- Juventino
Akurat pewnie głosowałeś na siebie :twisted:MajosJuventino pisze:Ostatnio zabawa trochę przygasła, trzeba to rozruszać, głosuje na Bobka
- Majos
- Juventino
No jasne, bo o niczym innym nie mażę jak tylko wygrać te ankietę, osiągnąć coś w życiu <joke> . Przecież to jest zabawa.piotrinho1234... pisze:Akurat pewnie głosowałeś na siebie :twisted:MajosJuventino pisze:Ostatnio zabawa trochę przygasła, trzeba to rozruszać, głosuje na Bobka