Kontuzje
- jarmel
- Redaktor
On jest po prostu epicki.szczypek pisze:Hej czy Wy wiecie, że Iaquinta wypadł na 40 dni?
No i z tego co widziałem po meczu z interem to Marchisio też kontuzjowany.
#AllegriOut
- Vimes
- Juventino
Ciekawe, czy w szpitalu mają jakieś zniżki dla stałych klientówjarmel pisze:On jest po prostu epicki.szczypek pisze:Hej czy Wy wiecie, że Iaquinta wypadł na 40 dni?

- pan Zambrotta
- Juventino
urwałbym ci głowę. Ten avatar zawsze będzie kojarzony z 15-letnim DjJuve :> <3Lypsky pisze:Iaquinta to mój ulubieniec, poważnie zastanawiam się nad zmianą avatara.
Rozwiązać kontrakt z Vicenzo, tak jak rozwiązano z Andrade!
- deszczowy
- Juventino
Swoja drogą: zoff, Ty chyba jesteś na AWF-ie. Z czego może wynikać taka podatność tego pokraki na kontuzje? On wpada z jednej w drugą. I ciągle są to kontuzje mięśni. Możesz to jakoś wytłumaczyć?
- Tata
- Juventino
Nie można porównywać Amauriego i Vicenzo pierwszy to pasożyt i szmaciarz
drugi natomiast ma wielkiego pecha, albo poprostu już się zużył i powinien dać sobie spokuj z piłką jednak nie zapominajcie o tym że gdy był zdrowy zawsze dawał z siebie wszystko wielu z obecnych zawodników pogło by się uczyć od niego zaangażowania
drugi natomiast ma wielkiego pecha, albo poprostu już się zużył i powinien dać sobie spokuj z piłką jednak nie zapominajcie o tym że gdy był zdrowy zawsze dawał z siebie wszystko wielu z obecnych zawodników pogło by się uczyć od niego zaangażowania
- @D@$
- Juventino
Taa, na wszelki wypadek pościeli jeszcze nie zmieniali.Łoles pisze:On to ma pewnie swoja salę już od dawna
No cóż, teraz tym bardziej trzeba Amauriego upchnąć.
Może jednak te 10 mln i Vargas?

Zawsze można wypożyczyć, kontrakt ma chyba jeszcze 2 lata, pytanie czy ktoś by go wziął.pan Zambrotta pisze:Rozwiązać kontrakt z Vicenzo, tak jak rozwiązano z Andrade!
- Brutalo
- Juventino
Pytanie czy on gdzieś będzie chciał pójść ? W negatywnym scenariuszu z Vickiem i Sandokanem może być podobna sytuacja co z Grosso i Hassanem rok temu. No chyba że rozwiązać kontrakt@D@$ pisze:Zawsze można wypożyczyć, kontrakt ma chyba jeszcze 2 lata, pytanie czy ktoś by go wziął.pan Zambrotta pisze:Rozwiązać kontrakt z Vicenzo, tak jak rozwiązano z Andrade!

A Brazzo przed chwilą w barwach Wolfsburga złapał kontuzję

- Franek205
- Juventino
Matri kontuzjowany :shock: Jeśli to prawda to teoretycznie mamy tylko DP, Vucinica, FQ i Toniego w ataku (drewniaków nie ma co liczyć bo Conte nie widzi dla nich miejsca)...
Ktoś orientuję się ile czasu zajmie leczenie Matriego jeśli to naprawdę jest kostka?
Ktoś orientuję się ile czasu zajmie leczenie Matriego jeśli to naprawdę jest kostka?
- kosciu88
- Juventino
Specem nie jestem ale nie wygladalo to az tak zle w koncu mogl dalej grac. Po mojemu gora 2 tyg, mam nadzieje 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti