Juventini na wypożyczeniach...
- 19redhof10
- Juventino
Mam pytanie odnosnie zawodników: pasquato, giandonato, bouy, apelt(ten ostatnio wypozyczony bodajże do pro vercelli) czy to nadal nasi grajkowie i jeżeli są wypożyczeni to gdzie spędzą najbliższy sezon.
- bendzamin
- Redaktor
Pasquato jest w Padovie, Appelt w Spezii, Bouy i Giandonato na razie nigdzie. Jeśli nic mi nie umknęło, to z powyższych wszyscy oprócz Pasquato (50% Udinese) są w pełni nasi. Po zamknięciu okienka (wtorek lub środa) na stronie głównej pojawi się zestawienie wszystkich wypożyczeń i współwłasności oraz raport na temat dotychczasowych osiągnięć tych zawodników w nowym sezonie. Newsy na temat tych graczy będą pojawiać się cyklicznie.
- Arcadio
- Juventino
Nieładnie :naughty:dr.DeV pisze:bo co, bo strzelił bramkę?Szaq pisze:Orientuje się ktoś ,czy mamy jeszcze prawa do Niccoli Giannettiego ze Sieny?![]()
nie mamy.
Przez krótki okres przebywał w naszej Primaverze - a strzela bramkę w drugim meczu z rzędu. Stąd pewno zainteresowanie czy jeszcze mamy do Niego prawa.
Ps. pozdrawiam kolegę z rejonu

Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Zaza! Pewnie Sassuolo i tak dostanie dziś łomot od Napoli, ale zawsze cieszy, gdy nasz człowiek (no w połowie nasz) strzela w Napoli i to w Neapolu
Swoją drogą to ciekawe, że do tej pory Sassuolo zdobyło 2 gole w Serie A i wszystkie zdobył Zaza 

- SKAr7
- Juventino
Crunny pisze:Zaza! Pewnie Sassuolo i tak dostanie dziś łomot od Napoli, ale zawsze cieszy, gdy nasz człowiek (no w połowie nasz) strzela w Napoli i to w NeapoluSwoją drogą to ciekawe, że do tej pory Sassuolo zdobyło 2 gole w Serie A i wszystkie zdobył Zaza
Można też zauważyć, że "nasi" Chibsah i Ziegler wylądowali na ławie i w końcu Sassuolo nie schodzi na przerwę mając już przegrany mecz

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
A jednak skończyło się 1:1 dzięki bramce Zazy. Wystarczył jeden wieczór i jeden gol, żebym już polubił chłopaka
Zyskujemy 2 pkt, Napoli się ośmiesza i pewnie nieco spadną morale po takiej wpadce u siebie.

- grande amore
- Juventino
O, prosze - a scudetto juz bylo w neapolitanskim ogrodku, juz witalo sie z gaska... 
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- jakku1
- Juventino
Ja ogladam to spotkanie i mowiac szczerze, sedzia strasznie przekrecil Elche w koncowce. Karny kompletnie z niczego po dosrodkowianiu z rzutu roznego w 94 minucie (kiedy doliczonego czasu byly jedynie 3 minuty).
Boakye wszedl w drugiej polowie. Nie gral jakiegos wielkiego futbolu ale gola strzelil (glowa).
Boakye wszedl w drugiej polowie. Nie gral jakiegos wielkiego futbolu ale gola strzelil (glowa).
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

Wystarczy obejrzeć skróty dotychczasowych meczów Sassuolo, dodać do tego dzisiejsze siedzenie na ławce i rozwiązuje się wielka zagadka "dlaczego Conte z miejsca odpalił Zieglera". Facet chyba ma jak Krzynówek - dobrze gra tylko u jednego trenera.SKAr7 pisze:Można też zauważyć, że "nasi" Chibsah i Ziegler wylądowali na ławie i w końcu Sassuolo nie schodzi na przerwę mając już przegrany mecz
- SKAr7
- Juventino
Krzynówek? On grał nieźle w Norymberdze, Leverkusen, nieźle w Wolfsburgu. To już prędzej Smolarek kaleczył wszędzie, gdzie nie było Van Marwijkaalina pisze: Wystarczy obejrzeć skróty dotychczasowych meczów Sassuolo, dodać do tego dzisiejsze siedzenie na ławce i rozwiązuje się wielka zagadka "dlaczego Conte z miejsca odpalił Zieglera". Facet chyba ma jak Krzynówek - dobrze gra tylko u jednego trenera.