WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Myzarel
- Juventino
Na Cagliari jak najbardziej się piszę (chociaż na pewno nie zdążę na początek meczu) rozumiem że jakby co to wpadać do Warki? 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- attyla7
- Juventino
cześć zaczynam studia we wrocławiu od października i zupełnie nie znam tego miasta a też chce Juve pokibicować? może jakaś mapka gdzie się spotykacie? Wpadłbym np. na inter i mc czy czasem na jakiś mecz ligowy jak będę wiedział że tym miejscu spotkam juventinich
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Mnie ostatnio nie było na Palermo, ale jak dobrze pojde wpadne na MC'a xD
FORZA JUVE!
JUVENTINO PER SEMPRE ALEEE ! :-D
FORZA JUVE!
JUVENTINO PER SEMPRE ALEEE ! :-D
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Niektórzy już wiedzą - nie dali mi akademika i szukam stancji.
Jeśli ktoś ma u siebie jeszcze wolną miejscówkę to niech mi da znać.
Przy okazji, jak jeszcze będę szukał (jest jeszcze szansa na akademik) to potrzebuję kogoś kto by przenocował mnie na 4-7 dni. Możliwe, że 7 października dostanę miejsce w akademiku to do tego dnia będę siedział. Jestem gotów odpłacić pieniężnie i/lub procentowo za pomoc.
Jeśli ktoś ma u siebie jeszcze wolną miejscówkę to niech mi da znać.
Przy okazji, jak jeszcze będę szukał (jest jeszcze szansa na akademik) to potrzebuję kogoś kto by przenocował mnie na 4-7 dni. Możliwe, że 7 października dostanę miejsce w akademiku to do tego dnia będę siedział. Jestem gotów odpłacić pieniężnie i/lub procentowo za pomoc.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Filip
Problem w tym że w Warce i Klubie 13 puszczają (co wynika z ich terminarzu transmisji) tylko Lech - Salzburg
Chyba ze w Sport barze nam puszczą ?

- Filippo911
- Juventino
Akurat co do Warki to nie powinien byc aż taki problem , znają nas tam :CFilip pisze:Problem w tym że w Warce i Klubie 13 puszczają (co wynika z ich terminarzu transmisji) tylko Lech - Salzburg![]()
Gwoli przypomnienia - Wrocław nigdy nie lubił Poznania (nie tylko kibice) , więc Lech , ze tak powiem nam wisi ...
Na inter wpadam na bank , na MC na 80 % będę .
F.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Panowie ale jak z tą transmisją, przecież na TV4 bedzie odpowiednio leciała Sevilla z BVB a pozniej wspomniany Lech z Salzburgiem. 

- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Juve -ManCity leci na polsacie VOD 54, nie mam pojecia ile kosztuje wykupienie transmisji , ale no może to stanowić spory problem dla pubów